Hovedsiden

Liten annonse


  Alvorlig skade for Löfwenius - ute i minst ett år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:15.44)
  mimmi löfwenius pådro seg en skade under helgas cupfinale mot rosenborg og måtte forlate banen på båre. i en pressemelding opplyser vålerenga at hun har pådratt seg en alvorlig kneskade, blant annet med skade på korsbåndet, som gjør at hun ikke blir å se på banen på minst ett år. – det er helt sykt kjipt, ikke så mye mer å si enn det. nå ønsker jeg først og fremst å fokusere på rehabiliteringen, å bli bra, så får alt det andre komme senere. jeg skal støtte laget med hele mitt hjerte og sjel fra sidelinja i tiden fremover, sier löfwenius i pressemeldingen. den svensk-norske landslagsspissen skal opereres i løpet av desember.


  kongen kommer til cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.37)
  det blir kongelig tilstedeværelse under den kommende cupfinalen mellom bodø/glimt og molde 9. desember. det bekrefter slottet overfor nrk mandag. – hans majestet kongen er til stede under finalekampen i norgesmesterskapet i fotball for menn, skriver kommunikasjonsrådgiver simen løvberg sund i en e-post til nrk. det blir første gang siden 2019 at kong harald er til stede på en cupfinale for herrene, og første gang siden 2021, da han overvar den kvinnelige cupfinalen mellom sandviken og vålerenga, at kongen ser en finale på ullevaal stadion. det har vært en lang tradisjon for at kongen eller andre medlemmer av kongefamilien har vært til stede på cupfinalen. de siste to herrefinalene har kongepokalen blitt utdelt av daværende landbruks- og matminister sandra borch. kronprinsparet var til stede på kvinnenes finale i fjor, men ingen fra kongefamilien deltok på kvinnefinalen denne helgen, da var det kulturminister lubna jaffery som delte ut kongepokalen. cupfinalen starter 16.00 lørdag 9. desember. kampen sendes på nrk1.

  Anna Jøsendal årets spiller i Toppserien: – Veldig gøy

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:11.28)
  rosenborgs anna jøsendal er årets spiller i toppserien etter at hun gikk til topp på ntb-børsen denne sesongen. – det er veldig gøy å se at hard jobbing gir resultater, men jeg hadde jo selvfølgelig ikke klart det uten lagvenninnene mine som setter meg i gode posisjoner, sier jøsendal. rosenborg-stjernen topper spillerbørsen med 6,00 poeng. totalt står hun med åtte mål og ni målgivende på 24 kamper for trønderne. – jeg er mest fornøyd med vårsesongen, og føler jeg har tatt et skikkelig steg i rosenborg, sier hun. jøsendal toppet børsen foran branns marit brattberg lund (5,95 poeng) og lagvenninne sara hørte (5,93). som årets spiller får anna jøsendal et portrett av seg selv, laget av illustratør pål dybwik. spillerbørsen til ntb fungerer slik at reporterne rangerer spillerne fra 1 til 10 på alle kampene. spillerne må minst ha spilt 45 minutter for å få børspoeng. gjennom en sesong må spillerne ha gjennomført minst 60 prosent av kampene for å kunne være med i rangeringen på børsen. jøsendal har hatt noen fantastiske uker, hvor hun først vant cupfinalen over vålerenga, før hun fikk plass på landslaget etter at mimmi löfwenius pådro seg en skade i nm-finalen. (©ntb)

  hauge mener var-bildene fra cupfinalen ikke var gode nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:08.25)
  Rosenborg vant NM-tittelen på et kontroversielt straffespark, som mange mener at VAR burde ha annullert. Dommersjef Terje Hauge mener bildene ikke var gode nok. Det var etter 76 minutter at Rosenborg fikk straffesparket som «alle» skulle snakke om etter kampen. Cesilie Andreassen satte først ballen i stolpen, men Emilie Nautnes plukket opp returen og sendte den tilbake igjen til Andreassen, som satte ballen i mål på andre forsøk. Reprisene kunne imidlertid antyde at Nautnes var inne i 16-meteren da Andreassens fot traff ballen. Det er ikke lov, og etter reglementet skal målet dermed annulleres. Hauge bekrefter overfor VG at VAR-teamet så på situasjonen, men ikke klarte å fatte en konklusjon ut ifra bildene. – Akkurat når straffen tas så kan det se ut som at Rosenborg-spilleren har venstrefoten inne i sirkelen, ja. Men VAR må ha bevis. Da leter man med andre kameraer, og i går så var det hovedkameraet som ga det beste bildet, sier Hauge. Dessverre for Vålerenga kunne ikke VAR-teamet konkludere med at Nautnes var innenfor 16-meteren på «det beste bildet». – På stillbilder – når ballen allerede er skutt – ser man at Rosenborgs nummer ni (Nautnes) allerede er inne i sirkelen utenfor 16-meteren, men vi har ikke bedre bevis enn at vi kan mene og tro at det ser sånn ut med de bildene som VAR sitter på, legger Hauge til. (©NTB)  Jøsendal erstatter skadd Löfwenius i landslagstroppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:15.41)
  rosenborgs anna jøsendal erstatter mimmi löfwenius i landslagstroppen kommende samling. löfwenius skadet seg i cupfinalen mot nettopp rosenborg lørdag og ble fraktet av banen på båre og deretter videre på sykehus. det bekrefter norges fotballforbund på sine nettsider. – vi har hatt dialog med det medisinske apparatet i vålerenga, og det er klart at mimmi ikke blir klar for landslagssamling. vi ønsker henne god bedring og alt godt, sier landslagssjef leif gunnar smerud i en uttalelse. norge møter portugal hjemme kommende fredag og østerrike borte tirsdagen etter.


  hegg duestad til verdenscupfinale på 10 meter luftrifle

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:10.00)
  jeanette hegg duestad kvalifiserte seg til finaleskytingen på 10 meter luftrifle under verdenscupfinalen i qatar. finalen går senere i dag. i kvalifiseringen skjøt hegg duestad 630,8 poeng og ble nummer sju. det er medaljevinnerne fra vm og de tolv beste i verden som er kvalifisert for verdenscupfinalen, i tillegg til en skytter fra vertsnasjonen. jeanette hegg duestad er eneste norske som var kvalifisert på øvelsen som også er på ol-programmet. (ntb)

  karoline jensen dømmer cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:15.40)
  Karoline Jensen (26) har fått jobben som hoveddommer i kvinnenes NM-finale i fotball. Rosenborg og Vålerenga møtes på Ullevaal stadion 25. november. – Dette er veldig stort, helt klart. Det er en ære å få en kamp som dette, og jeg er stolt over egen innsats i år. Jeg har prioritert og investert mye tid og føler at jeg har tatt nye steg for hver kamp, sier Jensen til fotball.no. Hun får med seg Linda Andresen (Hauerseter) og Liv Boberg Kristiansen (Skedsmo) på linjene og Ole-Alexander Valen (Kråkerøy) som fjerdedommer. Ajdin Medic (Trosvik) blir VAR-dommer. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »