Hovedsiden

Liten annonse

  Jakten på landslagssjef: – Vi er godt i gang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:19.00)
  leif gunnar smerud ledet tirsdag norges kvinnelandslag i fotball for siste gang som midlertidig landslagssjef. nå jobber norges fotballforbund (nff) for å finne en fast løsning. – vi er godt i gang med arbeidet med å rekruttere landslagssjef for a-kvinner, sier karl-petter løken, generalsekretær i nff, til nrk. han forteller at det er satt ned et ansettelsesutvalg som skal ledes av lise klaveness. resten av utvalget består av visepresidentene ane guro skaare-rekdal, arne larsen økland, styremedlem leon aurdal og løken selv. generalsekstræren sier at de ikke har vært i kontakt med konkrete kandidater enda, da de har hatt fullt fokus på de viktige kampene mot portugal og østerrike den siste uken. – vi ønsker komme i mål så raskt som mulig, men vi vil likevel bruke den tiden som behøves for å lande en god langsiktig løsning. vi kommer ikke til å kommentere noe om konkrete kandidater eller gi ytterligere detaljer om rekrutteringsarbeidet før vi er i mål, sier han.


  NHL-veteran permittert etter hendelse i hjemmet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.37)
  boston bruins har midlertidig suspendert milan lucic (35) etter en episode i ishockeyspillerens hjem fredag. det opplyste boston-klubben i en presseuttalelse lørdag. det framkommer ingen detaljer om hendelsen, men bruins gjør det klart at de tar situasjonen på største alvor. – milan tar permisjon fra laget på ubestemt tid. organisasjonen tar slike saker veldig alvorlig, og vi vil jobbe med lucic-familien for å kunne tilby all støtte og assistanse de måtte trenge. vi har ingen flere kommentarer på nåværende tidspunkt. politiet i boston ville lørdag morgen (amerikansk tid) verken bekrefte eller avkrefte om lucic er blitt pågrepet, skriver nyhetsbyrået ap. lucic er opprinnelig fra vancouver i canada, og han har spilt over 1300 kamper i nhl. han vant stanley cup-tittelen med boston i 2011, og han er denne sesongen tilbake i laget etter å ha spilt for los angeles kings, edmonton oilers og calgary flames. 35-åringen har ikke spilt siden 21. oktober på grunn av en skade. (©ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »