Hovedsiden

Liten annonse


  mickelson dropper pga-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. mai 2022 KL:11.08)
  Golfens eldste majorvinner, Phil Mickelson (51), kommer ikke til å forsvare sin tittel i PGA-mesterskapet i Oklahoma i neste uke. Det kunngjorde PGA of America i sosiale medier sent fredag kveld. Det oppgis ikke noen grunn til at Mickelson trekker seg. Den amerikanske golfstjernen har ikke spilt siden han deltok i en turnering i Saudi-Arabia i starten av februar. Da skapte han oppstandelse ved å kalle PGA-touren «grådig», og han har siden fått mye kritikk fordi han ønsker å delta i den nye, saudifinansierte superligaen. Etter det har ikke Mickelson uttalt seg offentlig, og han har tatt en golfpause som ser ut til å vare en periode til. Mickelson ble tidenes eldste majorvinner med sin imponerende seier som 50-åring i PGA-mesterskapet i fjor. Årets turnering i Tulsa, Oklahoma starter kommende torsdag med blant andre Viktor Hovland i feltet. Mickelson var påmeldt turneringen, men blir den tredje mesteren i PGA-mesterskapets historie som ikke forsvarer tittelen sin. Sist det skjedde var da Tiger Woods måtte trekke seg i 2008 etter en kneoperasjon (NTB)

  nordstad moen dropper friidretts-vm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. mai 2022 KL:12.30)
  maratonløper sondre nordstad moen sliter fortsatt med korona-ettervirkninger og dropper friidretts-vm i juli. det sier han til vg. nordstad moen har tatt vm-kravet i sevilla, med tiden 2.11.30. likevel må han stå over mesterskapet. – jeg sliter fortsatt etter covid-19 i februar. jeg har vært i trening de siste to månedene, men ikke med samme treningsmengde og intensitet som vanlig. formen har variert, men hardere anstrengelser har jeg ikke respondert noe særlig godt på, sier han til avisa.  En av disse er nye Fold4

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 9. mai 2022 KL:20.03)
  galaxy fold4 er navnet på den nye brettemobil fra samsung. samsung endrer skjermene på nye fold og flip vi er ikke misfornøyde med at de dropper z i navnet, hva i all verden er det godt for? der, nå fikk vi endelig sagt vår mening om akkurat det. nå, over til noe langt viktigere, og det er spesifikasjonene der jo alt handler om skjermene. formatet er 6:5 i stedet for 5:4 som i forgjengeren. den eksterne skjermen får et format […] the post en av disse er nye fold4 appeared first on itavisen.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »