Hovedsiden

Liten annonse

  vm-håpet ute for de norske curlingherrene etter nytt tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:12.10)
  norge var avhengig av seirer i sine to siste kamper i curling-vm, men tapte 8-9 for skottland. dermed røk håpet om å ta seg videre til utslagsrundene. norge har fire seirer og sju tap, og vm-vertene sveits som innehar den sjette og siste plassen i utslagsrundene står med seks seirer og fire tap. det er magnus ramsfjell som er skip på det norske laget, og i den siste av de ti omgangene klarte han å ta to poeng som sørget for utligning til 8-8. dermed ble det en ekstraomgang med skotsk sistesten. den utnyttet de med å vinne omgangen 1-0 og kampen 9-8. gaute nepstad, martin sesaker og wilhelm næss spilte også på det norske laget. norge møter italia i sin siste kamp fredag kveld. (ntb)

  norsk curling-tap i vm – spøker for sluttspillplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:12.30)
  norges curlingmenn tapte 4-7 for canada i torsdagens første kamp i vm. det betyr at det skal holde hardt å ta seg til sluttspillet. tapet betyr at norge står med fire seirer og fem tap etter de ni første kampene. det betyr at de er på delt 7.-plass med tre kamper igjen av grunnspillet. de to beste lagene går rett til semifinalen, mens lagene fra 3.- til 6.-plass spiller omspill om retten til de to siste semifinaleplassene. sverige har vunnet alle sine ni første kamper og er allerede kvalifisert til sluttspillet. det samme er canada etter åtte seirer og ett tap. tyskland og italia ligger på plassene foran norge på tabellen med seks seirer og tre tap hver. norge er avhengig av at disse lagene helst taper sine siste kamper for å avansere, samtidig som de selv vinner. norge møter tsjekkia senere torsdag. magnus ramsfjell (skip), gaute nepstad, bendik ramsfjell og martin sesaker utgjør norges lag. (ntb)

  curling-vm: norsk smell mot japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:21.53)
  norges curlingherrer tapte 4-7 mot japan tirsdag og får en tøff vei til cupspill i vm. tapet for skip magnus ramsfjell og hans lag kom etter strake seirer over tyskland og nederland. norge står med tre tap og fire seirer så langt i mesterskapet i sveits og er et stykke nede på tabellen i grunnserien. de to beste lagene der går rett til semifinale, mens lag 3-6 spiller omkamp om semifinaleplass. japan har vært blant vms svakeste lag, men overrasket de norske spillerne tirsdag. etter fem omganger sto det 5-2 i japansk favør. (ntb)

  curling-vm: ny seier for ramsfjell og norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:16.58)
  norges curlingherrer tok sin andre strake vm-seier da nederland ble slått 8-6 tirsdag. det gir styrket håp om at skip magnus ramsfjell og hans lag kan spille seg til en plass i cupspillet i vm. norge står med tre seirer og tre tap halvveis i mesterskapet. senere tirsdag venter japan, som foreløpig bare har én seier på seks kamper. norge og nederland åpnet jevnt, men nordmennene skaffet seg en klar fordel da de tok tre poeng i femte omgang og dermed ledet 6-2. nederland kontret med to poeng i påfølgende omgang, men ramsfjells lag slo tilbake og gikk opp til 8-4 før de tre siste omgangene. nederland tok ett poeng i hver av de to neste omgangene og ga deretter opp. (ntb)

  curling-vm: norge utklasset av usa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 31. mars 2024 KL:21.39)
  norge gikk på sitt andre strake tap da de røk 3-9 for usa i sin tredje kamp i curling-vm i sveits. dermed står skip magnus ramsfjell og hans lag med én seier og to tap etter tre runder. tidligere søndag tapte også norge 5-10 for vertsnasjon sveits etter å ha åpnet mesterskapet med 9-5-seier over new zealand. de norske curlinggutta var aldri i nærheten av å utfordre amerikanerne. allerede halvveis i kampen ledet usa 9-2 etter å ha utspilt nordmennene i femte omgang. norge reduserte med ett poeng omgangen etter, men ga likevel opp og tapte dermed 3-9. foruten magnus ramsfjell spiller gaute nepstad, bendik ramsfjell og martin sesaker på det norske vm-laget. (ntb)

  norge slo sluttspillklare danmark i curling-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.32)
  norge med marianne rørvik som skip tok sin fjerde seier i curling-vm med 9-3 over danmark. håpet om en plass i sluttspillet røk derimot allerede torsdag. det norske laget står med fire seire og sju tap med en kamp igjen å spille. danmark var allerede klar for utslagsrunden før kampen mot de norske kvinnene. da det ble 9-3 til norge i den åttende omgangen, takket danskene for kampen. ved siden av skip marianne røvik er martine rønning, mille haslev nordbye og kristin skaslien også med på laget. i november ble det bronse i em, men denne gangen lyktes ikke det norske laget. norge avslutter vm mot estland sent fredag kveld norsk tid. canada, italia, sør-korea, sveits, sverige og danmark var klare for utslagsrundene før fredagens avsluttende kamper. (ntb)

  norges curlingkvinner slått ut i vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:21.18)
  de norske curlingkvinnene gikk på sitt sjuende vm-nederlag med 4-7 for sør-korea torsdag. med to kamper igjen er håpet om en plass i sluttspillet ute. tidligere på dagen ble det norske laget utklasset 11-2 av italia, som med seieren tok seg videre i mesterskapet. så langt er vertsnasjon canada alene om å være uten tap etter ni oppgjør. i kveldskampen mot sør-korea tok norge ledelsen 2-0, men så ble det bråstopp. sørkoreanerne tok fem poeng før de norske kvinnene reduserte til 3-5. to nye koreanske poeng i den åttende omgangen ble til 7-3. en liten trøst var norges redusering til 4-7 i den niende omgangen. ved siden av skip marianne røvik er martine rønning, mille haslev nordbye og kristin skaslien også med på laget. i november ble det bronse i em, men denne gangen lyktes ikke det norske laget. fredag avsluttes grunnspillet. da skal norge møte danmark og estland. (ntb)

  curling-vm: norsk storseier over tyrkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:06.43)
  de norske curlingkvinnene slo knallhardt tilbake etter to strake tap og knuste tyrkia 11-5 i curling-vm i canada. skip marianne rørvik fronter det norske vm-laget sammen med kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning. etter fem vm-kamper står de med to seiere og tre tap. det gjør at norge ligger på en delt 6.-plass. sveits topper tabellen med fem av fem seire. senere tirsdag venter det nok en kamp mot storfavoritt sveits.

  curling-vm: norsk tap for usa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:07.34)
  norges curlingkvinner fikk en dårlig start på sin tredje vm-kamp i canada og tapte 5-7 for usa natt til mandag norsk tid. det betyr at skip marianne rørvik og hennes lag står med én seier og to tap i turneringen. tidligere søndag ble det 8-7-seier over sverige, som ligger helt sist i vm så langt. mot amerikanerne ble det tidlig vrient, og usa ledet 3-0 etter tre omganger. norge reduserte til 2-3, men havnet så under med 2-5. før siste omgang, der norge hadde siste stein, ledet amerikanerne 7-4. rørvik og lagvenninnene hennes klarte bare å ta ett poeng, og dermed endte det med tap. foruten rørvik spiller kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge i vm. canada, italia og sveits topper så langt med tre strake seirer hver. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »