Hovedsiden

Liten annonse
  Spanjol avgjorde Solheim Cup for Europa – «Tutta» på gråten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:17.50)
  spanske carlota cigandas birdie på det 17. hullet ble avgjørende for at europa klarte å ta hjem solheim cup for tredje gang på rad. med cigandas seier ble det 14-14 etter to dager med parspill og en dramatisk søndag med 12 singlekamper. ved uavgjort går pokalen til tittelforsvareren, og europas lagkaptein suzann pettersen kunne juble over triumf i den prestisjetunge turneringen mot usa. – jeg må innrømme at tårene presser på. det var spennende helt til slutt. alt handlet om ciganda, og hun presterte. også carolina hedwalls sluttspurt ble avgjørende, sa «tutta» til eurosport. – vi har hatt det beste laget her, og jeg er så stolt av spillerne. de spilte med hjertet etter å ha kommet under fredag. nå blir det en ganske så flott fest, og det blir på den spanske måten. (ntb)
  Stygg Formel 1-krasj – japaner med beste tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:15.40)
  canadiske lance stroll krasjet svært stygt under den første av tre kvalifiseringer til formel 1-runden i singapore. da var det allerede dramatisk. kjempekrasjen til stroll sørget for at den første av tre kvalifiseringspass ble avsluttet. den endelige resultatlista ble svært overraskende etter at kjøreforholdene på banen brått endret seg voldsomt. japaneren yuki tsunoda satte beste tid, etterfulgt av sergio perez og nico hülkenberg. – jeg kan aldri huske å ha opplevd at en bane blir så mye bedre i løpet av et par minutter, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. overskriftene stjal imidlertid stroll med sin fryktelige smell. canadieren bekreftet raskt at han var uskadd. det tok imidlertid en god del tid å rydde banen. – se på bilen til lance stroll. den er helt knust både foran og bak, sa viaplays stein pettersen.

  Regeldrama i Oslo maraton – vinneren ble disket og mistet NM-gullet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:13.30)
  frew zenebe brkineh fra sandnes trodde han hadde vunnet lørdagens oslo maraton og blitt norgesmester, men så kom beskjeden om at han var diskvalifisert. det ble dramatisk da herrevinneren av maratonløpet i hovedstaden skulle kåres lørdag. på spill sto også nm-medaljer på distansen. frew zenebe brkineh fra sandnes kom først til mål og ble kåret til vinner med tiden 2.25.24. han ga seiersintervjuer, og arrangøren rakk i tillegg å sende ut en pressemelding om utfallet før dramatikken for alvor startet. oslo maraton opplyser at det dukket opp bilder og opplysninger om at sandnes-løper brkineh skal ha kuttet enkelte svinger på ureglementert vis og således ikke forholdt seg til løypetraseen. det gjorde at juryen valgte å diskvalifisere vinneren og tildele tage morken augustson fra varegg seieren med tiden 2.25.44. gullet røk på slutten augustson kan dermed også kalle seg norgesmester på maratondistansen. – veldig hyggelig å vinne. men det hadde vært enda bedre dersom jeg hadde vært først i mål, sa augustson til arrangøren etter at han fikk vite at sølvet var omgjort til gull. – jeg hadde gode bein og bra med krefter på slutten, la den ferske norgesmesteren til. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »