Hovedsiden

Liten annonse
  Curling-VM: Norsk smell mot Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:21.53)
  norges curlingherrer tapte 4-7 mot japan tirsdag og får en tøff vei til cupspill i vm. tapet for skip magnus ramsfjell og hans lag kom etter strake seirer over tyskland og nederland. norge står med tre tap og fire seirer så langt i mesterskapet i sveits og er et stykke nede på tabellen i grunnserien. de to beste lagene der går rett til semifinale, mens lag 3-6 spiller omkamp om semifinaleplass. japan har vært blant vms svakeste lag, men overrasket de norske spillerne tirsdag. etter fem omganger sto det 5-2 i japansk favør. (ntb)

  Curling-VM: Ny seier for Ramsfjell og Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:16.58)
  norges curlingherrer tok sin andre strake vm-seier da nederland ble slått 8-6 tirsdag. det gir styrket håp om at skip magnus ramsfjell og hans lag kan spille seg til en plass i cupspillet i vm. norge står med tre seirer og tre tap halvveis i mesterskapet. senere tirsdag venter japan, som foreløpig bare har én seier på seks kamper. norge og nederland åpnet jevnt, men nordmennene skaffet seg en klar fordel da de tok tre poeng i femte omgang og dermed ledet 6-2. nederland kontret med to poeng i påfølgende omgang, men ramsfjells lag slo tilbake og gikk opp til 8-4 før de tre siste omgangene. nederland tok ett poeng i hver av de to neste omgangene og ga deretter opp. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »