Hovedsiden

Liten annonse


  Norge klare for OL etter kvalik-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:16.38)
  det ble full jubel for det norske triatlon-laget på selveste 17. mai. de vant ol-kvalifiseringen i mexico, noe som betyr at norge stiller lag i blandet stafett under ol i paris senere i år. på det norske laget løp vetle bergsvik thorn, casper stornes, solveig løvseth og lotte miller. nederland ble nummer to, og tok den andre ol-plassen i konkurransen. tre av de norske deltagerne var allerede ol-klare, men etter seieren er også lotte miller klar for lekene.

  Milan vant på spurternes dag i Giroen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:17.03)
  jonathan milan tok sin annen seier i årets giro d`italia da han var raskest i spurten på 11. etappe onsdag. tadej pogacar fortsetter i den rosa ledertrøyen. den 207 kilometer lange etappen fra foiano di val fortore til francavilla al mare var kupert i begynnelsen, men inn til mål var det nærmest paddeflatt. bekymringen for spurterne var å unngå å komme for tidlig i front i motvinden. det var også noen ryttere som var innblandet i en velt på oppløpet, men uhellet skjedde litt bak spurtkanonene. etter at det vanlige bruddet ble syklet inn, handlet det om å holde posisjonene i feltet fram til spurten. milan fikk god hjelpe av sine hjelpere i lidl-trek-laget og var ustoppelig da det hele ble avgjort. det var italienerens tredje etappeseier i giro d`italia. sammenlagt leder stadig tadej pogacar. (ntb)

  Foss involvert i velt – Kooij vant i Napoli

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:17.24)
  olav kooij vant spurten på den 9. etappen av giro d`italia. tadej pogacar hadde god kontroll på ledertrøyen, mens tobias foss var innblandet i en velt. foss og geraint thomas i ineos-laget var begge involvert i en velt sammen med tyskeren maximilian schachmann med 55 kilometer til mål. det gikk heldigvis verst ut over det materielle, og thomas fikk problemer med kjedet. det tok derfor ikke mange kilometer før rytterne igjen var tilbake i hovedfeltet. foss slapp seg tilbake fra hovedfeltet med 36 kilometer igjen av etappen. sloveneren pogacar hadde kontroll på ledertrøyen, og feltet hadde kontroll på de to italienske utbryterne mico maestri og andrea pietrobon. begge sykler for polti kometa-laget. nederlandske kooij var raskest i spurten i hovedfeltet etter at flere ryttere hadde forsøkt seg i bakkene i inn mot målgang. vegard stake laengen i uae-laget gjorde jobben sin for mannen i den rosa ledertrøya. (ntb)


  Alexander Bonsaksen med sjokkovergang til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:13.00)
  den tidligere frisk asker-spilleren alexander bonsaksen (37) har meldt overgang til rivalen vålerenga på en ettårskontrakt. overgangen kommer etter to år i asker. – jeg merket etter hvert at uansett hvor bra tilbudet eller opplegget var i asker, så var det hit jeg ønsket meg innerst inne, sier bonsaksen til nrk. bonsaksen har tidligere vunnet sluttspillet tre ganger med vålerenga. overgangen kommer to år etter at han valgte bort vålerenga ved forrige hjemkomst fra et utenlandsopphold på syv år. han står med to gull i den finske ligaen. – akkurat nå føles det jævlig bra, men det er ikke et lett valg. jeg hadde det jo bra der jeg var. det var to fine år, sier bonsaksen. 37-åringen er forberedt på reaksjoner som måtte komme når han har valgt å gå over til frisk asker-rivalen. – reaksjonene blir helt sikkert blandet. det får man bare tåle, sier bonsaksen. dette er vålerengas tredje nysignering på én uke. tidligere har stian kaltrud nystuen og mikkel christiansen blitt presentert for sølvvinneren i årets sluttspill.

  Norsk VM-bronse i curling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:11.50)
  curlingekteparet kristin skaslien og magnus nedregotten slo sveits 6-5 i en spennende bronsekamp i vm blandet lag i östersund. dermed ble det igjen medaljejubel for paret som fra før har tatt sølv og bronse i både vm og ol. skaslien og nedregotten løftet seg etter fredagens semifinaletap mot estland og vant den tette kampen mot sveitserne. den norske duoen avgjorde mye da de tok tre poeng i femte omgang og dermed tok ledelsen 5-3. sveitserne tok ett poeng i hver av de to neste omgangene, og dermed kunne skaslien og nedregotten kontrollere inn seieren med sistestein i den avgjørende omgangen. (©ntb)


  Halvorsen sikret norsk OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:16.07)
  rifleskytter ole martin halvorsen (24) ble nummer tre i fredagens ol-kvalifisering i brasil, og sikret norges sjette ol-plass i idrettsgrenen. – det føles veldig godt nå, men det var hardt å skyte. det er første gang på pallen individuelt for meg internasjonalt, og det var ikke forventet. men det er veldig gøy, sier halvorsen til ntb. – det betyr at vi har mulighet til å delta i alle øvelser med maks antall skyttere. vi kan blant annet stille to lag i blandet lag. vi står godt rustet foran ol, sier sportssjef tor idar aune i norges skytterforbund til ntb. ol-ilden i paris tennes 26. juli. dagen etter deles første medalje i skyting ut. (nrk/©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »