Hovedsiden

Liten annonse
  Onana friskmeldes til United-kamp – usikkert for Højlund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:18.09)
  andré onana blir klar til å vokte manchester united-målet i søndagens borteoppgjør mot everton. samtidig er det tvil rundt rasmus højlund. det kom fram da united-manager erik ten hag møtte pressen for første gang etter en periode med landslagsfotball. – andré er ok. han steppet inn på trening i dag, og han har det bra, sa nederlenderen fredag. onana pådro seg nylig en skade i kameruns 3-0-seier over mauritius i den afrikanske vm-kvalifiseringen. det neste døgnet blir en kamp mot klokka for højlund. spissen fikk en muskelskade i manchester uniteds 1-0-møte med luton før landslagspausen. han var ikke med da danmark sikret em-plassen. – han gjør veldig gode framskritt. vi må vente til i morgen før vi tar en endelig avgjørelse, sa ten hag. manchester united ligger på 6.-plass i premier league og er sju poeng bak byrival manchester city på tabelltoppen. (ntb)

  Rekordår for Manchester City – tjente 9,6 milliarder kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:11.48)
  manchester city røper at de hadde inntekter på 9,6 milliarder kroner forrige sesong. det er langt mer enn byrival manchester uniteds gamle rekord. «the treble»-mesteren rapporterte en økning på nesten 100 millioner pund (1,3) milliarder kroner) i inntekter for regnskapsåret 2022/23, sammenlignet med året før. manchester united, som har vært i citys skygge i et tiår, kunngjorde en inntektsrekord på 8,8 milliarder kroner i slutten av oktober. det var premier league-rekord fram til city la fram sine tall onsdag morgen. pep guardiolas menn ble forrige sesong den andre engelske klubben, etter united i 1999, som vant champions league, premier league og fa-cupen i samme sesong. city, som toppet deloittes 2023 football money league, mottok blant annet tv-inntekter på nesten 300 millioner pund (4 milliarder kroner). klubbens lønnsregning steg imidlertid med nesten 946 millioner korner til i underkant av 5,7 milliarder kroner, og de tjente nesten 1,6 milliarder kroner på spillerhandler. klubbens årsrapport nevnte også de 115 punktene som de har blitt anklaget for å ha brutt i premier leagues finansielle regler i perioden 2009 til 2018. «styret erkjenner at det er en rekke risikoer og usikkerhetsmomenter som kan ha en vesentlig innvirkning på klubbens prestasjoner,» heter det i rapporten. (ntb)

  Aursnes og Tengstedt avgjorde sju minutter på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:07.17)
  benfica gikk seirende ut av lisboa-derbyet mot sporting etter at fredrik aursnes og casper tengstedt kombinerte og sikret 2-1-seier sju minutter på overtid. dermed tok benfica også over tabelltoppen fra sporting. det er riktignok bare målforskjell som skiller dem fra byrivalen. tengstedts scoring var benficas andre i tilleggstid etter at joao neves hadde utlignet til 1-1 tre minutter tidligere. danskens mål kom etter et lavt innlegg inn i feltet fra aursnes som først så ut til å lande hos benficas rafa silva. da silva feiltimet ballen, var tengstedt heldigvis rett bak, klar til å sende ballen i mål.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »