Hovedsiden

Liten annonse
  Golden Knights sikret den siste sluttspillplassen i vest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 13. april 2024 KL:10.05)
  tittelforsvarer vegas golden knights feide over minnesota wild med 7-2 på hjemmeis og sikret en plass i nhl-sluttspillet. chandler stephenson markerte seg med fire assists i storkampen, mens tomas hertl scoret sitt første mål for vegas etter overgangen fra san jose sharks. vertene ledet 3-0 etter første periode, og wild kom egentlig aldri nær å true seieren. sju ulike spillere scoret for golden knights. – det er ingen tvil om at dette er noe de (spillerne) ønsker. de ønsker en mulighet til å vinne stanley cup igjen. prosessen hit har hatt noen opp- og nedturer denne sesongen, men vi jobber med å håndtere det på beste måte og være klare, sa trener bruce cassidy til nhl.com. for wild reduserte marat khusnutdinov og ryan hartman. mats zuccarello sto over kampen av familiære årsaker. hans lag er fra før ute av kampen om å nå sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen. følgende lag er klare for sluttspillet i nhls western conference: dallas stars, vancouver canucks, winnipeg jets, colorado avalanche, edmonton oilers, nashville predators, los angeles kings og vegas golden knights. i øst har seks lag sikret sluttbillett så langt: new york rangers, carolina hurricanes, boston bruins, florida panthers, toronto maple leafs og tampa bay lightning. (©ntb)


  Takket nei til landslagsplass: – Utrolig vanskelig valg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:13.08)
  marit ishol skogan, som debuterte i verdenscupen denne sesongen, valgte å si nei til rekruttlandslaget for å fortsette på privatlaget team fosen yard. det opplyser hun til nrk. – jeg har vært åpen om at jeg har vært veldig i tvil og jeg syns det har vært et. jeg brukte hele gårsdagen og tenkte meg grundig om. de har vært klar over det alle sammen. de har også støtta meg, sier skogan til nrk. skogan legger ikke skjul på at valget var vanskelig, men velger likevel å fortsette med det samme opplegget hun har gjort i 2 år. – det handler egentlig mest om at jeg er såpass trygg på det opplegget som vi har kjørt nå på privatlag. det bare føles rett. det har ikke noe med at jeg ikke har troa på landslag, for det er jo en kjempemulighet. men akkurat nå tror jeg at jeg kan ta nye steg på privatlag. tirsdag offentliggjorde norges skiskytterforbund landslagene for kommende sesong. marthe kråkstad johansen kommer inn i elitelaget for ragnhild femsteinevik. sistnevnte hadde en tung sesong sist og fikk ikke gå i verdenscupen eller vm. de øvrige løperne der er ingrid landmark tandrevold, karoline knotten, juni arnekleiv, ida lien og maren hjelmeset kirkeeide. for kvinnene gjøres det en strukturendring under elitenivået. rekrutt og u23 slås sammen til ett lag med tolv utøvere. det handler om å gi de yngste jentene en bedre treningshverdag.
  Bekrefter karriereslutt: – Har fått oppleve alt jeg drømte om

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:11.04)
  mma-utøver emil meek bekrefter til vg at han er ferdig som utøver. meek har riktignok ikke gått en kamp på halvannet år. den siste kampen hans var mot polske kacper koziorzebski. da vant han på teknisk knockout. – etter at jeg fikk den siste seieren har jeg tenkt at det er best å gi seg mens leken er god. jeg har i alle fall et halvt hode og en halv kropp igjen etter å ha konkurrert i det jeg tør påstå er verdens tøffeste idrett, sier 35-åringen til vg. – jeg har egentlig fått oppleve alt det jeg drømte om da jeg satset på mma. jeg ville få mma på kartet i norge, ville leve av det og komme meg inn i ufc. alt det klarte jeg, sier meek til vg.


  Robinho må sone voldtektsdom i Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.04)
  den tidligere fotballstjernen robinho, som er dømt for gjengvoldtekt i italia, må sone voldtektsdommen på ni års fengsel i et brasiliansk fengsel. kjennelsen fra brasils øverste ankedomstol kom sent onsdag kveld norsk tid. et flertall av dommerne ga medhold i italias anmodning om at robinho kan sone dommen i brasil. robinho og fem andre brasilianere ble i en domstol i milano i italia i 2017 funnet skyldige i gjengvoldtekt av en 22 år gammel albansk kvinne i 2013. dommen ble opprettholdt i en italiensk ankedomstol i 2020, og til slutt bekreftet av italias høyesterett i 2022. robinho var ikke i italia da dommen ble avsagt, og italia etterlyste ham internasjonalt. brasil utleverer ikke egne borgere, noe som var bakgrunnen for at italia i fjor anmodet om at robinho i stedet burde sone dommen i hjemlandet. 40 år gamle robinho, som egentlig heter robson de souza, bor i brasil. han har hele tiden avvist anklagene. robinho startet karrieren sin i santos i 2002 og fikk en drømmeovergang til real madrid i 2005. han fortsatte deretter karrieren i england, der han spilte for manchester city fra 2008 til 2010. videre gikk han til ac milan i 2010 og var der i fire år. han har også representert brasils landslag og står med 100 landskamper. (ntb)  Mørbanket Opseth på krykker: – Var veldig heldig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:20.41)
  silje opseth fikk en dramatisk dag i bakken i vikersund søndag. i prøveomgangen falt hun etter et hopp på 236,5 meter, før hun satte verdensrekord da hun sto på 230,5 meter i den andre omgangen halvannen time senere. etter rennet var hun gjennom flere sjekker, hvor hun fikk stadfestet at hun ikke pådro seg noen brudd og at det står bra til med både kne og hode. mandag kveld møtte hun nrk, med et plastret ansikt og med krykker. – jeg tror det ser verre ut enn det er. heldigvis. jeg tror jeg var veldig heldig, sier opseth. – hvilken følelse våknet du opp med i kroppen i dag? – ganske sår. stiv og støl. egentlig vondt i hele kroppen da jeg skulle rikke meg ut av senga. det er hovedsakelig det at jeg er kraftig forslått, sier hun. – jeg tråkket ganske heftig over på den ene ankelen, så jeg skal ta en mr av den senere denne uka. og så er jeg bare mørbanket. opseth forteller at hun er lettet over at det ikke gikk verre. – da jeg så på videoen i etterkant, så tenkte jeg «shit, det var merkelig at kneet eller noe ikke røk der». for det kunne fort skjedd. jeg er takknemlig for at det gikk bra. opseth står over tirsdagens nrk-sendte nm i stor bakke i lillehammer.


  Kaldsvettet i timevis før sammenlagtseier: – Kroppen er ganske ødelagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:15.03)
  søndag trengte harald østberg amundsen kun 19 poeng for å sikre sammenlagtseieren i verdenscupen. med 24 poeng på de to bonusspurtene underveis sikret han det, før han gikk inn til en 17. plass på 20-kilometeren i falun. – det føles uvirkelig. jeg tror jeg må la det synke litt inn. selvfølgelig ikke det beste rennet i dag, men jeg gjør jobben og tar de poengene jeg skal. – jeg visste at jeg måtte ta 19 poeng og 12+12 er vel 24, etter hva jeg har regnet på. jeg har brukt 24 timer å regne på det. jeg har tenkt mye på det. jeg våknet i dag og kaldsvettet frem til start. man blir uvel når verdens beste skiløper jakter i rygg. – lufta gikk helt ut av kroppen etter den siste spurten. jeg hadde egentlig bestemt meg for at jeg skulle fighte skikkelig til mål, men batteriet var helt flat etter den siste spurten. det har vært en fryktelig lang sesong og kroppen er ganske ødelagt. til slutt var det et lite norsk tog som gjorde opp om seieren. aller best var, som så mange ganger før, johannes høsflot klæbo. trønderen spurtet enkelt inn til sin syvende strake verdenscupseier, foran gjøran tefre og martin løwstrøm nyenget. for tefre er det karrierens første pallplass i verdenscupen.

  Helsesminking

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:07.48)
  seks nye deltakere er klare for å komme i form gjennom «16 ukers helvete». professor i sosialmedisin mener programmet pakker inn det det egentlig handler om.

  GRATIS: Vi mener dette spillet er enda bedre enn forgjengeren

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:17.07)
  deus ex: mankind divided ble lansert i 2016, ikke helt uten kontrovers. ikke det mest elskede i serien i snitt-tester, men vi digget det deus ex er en klassiker og deus ex: human revolution ble veldig godt tatt i mot. mankind divded hadde tekniske problemer i forhold ytelse: spillet krevde en voldsom kraftig maskin for å kjøre med ok fps de første par årene, uten at det var noen som egentlig skjønte hvorfor. 2016-spillet har 7 av 10 på steam […] the post gratis: vi mener dette spillet er enda bedre enn forgjengeren appeared first on itavisen.


  Spinnvill Premier League-kamp - fra 0-3 til 4-3

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:22.32)
  bournemouth lå under med tre mål til pause hjemme mot luton, men i andreomgang scoret vertene fire ganger og snudde til seier. tahith chong, chiedozie ogbene og ross barkley sendte luton opp i 3-0 før pause, men så skulle vertene våkne. dominic solanke, illja zabarnyj og antoine semenyo sørget for at det sto 3-3 etter 64 minutter. sju minutter før slutt ble semenyo den store helten. bournemouth ligger på 13.-plass på tabellen, mens luton kjemper for å unngå nedrykk med ti kamper igjen av årets sesong. de ligger på 18.-plass med tre poeng opp til trygg grunn. kampen skulle egentlig avvikles før jul, men underveis i oppgjøret fikk luton-kaptein tom lockyer hjertestans. i etterkant besluttet englands fotballforbund at kampen skulle spilles om igjen i sin helhet. lockyer var til stede i bournemouth onsdag for å overvære kampen og samtidig møte menneskene som reddet livet hans, viser et innlegg på lutons x-konto. – da jeg kom inn i tunnelområdet og så helsepersonellet som reddet livet mitt, kjente jeg dem igjen med en gang. de er helter. jeg ble litt emosjonell, og det kommer jeg nok til å bli flere ganger utover kvelden, sa lockyer til bbc før kampstart. det ble også avholdt ett minutts applaus i det 59. spilleminutt i onsdagens kamp. det var da lockyer falt om i oppgjøret før jul. (ntb)

  Ruud snudde til seier - til kvartfinale i storturnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:21.42)
  37-årige gaël monfils ga casper ruud store problemer så lenge han orket, men nordmannen slet ham ut og vendte til seier i åttedelsfinalen i indian wells. ruud vant med settsifrene 3-6, 7-6, 6-4 og er i kvartfinale i atp masters-turneringen indian wells for første gang. turneringen i california blir ofte omtalt som «den femte grand slam». i kvartfinalen venter hjemmefavoritt tommy paul eller den italienske sensasjonsmannen luca nardi. sistnevnte slo ut verdensener novak djokovic i 3. runde. den 123.-rangerte italieneren ble egentlig slått ut i kvalifiseringen, men kom inn som «lucky loser» etter forfall og slo djokovic i tre sett. nardi spiller rett etter ruuds kamp om kvartfinaleplass mot den 17.-seedede amerikaneren tommy paul. ruud har slått paul fire ganger på rad etter å ha tapt deres første møte i 2017. han har aldri spilt mot nardi. (ntb)
  Karlsson hardt ut mot russisk langrennsprofil etter Putin-besøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:07.47)
  russiske veronika stepanova har ved flere anledninger uttrykt støtte til vladimir putin. et nylig moskva-besøk får den svenske langrennsleiren til å reagere. i anledning presidentvalget inviterte putin nylig en rekke gjester til hovedstaden moskva. blant dem var den russiske langrennsløperen veronika stepanova. etter turen beskrev hun det som en «ære». «i dag så og hørte jeg en sterk president i et vinnende land», skrev hun på instagram etter besøket. uttalelsene får de svenske skiprofilene frida karlsson og jens burman til å riste på hodet. – det er ikke til å forstå seg på. jeg vet ikke hvordan hun er fostret opp eller hva slags perspektiv hun har med seg hjemmefra, men det i hvert fall ingenting jeg står bak, sier karlsson til expressen. burman tyr på sin side til sterkere ord. – egentlig er dette bare et bevis på at hun enten har lav iq eller at hun blir tvunget. det er de to alternativene. det kan ikke være noe annet, sier burman til avisen. bildet under er fra et tidligere møte mellom putin og stepanova, fra april 2022. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »