Hovedsiden

Liten annonse
  Treg start for Borge i Singapore

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:07.13)
  celine borge fikk en småtøff start på lpga-turneringen i singapore og gikk 1. runde på to slag over par. det skjedde på en åpningsrunde der birdiene slett ikke satt like løst som normalt. i skrivende stund ligger en kvartett i tet med tre slag under par – esther henseleit (tyskland), linn grant (sverige), lilia vu (usa) og yin ruoning (kina). borge noterte sin første birdie allerede på hull to, men fulgte opp med en bogey på det neste hullet. det ble en ny bogey på sjuende hull, før hun kom seg under par med birdier på 9. og 10. hull. deretter røynet det på for den norske golfproffen. bogeyer på hull 12, 14 og 17 gjorde at hun endte dagen med et skuffende resultat. turneringen i singapore avsluttes søndag. (ntb)

  Ujevn lørdagsrunde for Hovland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:22.43)
  viktor hovland fant ikke helt rytmen på nest siste runde av pga-turneringen i california. golfproffen gikk lørdagen ett slag under par. det betyr at han faller noen hakk på resultatlista i pacific palisades. hovland er i øyeblikket på en delt 28.-plass etter å ha startet runden som nummer 20 i sammendraget. han noterte birdier på det 6., 15. og 17. hullet, men måtte også tåle to bogeyer (hull fire og åtte). nordmannens beste slag for dagen var utspillet på hull seks som la ballen halvmeteren fra hullet. det banet vei for hans første birdie på runden. før søndagens avslutning er hovland fire slag under par. i skrivende stund er han ni slag bak ledende patrick cantlay fra usa. (ntb)

  Hovland bak teten etter svak avslutning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:23.42)
  en turneringsfri uke viet til trening så ut til å ha gjort viktor hovland godt, men svak putting ødela likevel hans første runde i pga-turneringen i california. hovland greide birdie på tre av de seks første hullene og var tre slag under par halvveis på åpningsrunden. dessverre ble ikke den andre halvdelen like bra, så etter første runde endte oslo-gutten ett slag under par på en foreløpig delt 33.-plass. patrick cantlay leder turneringen sju slag under par. hovland lyktes umiddelbart med birdie på første hull. han fulgte opp med en ny birdieputt på neste hull. etter noen hull på par ble det birdie også på 6. hull for den norske golfstjernen. turneringens grafikk indikerte innledningsvis birdie også på det femte hullet, men det ble senere rettet til par. den andre halvdelen startet med to hull på par, før han satte nok en birdie på hull elleve. dessverre for 26-åringen røk han på bogey på både hull 12, 14 og 18, og han endte dermed runden ett slag under par. hovland var påmeldt til phoenix open forrige uke, men trakk seg etter å ha prestert under pari i turneringen på pebble beach uka før. han prioriterte trening i florida. tiger woods, som gjør comeback etter ti måneders turneringspause, innledet med to birdier og to bogeyer på de fire første hullene. etter en ujevn runde med fem birdier og seks bogeyer er legenden ett slag over par. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »