Hovedsiden

Liten annonse
  Priskutt for VM-håndball ga «stor interesse» – NHF slipper ikke salgstallene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:14.17)
  norges håndballforbunds billettgrep for å fylle vm-hallen i trondheim ser ut til å gi uttelling, men nhf oppgir ikke hvor mange adgangstegn som er solgt. det var i forrige uke at billetter til første mellomrundekveld (med norge i én av tre kamper), ble lagt ut kraftig rabattert etter tregt salg. – det har vært en veldig stor interesse for billetter til onsdag etter at vi lanserte adventstilbudet. vi ser også at det hver eneste dag forsvinner seter fra salkartene på de tre andre kampdagene (ikke inkludert i priskuttet) i trondheim, sier prosjektleder kia haftorn otnes til ntb. – vi oppgir ikke eksakte tall før det er fullt eller ferdigspilt, og det er det ikke ennå, men som salkartene viser, er flere av feltene på tribunen nå fylt opp alle fire dager. tilskuerkapasiteten i trondheim spektrum er vel 8000. (©ntb)

  Branns kamp mot Lyon utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:13.40)
  branns mesterligakamp hjemme mot ada hegerberg og lyon 21. desember ble utsolgt på kort tid. det opplyser brann på sitt nettsted. det ble først lagt ut 2000 billetter til sesongkortinnehavere, og mandag åpnet klubben for åpent salg av rundt 1000 billetter. de ble kjapt revet bort. åsane arena, der kampen skal spilles, tar 3300 tilskuere. brann har startet mesterligaen på solid vis med to strake seirer. to kamper mot lyon venter, og den første spilles i frankrike 13. desember. (ntb)


  Dønnestad knuste Klæbo på Gålå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:14.05)
  henrik dønnestad smadret johannes høsflot klæbo da han vant 10-kilometeren i klassisk stil under norgescupen på gålå lørdag. det gir verdenscupbillett. klæbo vant sprintrennet på gålå fredag, og mange forventet at trønderen skulle fortsette i samme stil lørdag. slik ble det imidlertid ikke. henrik dønnestad gikk nemlig et pangløp og ledet hele veien. i mål slo han klæbo med hele 14,1 sekunder. – det var bare å komme seg fortest mulig til mål. jeg lyktes godt med den planen. en kjempedag, rett og slett, sa telemarkingen. (ntb)

  Junior tok sprintseier på Gålå – klar for prøve-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:13.44)
  19-årige helene ekrheim haugen tok en overraskende seier i fredagens sprint i norgescupen på gålå. junior haugen slapp seg litt bak i starten av finalen, men fant en god rygg i maria hartz melling og kom ut i på topp i siste bakke. – dette er utklassing. en utrolig prestasjon. her har vi et nytt kjempetalent. det er det ingen tvil om, sa vidar løfshus på vgs sending fra rennet. – jeg er veldig fornøyd med dagen. dette var veldig gøy, sier vinneren, som representerer holmen idrettsforening, til vg. med seieren sikret 19-åringen seg billett til prøve-vm i trondheim, som også har et annet mål for øye: – målet er å komme til junior-vm. julie bjervig drivernes sikret andreplassen like foran melling på tredjeplass. landslagsløper ane appelkvist stenseth endte sist i finalen. nrk/ntb

  dumper billettprisene i håndball-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.
  Son herjet med Kina i VM-kvalifiseringen
  billetter dumpes etter kritikk | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: adresseavisen: prisene på vm-billetter dumpes etter kritikk | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:18.09)
  son heung-min herjet med to mål og en assist da sør-korea slo kina 3-0 på bortebane i vm-kvalifiseringen i fotball. 40.000 tilskuere på en fullsatt arena i shenzhen rett nord for hongkong hadde store forventninger til eget lag, men son stilnet publikum med to scoringer i første omgang. først satte tottenham-stjernen inn et straffespark etter at wolverhampton-spiller hwang hee-chan ble felt, så scoret han med hodet på et hjørnespark. jung seung-hyun fastsatte resultatet da han nikket inn et frispark fra son. sør-korea har under sin landslagssjef jürgen klinsmann fått en god start på vm-kvalifiseringen med 5-0 over singapore og 3-0 over kina. japan har også innledet kvalifiseringen godt, med to 5-0-seire. tirsdag ble syria slått. australia er også uten poengtap i sin gruppe. leicester-spiller harry souttar ble matchvinner i 1-0-seieren over palestina. kampen ble spilt i kuwait. irak-innbytter mohanad ali ble matchvinner i sjuende tilleggsminutt da vietnam ble slått 1-0. heller ikke irak har avgitt poeng så langt. hongkong, med jørn andersen som landslagssjef, tok sitt første poeng med 2-2 mot turkmenistan. i samme gruppe ga iran fra seg to måls ledelse og spilte 2-2 i usbekistan. de to beste i hver gruppe går til det siste gruppespillet, der vm-billettene deles ut. vm-kvalifiseringen gjelder også som kvalifisering til asiamesterskapet. (ntb)
  svensk langrennskomet fikk ikke ruka-billett – må vente på verdenscupdebuten
  billetter dumpes etter kritikk | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: adresseavisen: prisene på vm-billetter dumpes etter kritikk | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:10.07)
  Alvar Myhlback (17) er pekt ut som Sveriges store langrennshåp i årene som kommer, men en sjanse i verdenscupen lar vente på seg. Stortalentet slo til med sterke resultater i den nasjonale åpningshelgen i Sverige. Der ble han nummer tre i sprinten i Gällivare, og det ble fulgt opp med to 8.-plasser på distanse. Det blir bare sett på som spørsmål om tid før Myhlback blir et innslag i verdenscupen, men foreløpig må han vente litt til. Han er ikke blant de utvalgte i den svenske troppen til premieren i Ruka. – Alvars resultater hadde ikke noe ekstra ved seg som måtte til. To 8.-plasser for en 17-åring er kjempebra, men det holder ikke i verdenscupen, sier Sveriges landslagssjef Anders Byström, ifølge Expressen. William Poromaa fikk derimot plass i uttaket. Han krasjet i fredagens sprint og sto over helgens distanserenn, men reiser likevel til Finland. – Han er forslått, men blir bedre for hver dag, sier landslagstrener Stefan Thomson. Sveriges tropp til Ruka: Menn: Truls Gisselman, Calle Halfvarsson, Edvin Anger, Marcus Grate, William Poromaa, Johan Häggström, Emil Danielsson, Björn Sandström, Leo Johansson. Kvinner: Frida Karlsson, Ebba Andersson, Linn Svahn, Jonna Sundling, Emma Ribom, Maja Dahlqvist, Johanna Hagström, Moa Lundgren, Moa Ilar. (NTB)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »