Hovedsiden

Liten annonse

  Biles klar for sitt sjette VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:06.15)
  stjerneturneren simone biles leder det amerikanske laget i vm i oktober. hun måtte ta en pause etter ol for to år siden, blant annet på grunn av sykdom, men har levert godt i comebacket. det kommende verdensmesterskapet blir hennes sjette, og ingen kvinnelige, amerikanske turnere har deltatt i så mange. med seg på laget får hun tre av deltakere på laget som tok gull i 2022 – shilese jones, leanne wong og skye blakely, i tillegg til 17-årige joscelyn roberson. biles har sju ol-medaljer og 29 vm-medaljer, hvor 19 gull. de 32 medaljene gjør henne til tidenes mestvinnende turner gjennom tidene sammen med larysa latynina, som representerte sovjetunionen. (ntb)

  Oslo maraton-arrangøren legger seg flat – gikk tom for medaljer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.17)
  arrangørene av oslo maraton hadde bestilt for få medaljer til årets arrangement og gikk tomme. nå legger de seg flate og beklager overfor skuffede deltakere. tirsdag gikk det ut epost til samtlige deltakere om medaljeglippen. «dette var helt ufortjent til dere som ikke mottok medalje når dere kom i mål. vi er kjempe lei oss og legger oss helt flate! beklager på det sterkeste at dette har ødelagt opplevelsen for flere», skriver arrangøren. til ntb forteller løpsleder edwin ingebrigtsen at det er snakk om noen hundre medaljer. han forteller at reaksjonene har vært varierte. – noen er veldig lei seg, mens andre gleder seg til å få den i posten, sier ingebrigtsen. avisa oslo har også omtalt medaljeglippen.


  Borge utslått i Cincinnati

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:20.23)
  celine borge har spilt ferdig i ukas lpga-turnering i ohio. med åtte slag over par på de to første rundene endte hun tredje sist. borge fikk det ikke til på banen i cincinnati. etter en 77-runde torsdag brukte hun 75 slag fredag. det holdt bare til 142.-plass blant de 144 deltakerne. fem bogeyer og to birdier ble fasit for borge fredag. det ligger an til at de som vil kvalifisere seg for videre spill må være under par etter to runder. chien pei-yun fra taiwan leder turneringen. etter runder på 66 og 64 slag er hun åtte slag under par. (ntb)

  Mareritt for regjerende mester Evenepoel på Vueltaens kongeetappe: – Nesten så jeg får vondt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:15.52)
  regjerende mester remco evenepoel havnet tidlig i en kjempekrise på fredagens brutale fjelletappe vuelta a espana. ekspertene så vantro på belgierens kollaps. den 135 kilometer lange etappen fra formigal-huesca la magia til det ikoniske sykkelfjellet col du tourmalet var ventet å bli en uhyre vrien prøve for deltakerne. underveis skulle sykkelstjernene også ta seg over legendariske col d`aubisque. og nettopp det sistnevnte fjellet, etter kun fem mil på etappen, fikk et «offer» de fleste ikke hadde sett for seg. allerede flere kilometer fra toppen forsvant den belgiske wonderboyen bakover i feltet og sakket raskt akterut. – det må være et eller annet som plager evenepoel. han skal ikke slippe så tidlig, sa tv 2-kommentator christian paasche. – hva er galt med evenepoel? det er nesten så jeg får litt vondt, fortsatte han. sammen med mads kaggestad spekulerte han raskt i at belgieren plutselig må ha blitt syk. – jeg synes virkelig synd på evenepoel, sa kaggestad. målgang på etappen er ventet like etter halv seks. (ntb)

  11 000 maratonløpere diskvalifisert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:13.16)
  marca melder at rundt en tredjedel av deltagerne i mexico city maraton skal ha jukset. elektroniske brikker på løperne avslørte nemlig at flere ikke passerte sjekkpunktene som ble satt opp hver femte kilometer. etterforskningen skal ha begynt etter flere anonyme anklager på deltakere som skal ha forkortet lengden ved å benytte seg av kollektiv transport. – sports institute of mexico city informerer om at vi vil identifisere tilfellene der deltakerne i xl-maraton har engasjert seg i usportslig oppførsel under arrangementet. tidspunktene for sluttiden vil bli erklært ugyldige, sier arrangøren i en uttalelse.

  Fortsatt fanget i gjørma

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:18.48)
  bakken begynner å bli så tørr at kjøretøy ikke setter seg fast, noe som betyr at de 72 000 isolerte festivaldeltakere omsider kan forlate ørkenen. arrangøren ber de som kan, om å vente til i morgen.  Mer kaos i spansk storritt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:17.53)
  den første uken av treukersrittet vuelta a espana har vært preget av en rekke uheldige episoder, som har ført til sterk kritikk. etter søndagens krevende fjelletappe, der tidene ble stoppet over to kilometer før mål på grunn av gjørmete veier, ble det igjen trøbbel. som følge av kraftig regnvær, lyn og torden måtte et av flyene som skulle frakte sykkelstjernene til byen valladolid omdirigeres. uværet gjorde det umulig å lande i valladolid, hvilket førte til at rytterne i stedet endte i madrid. derfra ventet en lang busstur, som igjen medførte at en stor del av deltakerne ikke ankom sine hotell før ved 03-tiden natt til mandag. – vi ankom hotellet klokken 03.15. ingen mat før da. i en tid hvor vi veier hvert gram og gjør alt for å gjøre oss klare, er ikke dette noe løft for moralen, skriver den belgiske trek-rytteren edward theuns på x/twitter. det var ifølge dansk tv 2 sju lag som ble rammet av flytrøbbel. sammenlagtfavorittene primoz roglic, remco evenepoel og jonas vingegaard skal ikke ha blitt rammet av flykaoset. (ntb/nrk)

  Mer kaos i storrittet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:17.53)
  den første uken av treukersrittet vuelta a espana har vært preget av en rekke uheldige episoder. etter søndagens krevende fjelletappe ble det igjen trøbbel. som følge av kraftig regnvær, lyn og torden måtte et av flyene som skulle frakte sykkelstjernene til byen valladolid omdirigeres. uværet gjorde det umulig å lande i valladolid, hvilket førte til at rytterne i stedet endte i madrid. derfra ventet en lang busstur, som igjen medførte at en stor del av deltakerne ikke ankom sine hotell før ved 03-tiden natt til mandag. – vi ankom hotellet klokken 03.15. ingen mat før da. i en tid hvor vi veier hvert gram og gjør alt for å gjøre oss klare, er ikke dette noe løft for moralen, skriver den belgiske trek-rytteren edward theuns på x/twitter. det var ifølge dansk tv2 sju lag som ble rammet av flytrøbbelet.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »