Hovedsiden

Liten annonse


  Tottenham med stygt tap: – Fryktelig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:15.26)
  to raske scoringer før hvilen ble avgjørende da tottenham tapte 0-4 for newcastle lørdag. – fryktelig forsvarsspill. de er heldige som slapp unna med fire baklengsmål, sier tidligere tottenham-spiller steffen iversen til viaplay etter kampen. anthony gordon, fabian schär og alexander isak (to mål) sørget for et ydmykende spurs-nederlag på bortebane. tapet sørger for at london-laget skal få det utfordrende med å forsvare fjerdeplassen i sesonginnspurten. klubben har fortsatt til gode å møte manchester city, arsenal, liverpool og chelsea. aston villa står med like mange poeng som spurs, men har en noe enklere avslutning på sesongen. søndag får de imidlertid en tøff jobb borte mot arsenal. spurs hang med den første halvtimen av lørdagens kamp, så skulle alt rakne i løpet av ett marerittaktig minutt. gjestenes forsvar fikk kjempeproblemer med newcastles anthony gordon som sørget for to lynraske scoringer. først kjempet han til seg ballen og spilte alexander isak gjennom. svensken vendte bort micky van de ven og hamret ballen inn i det nærmeste hjørnet. tv-bildene var så vidt ferdige med å vise reprisene fra det første målet, før 2-0 satt i nettet. gordon snappet opp et svakt tilbakespill og vendte også bort van de ven. guglielmo vicario fikk noen fingre på avslutningen, men greide ikke å forhindre kampens andre mål. et tungt utgangspunkt før andreomgangen ble enda verre da isak økte til 3-0 fem minutter etter hvilen. bruno guimarães spilte svensken perfekt gjennom, og alene med keeper var spissen sikker. like før slutt headet schär inn kampens fjerde. newcastle har ikke innfridd forventningene denne sesongen og er et stykke bak i kampen om topp fire. klubben er samtidig med i kampen om europaliga neste sesong og har mye å spille for i sesonginnspurten. der har de muligheten til å klatre på tabellen. bare to av seks kamper (mot manchester united og brighton) går mot motstand fra øvre halvdel av tabellen. (©ntb)

  Knuste Bø og hysjet på publikum: – Jeg mistet hodet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:17.44)
  det er stort og betyr mye for motivasjonen videre. det er kult at du kan være der oppe og matche de store på en god dag, sier en stolt harald øygard til nrk etter rennet. 27-åringen var et ubeskrevet blad for de aller fleste før lørdagens fellesstart i nm, men kan nå smykke seg med karrierens første nm-tittel. han gikk ut like bak meriterte tarjei bø på sisterunden, og sammen skulle de gjøre opp om gullet. – jeg merket at han var på bakskiene mine. det var et solid rykk han kom med, jeg hadde ingenting å stille opp med. jeg tror alle heiet på han der ute, det var ingen som heiet på meg. så jeg er litt skuffet, sier bø med et glimt i øyet. i det rykket var unnagjort og øygarden skjønte at det kom til å gå, løftet han fingeren mot leppene og hysjet mot publikum. – jeg mistet hodet litt. det er dumt, vet du, sier han, og frykter at han «får hele hallingdalen på nakken» etter stuntet. bø hyller imidlertid hysjingen. – det er deilig. det må være mer hysjing. det er akkurat sånn det skal være. øygard gikk til slutt alene inn på oppløpet og kunne juble for en fantastisk seier. – det var stort å få gå med et av forbildene sine, tarjei, her i dag, sier han ydmykt. langs løypene sto pappa ottar og heiet. – det var moro. jeg er veldig stolt og veldig rørt, sier pappa til nrk med tårer i øynene

  Ny dramatisk krasj i Baskerland – Staune-Mittet presenterte seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:17.02)
  den spanske stjernen mikel landa og flere andre ryttere pådro seg skader som var uforenlige med å fortsetter baskerland rundt etter en ny krasj fredag. det skjedde på en etappe der den norske visma lease-a-bike-rytteren johannes staune-mittet var med i bruddet lenge. med rundt 15 kilometer igjen måtte han legge inn årene. – det var en flott dag på sykkelen. han fikk presentert seg, sa discovery-kommentator theis magelssen. fdj-rytter romain grégoire vant til slutt den nest siste etappen av rittet etter et spurtoppgjør. velten som rammet blant andre landa, skjedde dagen etter at jonas vingegaard og andre stjerner pådro seg omfattende skader i en stygg massekrasj torsdag. fredagens smell inntraff med rundt ni mil til mål og gikk hardt utover soudal-quick-step-laget. i etterkant måtte både mikel landa og gil gelders bryte. tv-bildene viste landa liggende på veien, for så å bli påført nakkekrage og lagt på båre. han ble deretter kjørt til sykehus, og noen timer senere ble det klart at han har pådratt seg brudd i kragebeinet. baskerland rundt er også over for movistar-rytterne gonzalo serrano og pelayo sánchez som følge av den samme krasjen. (©ntb)


  sterke reaksjoner på tv-bildene etter stygg krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:16.53)
  Sykkelstjernene Jonas Vingegaard, Remco Evenepoel og Primoz Roglic var blant flere som gikk ned i en alvorlig velt på torsdagens etappe i Baskerland rundt. Ulykken skjedde i fronten av feltet i en utforkjøring. Over ti ryttere var involvert i krasjen. – En av de styggere veltene jeg har sett på en stund, sa Discovery-kommentator Theis Magelssen. Vingegaard ble liggende nesten stille på gresset. Baksiden av danskens trøye var revet opp, og han hadde flere blodige rift langs ryggen. Flere reagerer på at TV-produksjonen i lang tid lå tett på de skadde syklistene. I tillegg ble repriser vist med dramatisk bakgrunnsmusikk. – Det er respektløst overfor deres familier og kjære som ser dette på TV, skriver Groupama-FDJ-syklist Kevin Geniets på X. President i utøverorganisasjonen CPA Adam Hansen reagerer også. – Flere ryttere har tatt kontakt med ønske om en regel mot å vise slike bilder. Det støtter vi. Vis hensyn, skriver han. Vingegaard har vunnet Tour de France de to siste gangene. Han fikk tilsyn av flere leger i rundt et kvarter før han ble iført nakkestøtte og båret inn i en ambulanse. Han er fraktet til sykehus, men skal være ved bevissthet. – Jonas er ved bevissthet og vil blir undersøkt på sykehuset nå, skriver Team Visma Lease a Bike i en oppdatering på X. Løpsledelsen stoppet den fjerde etappen i årets Baskerland rundt ti minutter etter at hendelsen inntraff. Rytterne i brudd får fortsette rittet og kjempe om seieren. (NRK/NTB)
  Molde-spiss av banen i tårer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:17.40)
  allerede før en halvtime av årets første seriekamp var spilt, måtte fredrik gulbrandsen av banen med en skade. det var vanskelig å se av tv-bildene hva som skjedde, men gulbrandsen, som har vært i storform denne vinteren, ble filmet mens han satt på banen og tok seg til låret/lysken. spissen ble byttet ut og holdt drakta over ansiktet på veien ut. – det er krise for molde. han har vært i fantastisk god form på løpstester og i kampene i europa. han har bare flydd bortover gresset. jeg skjønner at han er knust, sier tv 2s fotballekspert jesper mathisen.  Flere stygge fall i Planica: - Likner noe som er veldig, veldig skummelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:10.17)
  den første omgangen av lagkonkurransen i planica har blitt preget av tre stygge fall. decker dean, giovanni bresadola og timi zajc (på bildet) har alle gått i bakken etter sine lange svev i skiflygingsbakken. sistnevnte falt etter å ha hoppet hele 242,5 meter. – dette begynner å likne noe som er veldig, veldig skummelt. dette er det tredje fallet i konkurransen, sa viaplay-kommentator petter tenstad etter fallet til zajc, ifølge ntb. tv-bildene viste at renndirektør sandro pertile jobbet i bunnen av bakken med å veilede arrangøren i ulike endringer. zajc ble støttet bort fra unnarennet, men har senere blitt blitt fraktet bort fra bakken på båre. nrk har vært i kontakt med treneren til zajc som hevder at sloverenen likevel skal hoppe andreomgang.


  NFF gjør VAR-endringer: – Overbevist om at tidsbruken blir mindre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:15.28)
  til kommende sesong gjør nff endringer i var for eliteserien. – vi er overbevist om at tidsbruken blir mindre enn i 2023. samtidig er det viktig at vi har kvalitet, at det ikke går så fort at vi overser vinkler og situasjoner som er nøkkelavgjørelser på fotballkamper. så kvalitet må komme før bruk av tid, sier dommersjef terje hauge. i tillegg til at dommerne skal jobbe for å få tidsbruken ned, blir det to konkrete endringer: fra nå er det krav om minimum seks kameraer på stadion. i fjor var det fem kameraer, men nå sørger nff for at man skal ha kameraer bak begge mål. endring nummer to er for å forbedre stadionopplevelsen. i år kan nemlig storskjermen på stadion vise bildene som brukes til å ta en avgjørelse, for eksempel dommerne gjennomgår en situasjon på sidelinjen. – i fjor la vi på plakat over en del situasjoner. men vi opplever at det her kan bidra til en bedre forståelse og mer informasjon om hva som faktisk blir vurdert, sier prosjektleder for var, knut kristvang. – hvor mye av endringen henger sammen med kritikken av var? – det henger selvsagt sammen. 2023 var første året med var. vi tar med oss mange positive og negative erfaringer. det å stå på arenaen og vite hva som skjer, det er en viktig del. i tillegg ønsker nff å teste ut at dommere skal kunne gi informasjon om avgjørelser over stadionanlegget. dette vil altså testes ut i løpet av sesongen, men blir ikke noe som vil skje i hver kamp.

  Sundal må opereres - mister flere måneder på ski

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:11.24)
  kristoffer eriksen sundal bekrefter i en sms til nrk at han skal opereres. sundal falt i kvalifiseringen i holmenkollen søndag, og ifølge mr-bildene ser det ut til å være en skade i menisken. – det tar noen måneder før jeg er klar for å hoppe på ski igjen, så det blir nok en litt annerledes forberedelse til neste sesong, skriver han til nrk.


  Bieinvasjon stoppet tenniskamp - stjerner måtte løpe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.58)
  carlos alcaraz` kvartfinalekamp mot alexander zverev i indian wells var av det uvanlige slaget. spanjolen ble stukket flere ganger av bier på vei mot triumf. bieinvasjonen kom underveis i det første settet av torsdagens oppgjør i california. da viste tv-bildene plutselig en flokk av bier rundt alcaraz da han skulle serve. i etterkant ble kampen midlertidig satt på pause for å få bukt med bieproblemet. i mellomtiden løp zverev og alcaraz og gjemte seg innendørs. – det er den mest uvanlige kampen jeg noen gang har spilt. jeg trodde det bare var et par av dem, men jeg så opp og det var tusener av dem, mange av de var i håret mitt. det var helt tullete, sa alcaraz etter 2-0-seieren over tyske zverev. til slutt ble det hentet inn en biekspert som fikk insektene vekk fra banen. verdenstoer alcaraz innrømte etter kampen at han har en liten redsel for bier. – jeg skal ikke lyve, jeg er litt redd for dem. (ntb)

  Svensk langrennsstjerne unnslapp brudd i Kollen-fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:17.55)
  den svenske langrennsprofilen hadde smerter etter å ha gått over ende i målgangen på femmila i holmenkollen. mandag kom det positive skadenyheter. poromaa pådro seg en smell i venstre tommel da han gikk i bakken i avslutningen av 50-kilometeren. mandag var han gjennom en røntgenundersøkelse hjemme i sundsvall. den utelukket at han har pådratt seg et brudd. – william ble raskt behandlet av landslagets fysioterapeut på stedet og undersøkt av arrangørens lege. begge vurderte at det var en kraftig forstuing. røntgenbildene som ble tatt mandag viser at vi kan utelukke brudd, sier landslagslege rickard noberius i en uttalelse. poromaa er likevel usikker til verdenscupavslutningen i falun. – etter omstendighetene føler han seg bra og har bedre bevegelighet i hånden i dag. en håndkirurg skal undersøke skaden onsdag for å sikre riktig behandling og rehabilitering, så kan vi ta stilling til om det er aktuelt å konkurrere allerede i verdenscupen i falun, sier noberius. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »