Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard mot Liverpool i FA-cupen – Newcastle trakk erkerival Sunderland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:14.34)
  martin ødegaard og arsenal får tøff motstand i tredje runde av fa-cupen når de tar imot liverpool hjemme. i nord blir det et hett derbyoppgjør. newcastle skal spille borte mot sunderland i tyne-wear-derbyet. det er over sju år siden sist rivalene møttes. sunderland har i flere år slitt i lavere divisjoner, men er nå tilbake i championship, nest øverste nivå. manchester city tar imot huddersfield hjemme, mens manchester united møter wigan borte. dermed blir det ingen lang reise for de røde djevlene. arsenal og liverpool er den største kampen i runde tre, som spilles i løpet av dagene 6. og 7. januar 2024. arsenal er det mestvinnende laget i fa-cuphistorien med 14 finaletriumfer. erling braut haaland og city er regjerende mester. tottenham – burnley, crystal palace – everton og brentford – wolverhampton er de resterende rene duellene mellom premier league-lag. chelsea møter preston borte. (ntb)

  Lindelöf fikset viktig Manchester United-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:17.58)
  victor lindelöf scoret kampens eneste mål og sørget for tre viktige manchester united-poeng hjemme mot luton. like før timen spilt hamret den svenske midtstopperen ballen i mål. selv om begge lag hadde flere sjanser, endte det bare 1-0. dermed slo de røde djevlene tilbake etter nedturen mot københavn i midtuken. men det var ikke bare fryd og gammen for erik ten hag, for nok en gang måtte en spiller gå av banen med skade. christian eriksen gikk av før pause på grunn av noen problemer, og senere i kampen kunne det se ut som rasmus højlund også kjente på noe. seieren sørger uansett for en kjærkommen united-seier. old trafford-klubben står nå med 21 poeng og er på 6. plass, selv om flere av lagene rundt dem har én kamp mindre spilt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »