Hovedsiden

Liten annonse


  norges cykleforbund med dramatiske kutt – sportssjef hans falk slutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:15.28)
  Norges Cykleforbund ser seg nødt til å kutte flere stillinger som følge av økonomiske problemer. Sportssjef Hans Falk er blant dem som fratrer. Forbundet opplyser torsdag om beslutningene som er tatt knyttet til de ansatte. – Norges Cykleforbund har på bakgrunn av en utfordrende økonomisk situasjon over tid dessverre sett seg nødt til å foreta en større nedbemanning i organisasjonen, heter det der. Videre skriver ledelsen at prosessen som har ledet fram til nedbemanningen, har vært utfordrende for både styret, administrasjonen og de ansatte som er direkte berørt. Blant grepene som tas, er at mangeårig sportssjef Hans Falk går fra sin stilling. Han har siste arbeidsdag i oktober. Falk har takket ja til sluttavtale, da han ikke fikk tilbud om en annen stilling, heter det fra forbundet. Fram til han fratrer, har Falk ansvar for landeveislagene for U23 og elite på herresiden, med hovedansvar for OL i Paris og VM landevei i Sveits. Tre øvrige ansatte får kuttet sine stillingsbrøker med enten 50 eller 40 prosent. (NTB)

  Kilde om comeback i sesongåpningen: – Det kommer for tidlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:20.08)
  aleksander aamodt kilde er i full gang med opptrening etter de alvorlige skadene han pådro seg i det dramatiske fallet wengen i januar. det har vært mye usikkerhet rundt comebacket, men alpinisten ser lysere på situasjonen nå enn tidligere. – det er fortsatt veldig usikkert når det blir. men jeg er ganske sikker på at det blir. uten å være hundre prosent sikker, men jeg har en følelse på at dette kommer til å gå bra en gang, sier kilde til nrk. men på spørsmål om vi kan få se ham allerede i sesongåpningen i østerrikske sölden, er svaret tvilende. – det kommer for tidlig. det synes jeg egentlig er greit å bare legge på bordet med en gang. sånn jeg ser det for meg nå. så får det heller det bli en super overraskelse hvis jeg klarer å være på start da. akkurat nå ser det litt tidlig ut, sier kilde. hastverk er noe han ikke ønsker å ha inn mot comebacket. for enda har ikke 31-åringen prøvd seg med ski under beina etter hendelsen. men det er det neste på planen. – jeg tenker kanskje jeg skal prøve meg på snø (snøhallen på lørenskog) her hjemme først. det blir mest sannsynlig kanskje i juni. skikjøring og skikjøring, men i hvert fall ski under beina. det er første steg, sier han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »