Hovedsiden

Liten annonse
  Spania parkerte Italia og sikret EM-avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:22.54)
  spanjolene kjørte over italia fra start til slutt da de vant 1–0 i gelsenkirchen torsdag. kun ett minutt var spilt før spania kom til sin første store sjanse. den spanske dominansen fortsatte i åpningsminuttene, men det gjorde også missene. pedri, nico williams, 16-årige lamine yamal og psg-kollega fabián ruiz var alle nære å score kampens første mål. sistnevntes ball hadde en fart på 118 km/t fra 18 meter. likevel sto det 0–0 i gelsenkirchen flere sjanser senere, og det var utrolig nok uavgjort til pause. spanjolene fortsatte presset i 2. omgang, men det gjorde også sjansesløseriet. det måtte en italiener til for at spania skulle gå opp i ledelsen. selvmålet av riccardo calafiori kom etter 55 minutter. de iberiske spillerne spilte seg til flere gigantiske sjanser, men det ble med det ene målet og italienerne klarte aldri å utligne. kampen endte 1-0. rodri fikk også sitt andre gule kort i mesterskapet, og må stå over den siste gruppespillskampen mot albania. den er av liten betydning for spania, som troner øverst i gruppe b og har sikret seg em-avansement.
  E(U)lefanten i rommet

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:07.33)
  i det som er et superår for valg i verden er det særlig ett valg som har stor betydning for hverdagslivet til nordmenn flest: europaparlamentsvalget. verdens nest største valg.

  Johan Kaggestad i sorg: – Vil bli dypt savnet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:17.18)
  tv 2-veteran johan kaggestad, som har vært i kommentatorbua på kanalens sykkelsendinger i en årrekke, mottar dødsbudskapet med sorg. han kommenterer bortgangen via sin sønn, martin kaggestad. – dag erik har hatt enorm betydning for norsk sykkelsport og han har mye av æren for den statusen sporten har her hjemme i dag. enda viktigere er det at dag erik var et flott menneske. han vil bli dypt savnet, sier johan kaggestad til nrk. han sier videre at hans tanker og dypeste medfølelse går til pedersens familie. – dag erik var en pioner i norsk sykkelsport. han var en av de første store norske proff-rytterne som bidro til å sette norsk sykkelsport på kartet internasjonalt, sier den tidligere tv 2-eksperten.


  Venus Williams blir Barbie-dukke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:09.53)
  etter fjorårets rosabonanza på filmlerretet for den velkjente, langbeinte dukken blir den nå å se i tennishvitt. venus williams er nemlig blant de ni toppidrettsutøverne som vil dukke opp i barbie-dukkeform, meldte leketøysprodusenten onsdag. formålet er ifølge krista berger hos mattel å vise «betydningen idrett har i å fremme selvtillit, ambisjoner og myndiggjøring hos den kommende generasjon», skriver ap. venus williams får selskap av turnstjernene rebeca andrade og alexa moreno, fotballspillerne mary fowler og christine sinclair, bokseren estelle mossely, svømmeren federica pellegrini, paratriatleten susana rodriguez og friidrettsutøveren ewa swoboda. – gjennom hele karrieren har jeg alltid vært drevet av ideen om å knuse glasstakene og være tro mot meg selv, sier venus williams, som sier at formålet bak sportsdukkene klinger godt hos henne. hun har vunnet sju grand slam-titler. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »