Hovedsiden

Liten annonse
  Pogacar utklasset konkurrentene – sikret sammenlagtseieren og sin 6. etappeseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:19.30)
  tadej pogacar vant den individuelle tempoen med 1.02 minutter ned til jonas vingegaard og bare økte ledelsen i sammendraget. med det vant pogacar tour de france sammenlagt med 6.17 minutter. tidligere i år vant han også giro d`italia. feiringen var allerede i gang få sekunder etter målgang. for det var sammenlagtfavorittene det sto mellom på den siste etappen i årets tour de france. allerede på de første mellomtiden etter 20 minutter var det kun 7 sekunder som skilte pogacar og jonas vingegaard. det meste i sammendraget var avgjort da det tradisjonsrike etapperittet skulle avsluttes med tempoetappen fra monaco til nice. avslutningen var flyttet fra tradisjonsrike champs-élysées paris på grunn av de olympiske leker som starter om noen dager. tempoen hadde en 8,1 kilometer lang stigning og på toppen hadde pogacar økt ledelsen til 24 sekunder. på den siste mellomtiden var ledelsen på over ett minutt. herald tejada ledet lenge tempoetappen, men hadde ingen ting å stille opp med mot sammenlagtfavorittene. ingen av de norske rytterne var levnet særlig store sjanser på etappen og de syklet trygt til mål innenfor tidsfristen. jonas abrahamsen måtte bytte sykkel etter at han punkterte noen kilometer før mål. til tross for en offensiv tour de france for abrahamsen, så var det richard carapaz som stakk av med prisen for mest offensive rytter. – for å være helt ærlig er jeg faktisk litt skuffet, sier jonas abrahamsen til tv 2 etter løpet.

  Frustrert Pogacar om forlovedens OL-vraking: – Ekstremt skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.33)
  rytteren urska zigart, som for tiden deltar i kvinnenes giro d`italia, er ikke tatt ut til slovenias ol-tropp. det forstår tour de france-leder tadej pogacar lite av. han er zigarts forlovede. – jeg har ikke ord, skriver pogacar på instagram, etterfulgt av: – hun er dobbelt nasjonal mester og den beste worldtour-rytteren fra slovenia, men hun ble ikke valgt. zigart vant fellesstarten i det slovenske mesterskapet med nesten 11 minutter ned til nærmeste konkurrent. 27-åringen ble også tempomester med langt over fire minutters margin. hun sykler for worldtour-laget jayco-alula, skriver tv 2, som omtalte saken først i norge. zigart selv skriver at vrakingen ikke er lett å akseptere, men hun ønsker de som skal delta lykke til. – det er mange ting jeg kunne skrevet, men jeg foretrekker å holde hodet hevet, skriver den slovenske mesteren.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »