Hovedsiden

Liten annonse

  Utfortrening på Kvitfjell utsatt tre ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 1. mars 2024 KL:12.11)
  arrangørene i kvitfjell utsetter fredagens utfortrening for tredje gang. neste avgjørelse skal tas 12.20. torsdagens utfortrening i kvitfjell i kvinnenes verdenscup ble avlyst som følge av dårlig sikt og snøfall. nå er det også usikkerhet rundt fredagens trening. tidlig fredag kom beskjeden om at utfortreningen som etter planen skulle starte klokken 11 ble utsatt til 12. like etter klokken elleve kom det en ny beskjed om at den utsettes ytterligere 30 minutter til 12.30. nå melder arrangørene at det klokken 12.20 skal avgjøres hvorvidt treningen kan starte 13. lørdag er det utfor i kvinnenes verdenscup i kvitfjell. søndag skal det kjøres super-g. ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie er de eneste norske som stiller til start. (ntb)


  Pochettino om Chelsea-framtiden: – Ikke i mine hender

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.42)
  mauricio pochettino legger sin skjebne som chelsea-manager i klubbeierens hender etter en svak sesong hittil. pochettino og chelsea hadde et håp om å få skuta på rett kjøl søndag, men ligacupfinalen mot liverpool endte med nederlag. chelsea er nummer elleve i premier league når det gjenstår 13 kamper av sesongen. det er en svært beskjeden plassering for en klubb som har brukt milliarder av kroner på spillere de siste årene. på pressekonferansen foran onsdagens fa-cupkamp mot leeds fikk pochettino spørsmål om hvor mye tid han trodde han kom til å få for å snu trenden. – det er ikke i mine hender. jeg har et veldig godt forhold til eierne og sportsdirektøren. det er opp til dem om de vil stole på prosjektet, sa argentineren. videre sa han at han snakket med eierne etter finaletapet. – vi delte vårt syn på kampen og sjansen vi hadde til å vinne trofeet. vi spilte veldig bra i 90 minutter. tirsdag ble det kjent at angriperen christopher nkunku er ute av spill i tre til fire uker. (ntb)


  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Tandrevold går fellesstarten i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.

  Tandrevold går fellesstarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15.

  Taylor Swift donerer millionsum til dødsofferets familie etter paradeskytingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:17.32)
  taylor swift bidrar med 100.000 dollar til innsamlingsaksjonen til familien til kvinnen som døde etter masseskytingen da super bowl-seieren skulle feires. innsamlingen ble opprettet med det mål å samle inn 75.000 dollar til familien til elisabeth lopez-galvar som døde under masseskytingen. 22 personer ble også skadd under skytingen, inkludert flere barn. taylor swift er kjæreste med travis kelce, som var med å vinne årets super bowl sammen med kansas city chiefs. – jeg sender mine dypeste kondolanser i forbindelse med deres knusende tap. med kjærlighet, taylor swift, skrev popstjernen i en melding. beskjeden ble ledsaget av at hun donerte 50.000 dollar til innsamlingen. litt senere kom det nok en melding om nye 50.000 dollar. det tilsvarer om lag én million norske kroner. en av taylor swifts medarbeidere bekrefter overfor magasinet variety at donasjonen faktisk kom fra stjernen selv. politiet har bekreftet at masseskytingen under paraden skyldes «en krangel». (©ntb)  Bråthen trekker seg fra utvalget som skal vurdere landslagsavtalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.17)
  avtroppende hoppsjef clas brede bråthen er likevel ikke blant dem som skal se på mulige endringer i dagens landslagsavtale i norges skiforbund. det opplyser han til dagbladet. – jeg har meldt fra at jeg ikke skal være med, skriver bråthen i en melding. en ny landslagsavtale skal være på plass foran 2024/25-sesongen og skal endelig godkjennes av skistyret, opplyste nsf i en pressemelding fredag. «skistyret har besluttet at et bredt sammensatt utvalg skal vurdere endringer og en modernisering av dagens landslagsavtale», het det. nsf opplyste fredag at de ønsket aleksander aamodt kilde inn i utvalget. generalsekretæren i nsf, arne baumann, fikk beskjeden om at han takket nei i nrks nyhetssending fredag kveld. – det reagerer jeg med overraskelse på, for det er første gang jeg hører det når jeg går inn i studioet, sa baumann i dagsnytt 18. nylig gikk alpinstjernen kilde hardt ut mot forbundet i et intervju med nrk. – det er en ovenfra og ned-holdning hvor de tenker at utøvere kommer og går. til slutt så er det jo kanskje ingen som kommer fordi det er en såpass stor arroganse at folk ikke orker å ha noe med dem å gjøre, sa han. (ntb)

  Medaljen glapp for Bergane i U23-VM – tysk seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:11.57)
  margrethe bergane var i medaljekampen nesten til slutt, men endte på 5.-plass på 10 kilometer klassisk i u23-vm langrenn. helen hoffmann fra tyskland vant. det så lenge ut til å gå mot svensk dobbeltseier ved märta rosenberg og elin henriksson, men hoffmann og sveitsiske nadja kälin tok mange sekunder på de siste kilometerne og endte med gull og sølv. rosenberg måtte nøye seg med bronse, 4,7 sekund bak hoffmann og 3,5 bak kälin. bergane var på tredjeplass ved passering 7,3 kilometer, men endte som nummer fem og var slått med 12,7 sekunder av vinneren. bergane, som har imponert på seniornivå og ble nummer 15 i tour de ski, åpnet under vanskelige forhold med mildvær og regn svært beskjedent og var på 28.-plass ved første passeringspunkt etter 0,7 kilometer, men fram mot 4,0 kilometer gikk hun seg opp til femteplass og var da 14,4 sekunder bak rosenberg. etter vel halvgått løp (5,15 kilometer) var hun oppe på bronseplass, med bare rosenberg (6,7 sekunder) og elin henriksson (1,4) foran seg. mot slutten var det ingen som kunne stå imot hoffmann og kälin. tuva anine brusveen-jensen, anna heggen og sigrid leseth føyen var aldri med i tetstriden. (©ntb)
  Lillefosse klarte OL-kravet i stav

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:19.52)
  pål haugen lillefosse kom seg over ol-kravet i stavhopp under tirsdagens stevne i svenske uppsala. ol-kravet er på 5,82 meter, og den høyden kom fana-utøveren seg over i første forsøk under mondo classic – stevnet til den svenske verdensrekordholderen armand «mondo» duplantis. nordmannen rev så tre ganger på 5,92. duplantis og amerikanske kc lightfoot kom seg begge over den høyden, i stevnet som pågår fortsatt. lillefosse har en personlig rekord på 5,86 meter fra stjørdal i 2022. sondre guttormsen har den norske rekorden på 6,00. guttormsen deltar på sin side ikke i uppsala tirsdag. han var påmeldt til stevnet i polske torun, men der var beskjeden fra arrangøren at han hadde trukket seg like før start.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »