Hovedsiden

Liten annonse


  Medier: Manchester Uniteds fotballdirektør går av

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:15.37)
  manchester uniteds mangeårige fotballdirektør john murtough gir seg i rollen. på vei inn er newcastles dan ashworth, melder flere medier. sky sports skriver at avskjeden med murtough vil bli offentliggjort innen kort tid. the athletic skriver at det er ventet etter inntoget til manchester united-eier jim ratcliffe. ifølge sky sports vil dan ashworth ta over rollen når manchester united blir enig med newcastle om en kompensasjon. også southamptons jason wilcox er på vei inn portene på old trafford. han skal ifølge britiske medier få rollen som teknisk direktør. murtough kom til united i 2013. han har tidligere vært i blant annet everton og fulham. (©ntb)

  Everton trekkes to nye poeng i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:15.01)
  everton faller én plass i premier league til 16. plass. det skjer etter at klubben er trukket to poeng for brudd på ligaens økonomiske regler. det melder britiske medier, blant andre the athletic. dette er andre gang denne sesongen at everton straffes. de har tidligere blitt trukket ti poeng, en straff som senere ble redusert til seks poeng. everton er nå to poeng unna nedrykkplass. klubben har mulighet til anke avgjørelsen, men det er foreløpig ikke kommunisert om liverpool-klubben kommer til å gjøre det.

  Fotballprofil Joe Kinnear (77) er død

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:20.48)
  den irske fotballprofilen gikk bort 77 år gammel. det skriver en rekke britiske medier. – vi er triste over å kunngjøre at joe døde fredelig i ettermiddag omgitt av familien sin, skriver familien i en uttalelse. kinnear fikk 26 landskamper med flagget på brystet. joe kinnear spilte blant annet for tottenham, som han vant fa-cupen, ligacupen og uefa-cupen med. han ledet senere newcastle fra trenerbenken.


  Premier League-klubbene ble ikke enige om EFL-støtte
  britiske kongehuset | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: «scoop» er en spennende fortelling om det britiske kongehuset | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:19.21)
  premier league-klubbene må tåle harde beskyldninger etter at det ikke ble oppnådd enighet om en økonomisk støtteordning for klubbene i football league. pl-klubbene møttes mandag på et hotell i london, og det var ventet at de omsider ville bli enige om en lenge imøtesett støtteordning for klubbene på de neste trinnene i fotballpyramiden. det er snakk om rundt 900 millioner pund over seks år, der pengene i stor grad kommer fra tv-avtaler. britiske myndigheter sa tidligere i vinter at om premier league-klubbene ikke selv vedtar en ordning for deling av inntekter, vil en slik ordning bli påtvunget dem. – jo lenger det ikke oppnås enighet, desto mer virker det som premier league-klubbenes tidligere uttalelser bare var tomme løfter, sier caroline dineage, ifølge bbc. hun er leder av parlamentskomiteen for kultur, medier og sport. – når de rikeste klubbene i landet parkerer bussen for å blokkere en avtale, bør vi si at tiden er ute og vedta lovendringer. hver dag uten avtale er en trussel mot eksistensen til klubber i lokalsamfunn over hele landet, fortsetter hun. det er snakk om å oppnevne en uavhengig instans som skal avgjøre hvor mye premier league-klubbene skal dele med resten av pyramiden. premier league hevder at klubbene er enige om en ny økonomisk fordelingsstruktur, men at en avtale med efl (nivå to til fire) kan fullføres først når denne er formelt godkjent. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »