Hovedsiden

Liten annonse  Formel 1: Magnussen forlater Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:10.05)
  formel 1-fører kevin magnussen kommer til å forlate haas når sesongen er over. erstatteren er allerede klar. – jeg forlater haas etter sesongen, bekrefter magnussen på sin instagram-konto. det er allerede kjent at det 19 år gamle talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. nå er det klart at det er danske magnussen han erstatter. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. (ntb)

  cavan sullivan (14) fikk mls-debuten – ble tidenes yngste spiller i ligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:07.40)
  Cavan Sullivan (14) ble tidenes yngste debutant i MLS da Philadelphia Union vant 5-1 over New England Revolution. Jakob Glesnes scoret i storseieren. Glesnes la på til 2-0 etter 39 minutter av kampen, som ble spilt natt til torsdag norsk tid. Den norske midtstopperen stanget ballen i nettet etter en corner. Fem minutter før slutt ble det stor jubel da 14 år gamle Cavan Sullivan entret banen i MLS for første gang. Han slo Freddy Adu sin rekord fra 2004, som tidenes yngste debutant i MLS. Sullivan fikk spille sine første minutter i MLS i en alder av 14 år og 293 dager gammel. Det er 13 dager yngre enn da Adu satte rekord i 2004. Unions supertalent blir spådd en stor fremtid. Sullivan skal ha en avtale om bli Manchester City-spiller i 2027, når han fyller 18 år. Det meldte blant andre ESPN da Sullivan signerte kontrakt med Union i mai. Da kommenterte Sullivan også muligheten til å bli tidenes yngste spiller i MLS. – Det hadde vært kult å ha min første rekord, men det betyr ikke så mye for meg. Det handler ikke om hvor man starter, men hvor man ender, sa Sullivan da. (NTB)

  Ny nordmann debuterer på PGA-touren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:09.43)
  med de største stjernene til start i årets siste majorturnering, får nordmannen mats ege sjansen i et redusert felt på pga-touren. ege blir det siste tilskuddet i rekken av en etter hvert lang liste over nordmenn som har spilt på den største golf-touren i verden. 24-åringen fra kristiansand slår ut like før klokken 18 norsk tid torsdag, i truckee i california. nordmannen har bekreftet til discovery at han har mottatt en sponsorinvitasjon, og at han stiller til start. det er ikke mer enn en drøy måned siden ege debuterte som proff på europatouren. i en turnering like etter proffdebuten skapte han overskrifter med en runde på bare 60 slag, ti slag under par. til tross for et redusert startfelt grunnet the open-turneringen i skottland kan neppe ege regnes som en av favorittene i denne ukens pga-turnering. han er rangert som nummer 1791 i verden. (ntb)

  Sarpsborg 08 ydmyket Rosenborg – Henrik Meister med fire mål i 4-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:20.59)
  henrik meister noterte seg for fire mål da sarpsborg 08 knuste rosenborg 4-1 på hjemmebane i eliteserien fredag kveld. dermed klatret sarpingene opp til 9.-plass etter å ha ligget på nedrykksplass før kampen. seieren var også christian michelsens andre på tre kamper etter at han tok over som trener etter stefan billborn. michelsen var også nære å ryste serieleder bodø/glimt i debuten, men nordlendingene snudde til slutt til 2-1-seier. fredag sørget meister for at det ikke skjedde igjen da de tok en tidlig ledelse mot rosenborg. – det er deilig, hattrick. jeg har slitt litt med målene, men nå kommer de. i andre omgang kommer det tre, fire, fem til, sa meister til tv 2 i pausen. det ble ikke tre, fire eller fem mål til, men den danske spissen scoret sitt fjerde mål i andre omgang, før ole sæter reduserte for gjestene. i 4-1-seieren økte meister beholdningen sin med eliteseriemål fra ett til fem. (ntb)

  Norsk bronse i junior-VM i orientering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:16.15)
  alfred bjørnerød (19) løp fredag inn til bronse på junior-vm i orientering i tsjekkia. – det er et av de beste løpene jeg har løpt, sa bjørnerød like etter at han kom i mål på dagens mellomdistanse under junior-vm i tsjekkia. 19-åringen kom i mål til ledelse, og fikk to gode timer i lederstolen før tsjekkiske jan strycek kom i mål snaue minuttet foran. sveitsiske matthieu buehrer løp inn til sølv. bjørnerød tok gull på både sprint og langdistanse tidligere i mesterskapet. i dameklassen var det ingeborg roll mosland som gjorde det best av de norske. oppsal-løperen endte på en 8. plass og kan skilte med en 7. 8. og 11. plass så langt i junior-vm debuten sin.

  Formel 1: Bearman blir Haas-fører i 2025

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:10.38)
  formel-talentet oliver bearman tar over ett av haas-setene neste sesong. 19-åringen har signert en langtidskontrakt. det skriver formel 1-laget på x. bearman kjører dennes sesongen i formel 2, hvor han ligger på en skuffende 14.-plass i sammendraget. forrige sesong ble han nummer seks. i mars fikk bearman prøve seg for ferrari i formel 1 i carlos sainz` fravær. da kjørte det britiske supertalentet inn til en knallsterk 7.-plass i debuten. i haas tar bearman over setet til enten danske kevin magnussen eller tyske nico hülkenberg, som er det amerikanske lagets førere denne sesongen. tidligere har han imponert i både formel 3 og formel 4. (ntb)

  Lallana returnerer til Southampton: – Føles riktig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:19.56)
  adam lallana (36) gjør vender tilbake til southampton ti år etter at han forlot klubben til fordel for liverpool. det bekrefter klubben på x. – jeg visste med en gang at det føltes riktig, sier 36-åringen. lallana gjorde proffdebuten sin i southampton i 2006 og har siden spilt for klubber som bournemouth, liverpool og brighton. i sin forrige periode i southampton noterte briten seg for 60 mål og 45 målgivende på 265 kamper. det sikret han en overgang til liverpool i 2014, hvor han var fram til 2020. da gikk turen videre til brighton, som han har spilt for til og med forrige sesong. southampton rykket forrige sesong opp til premier league etter t de slo leeds 1–0 i opprykksfinalen. (©ntb)

  Viktor Hovland i store problemer i US Open – misser trolig cuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:19.17)
  viktor hovland (26) spilte jevnt solid dagen etter marerittstarten i us open, men klarer trolig fortsatt ikke cuten i majorturneringen. den norske golfstjernen endte dagen på to slag under par, mens han totalt ligger på seks slag over par. det betyr at hovland må ha en stor dose flaks for å klare cuten i turneringen. feltet deles i to etter fredagens runde, og hovland er i skrivende stund på delt 98.-plass av 156 spillere. det er riktignok en rekke spillere som fortsatt ikke har startet sin andre runde. amerikanske patrick cantlay og belgiske thomas detry leder turneringen enn så lenge på fem slag under par. ludvig åberg (sverige) og bryson dechambeau (usa) følger slaget bak. us open spilles i år på pinehurst-banen i north carolina. den har ikke hovland klart å løse spesielt bra. nordmannens beste plassering i den gjeve majorturneringen er 12.-plassen fra debuten som amatør i 2019. da ble den spilt i pebble beach i california. (©ntb)

  Torstein Træen med prestisjeseier: Første norske seier på øverste nivå på to år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 12. juni 2024 KL:16.49)
  torstein træen har hatt en rekke utfordringer det siste året. nordmannen krasjet på den første etappen i tour de france-debuten i fjor og fikk et brudd i albuen. til tross for bruddet kom han seg gjennom rittet, men var ute i flere uker i etterkant. før sesongen byttet han ut det norske laget uno-x med verdenstourlaget bahrain victorious, men i debuten i tour down under i australia i januar gikk han igjen i bakken og måtte etter hvert bryte. etter det jobbet han seg inn mot giro d`italia, hvor han igjen veltet på den første etappen. træen brøt da etter tre etapper og har startet rolig i ukens sveits rundt. men på onsdagens etappe utnyttet han sjansen: han kom seg med i et åttemannsbrudd på den fjerde etappen og viste seg der som den klart sterkeste i bruddet opp mot toppen av sankt gotthard-passet. adam yates forsøkte å kjøre seg opp til træen fra hovedfeltet, men nordmannen holdt unna og kunne dermed juble for karrierens første og største seier på proffnivå. seieren kom som en overraskelse for træen, som seneste i går bemerket at han ikke hadde de beste beina, sier han i et intervju vist på discovery+. samtidig var det også en spesiell seier for træen og bahrain victorious. i fjor døde lagets rytter gino mäder etter en velt på den femte etappen. tilbake i 2021 vant han etappen til andermatt, med målgang etter en kort utforkjøring ned fra sankt gotthard-passet. – det er for gino. det er på ginos fjell, sier træen. seieren er den første norske seieren på verdenstouren på to år. den forrige seieren på øverste nivå kom da andreas leknessund vant den andre etappen i sveits rundt i 2022. seieren til træen kommer også rett i overkant av to år etter at han fikk påvist testikkelkreft.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »