Hovedsiden

Liten annonse
  Nadal planlegger comeback i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:14.53)
  den spanske tennislegenden rafael nadal skal etter planen endelig tilbake på tennisbanen igjen under atp500-turneringen i barcelona til uken. det ble bekreftet under lørdagens trekning, hvor 37-åringen var til stede. i første kamp i barcelona skal spanjolen møte italienske flavio cobolli. vinner han det oppgjøret, venter alex de minaur i neste kamp. det blir nadals første kamper på grus siden roland garros-finalen mot casper ruud i mai 2022. nadal skulle etter planen gjort comeback under monte-carlo masters denne helgen, men måtte kaste inn håndkleet grunnet en hanglete kropp. – dessverre må jeg fortelle dere at jeg ikke spiller i monte carlo. kroppen min tillater det ikke, skrev nadal. før det igjen var planen et comeback på atp-touren i indian wells-turneringen i usa forrige måned, men også da trakk han seg uten å ha spilt om ett eneste poeng. veteranen står med 22 grand slam-titler, men skader har sendt ham ned på 646.-plass på atp-rankingen. atp-turneringen i barcelona spilles mellom 15. og 21. april. (©ntb)

  Sluttspilljagende Wild tapte tross Zucca-assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:06.41)
  minnesota wild jakter en plass i nhl-sluttspillet, men klarte ikke å hamle opp med topplaget colorado avalanche. matz zuccarello noterte ett målpoeng i 2-5-tapet til wild. nordmannen fikk assist på 2-3-scoringen til declan chisholm midtveis i andre periode, og med den stillingen levde spenningen inn i tredje periode. dessverre for zuccarello og wild ble avalanche kneppet for sterke i nattens kamp. scoringer fra nathan mackinnon og mikko rantanen punkterte kampen i tredje periode. tapet er ikke godt nytt for minnesota wild, som foreløpig er seks poeng utenfor sluttspillsplassene. de er dermed avhengig av sterke resultater i de sju siste kampene. zuccarello fikk 21 minutter og 9 sekunder på isen. (ntb)

  IOC nekter brytestjerne å delta i OL-kvalik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:13.31)
  den russiske bryteren abdulrashid sadulajev får ikke lov til å delta i ol-kvalifiseringen i aserbajdsjan denne helgen. det skriver nettstedet inside the games, som igjen siterer det russiske bryteforbundet. «etter nok en falsk sjekk, publiserte ioc nye lister over utøvere som ikke får delta i internasjonale turneringer. dessverre var lagets kaptein og to ganger olympiske mester, abdulrashid sadulajev, blant dem», skriver det russiske bryteforbundet i en uttalelse. ifølge inside the games er brytestjernen utestengt fra kvaliken fordi han skal ha støttet krigen i ukraina. russeren er blant de aller største stjernene i brytesporten. han tok ol-gull i både 2016 og 2021. han har også fire vm-gull på cv-en.
  Mareritt for Hamilton: – En av de verste treningene jeg har hatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:15.31)
  formel 1-stjernen lewis hamilton ble bare nummer 18 på den andre treningen foran australias grand prix i formel 1. den sjudobbelte verdensmesteren lewis hamilton nølte ikke med å kalle treningen én av de «verste øktene på lenge». årsaken skal være at endringer som ble gjort på mercedesen hans slo helt feil ut. den britiske stjernen endte på niendeplass i den første treningen for australias grand prix, men falt ned til 18. plass i den andre. – jeg føler meg åpenbart ikke bra. vi hadde en av de verste øktene jeg sannsynligvis har hatt på lenge, sa hamilton etterpå. mercedes endret bilens oppsett mellom den førte og andre treningen i et forsøk på å løse problemer hamilton hadde i svinger med høy hastighet i den forrige løpet i saudi-arabia. det gjorde bare situasjonen verre. – vi startet dagen på framfoten og på den første treningen føltes bilen generelt sett bra. det var faktisk det beste bilen har kjentes så langt i år, sa han. – for å fortsette å lære gjorde vi noen store endringer i trening to, og dessverre gjorde det bilen verre, la briten til.

  Vil ha endringer etter fyllefest: – Ikke noe i idretten å gjøre
  dessverre riktig å snakke med terrorister | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: noen ganger er det dessverre riktig å snakke med terrorister | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:10.18)
  lederen for holmenkollen skifestival skal ha samtaler med oslo kommune for å finne løsninger på det som nok en gang overskygget skifesten i hovedstaden. lørdag ble den store overskriften igjen festen som utspilte seg i nordmarka. «fyll, slagsmål og amper stemning» rapporterte politiet om lørdag. – vi synes det er litt urettferdig at lørdag formiddag skal overskygge alt det fine og idrettsgleden man skaper her oppe, som vi jobber hele året med å få til. det er en idrettsfest over to helger med toppidrettsutøvere i mange grener, og så er fokus bare den ene formiddagen, forteller sjef stefan marx i holmenkollen skifestival til ntb mandag morgen. nå starter evalueringen. – vi skal ha samtaler, spesielt med kommunen. vi skal også involvere de ulike etatene i erfaringsutvekslingen. med en ny byråd håper vi at vi kan finne nye løsninger for utfordringene i «marka», sier marx. – alle var godt forberedt. det er 20.000 mennesker der som har en fest. en liten del vil dessverre gå helt over styr, og det liker vi jo absolutt ikke og tar sterkt avstand fra, sier marx. siden det er et offentlig sted, har ikke skifestivalen noe de skulle ha sagt. marx ønsker at politiet og kommunen kommer på banen. – bruken av store mengder alkohol og andre rusmidler har ikke noe i idretten å gjøre. det ønsker vi ikke at skal forbindes med vårt arrangement. (ntb) du kan lese mer om lørdagens holmenkollen-bråk i artikkelen under.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »