Hovedsiden

Liten annonse

  raste på direkten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:16.56)
  Rosenborg-spiss Ole Sæter (28) leverte drømmescoring og ble matchvinner mot Sandejord. I studio raste ekspertene og mente Markus Henriksen burde vært utvist.  elyounoussi la opp på direkten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:14.02)
  Fotballspiller Tarik Elyounoussi legger opp. Det fortalte han selv på TV 2s direktesending før eliteseriekampen mellom Fredrikstad og Bodø/Glimt. I oppladningen til kampen annonserte 36-åringen at karrieren er over. – Jeg kan si det offisielt her og nå at jeg har lagt opp, sa han til TV 2. – Jeg har følt meg privilegert som har fått holde på i så mange år. Jeg kunne sikkert ha pushet mer, men jeg møtte på flere gamle spillere der noen gikk med krykker og andre halter. Det er deilig å slutte når man selv vil tenker jeg. Ifølge samme kanal har Elyounoussi vært uten klubb etter at han forlot japanske Shonan Bellmare i februar. I løpet av karrieren har Elyounoussi spilt for blant annet Heerenveen, Lillestrøm, Rosenborg, Hoffenheim og AIK, samt Fredrikstad i to perioder. Landslagskarrieren endte med 60 kamper og 10 mål. Kampen mellom Fredrikstad og Bodø/Glimt starter kl. 14.30. Det er Fredrikstads første kamp i Eliteserien etter opprykket.

  Omstridt fotballtopp risikerer høy bot

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.34)
  fotballklubben napolis kontroversielle president aurelio de laurentiis er igjen i hardt vær. mandag dyttet han til en kameramann i sinne etter å ha avbrutt et intervju. det er ventet at det europeiske fotballforbundet (uefa) vil se på episoden, og italienske medier spekulerer i at de laurentiis kan vente seg en høy bot. hendelsen skjedde da napoli-spissen matteo politano ga et intervju til den italienske tv-stasjonen sky sport mandag. intervjuet ble gitt i anledning napolis champions league-møte i barcelona tirsdag. intervjuet ble sendt på direkten da en opprørt de laurentiis kom bort og ropte: – politano! politano! med dere (sky) har han ikke lov til å snakke. napoli-spilleren ble tvunget til å forlate settingen. han smilte en smule forvirret. de laurentiis snudde seg deretter tilbake til kameraet og kom med det nyhetsbyrået ap omtaler som en rekke fornærmelser, før han dyttet kameramannen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »