Hovedsiden

Liten annonse  Rune til tredje runde på walkover

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:06.05)
  holger rune er klar for 3. runde i roland-garros. dansken skulle i likhet med casper ruud spille 2.-rundekamp torsdag, men motstanderen har meldt avbud. det ble klart sent onsdag kveld, da runes franske motstander gaël monfils på kort varsel innkalte til pressekonferanse og meddelte at han har en håndleddsskade som gjør det umulig å spille videre. monfils tok seg til 2. runde med en dramatisk femsettsseier over argentinske sebastian baez. 36-åringen vendte 0-4 til 7-5 i femte og avgjørende sett selv om han slet med krampe i begge bein. nå stoppes han i stedet av skade. kampen skulle vært spilt på hovedarenaen philippe-chatrier torsdag kveld, men i stedet får rune fri fram til lørdag. da møter han enten argentinske genaro alberto olivieri eller italienske andrea vavassori. de er begge langt nede på rankingen og måtte spille kvalifisering i paris. casper ruud møter rune i kvartfinale dersom begge spillerne tar seg så langt i turneringen. ruud spiller mot italienske giulio zeppieri torsdag i første kamp på philippe-chatrier-banen, der rune egentlig skulle spille kveldskamp. (ntb)

  Tour of Norway-etappe kortes ned

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:10.07)
  som følge av utfordrende vær er lørdagens etappe av sykkelrittet tour of norway kortet kraftig ned. etappen skulle egentlig starte i jondal klokken 12.35, men nå blir det heller start fra røldal 16.00. det vil da gjenstå 85,2 kilometer av den opprinnelige 206 kilometer lange åpningsetappen. målgang er i hovden, skriver ntb.
  Volvo EX30 med rekordlavt karbonavtrykk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:19.33)
  den kommende suv-modellen volvo ex30 skal ikke bare være en lokal miljøvennlig elbil, men også fra krybbe til grav. det har vært mye snakk om hvor miljøvennlig elbilene egentlig er, for tar man med produksjonen og etterlivet går det faktisk ganske mye co2 ut i luften. dette er svenskene veldig opptatt av, og polestar kommer […] innlegget volvo ex30 med rekordlavt karbonavtrykk dukket først opp på bil24.no.

  Nye toppversjoner av Skoda Enyaq

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:14.10)
  skoda enyaq l&k byr både på flere elegante detaljer, mer krefter og ikke minst en rekkevidde som er strekt enda mer ut. det var riktignok emil skoda som grunnlag selskapet som nå har gitt navn til bilmerket, men der startet det med en våpenfabrikk tilbake i 1859. for å finne den egentlige opprinnelsen til skoda […] innlegget nye toppversjoner av skoda enyaq dukket først opp på bil24.no.


  Cecilia Brækhus er blitt syk – trekker seg tittelkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:11.56)
  det bekrefter hun på instagram lørdag formiddag. brækhus (41) skulle egentlig bokse om vm-beltene mot britiske terri harper (26) i dublin lørdag, men den kampen blir det ikke noe av. matchroom-sjef eddie hearn omtalte for noen uker siden kampen mot brækhus som den største i terri harpers karriere. oppdateres

  Hovland i delt ledelse i PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:08.06)
  viktor hovland avsluttet dag 2 av pga-mesterskapet i golf i rochester på en delt 1.-plass med tre slag under par i andre runde. hovland, som til nå har en delt 30. plass i 2021 som sin beste plassering i pga-mesterskapet går inn i helgen i delt ledelse med scottie scheffler, ranket som nummer to i verden, og corey conners fra canada. – jeg er definitivt oppglødd før resten av helgen, sier nordmannen. hovland har ennå ikke vunnet noen majorturneringer. – jeg har hatt noen fine topp-15-plasseringer, men har ikke gjort meg bemerket helt i toppstriden, sier hovland. – jeg tror det har vært fordi jeg har vært litt ung og dum, og har prøvd meg på noen flagg jeg egentlig ikke skal gå for, selv om balltreffet mitt føles bra og det og det er lett å bare føle at jeg skal gå rett på og få en birdie her, legger han til. hovland starter tredjerunden 20.40 lørdag kveld norsk tid.


  God start for Hovland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:08.41)
  viktor hovland har fått en god start på pga-mesterskapet i golf i rochester i new york og ligger to slag under par etter første runde. dermed legger han seg inn på en foreløpig delt 4.-plass. hovland åpnet sin første runde med bogey på to av sine tre første hull på runden. ekeberg-gutten slo imidlertid knallhardt tilbake da han satte tre birdier på rad og lå ett slag under par etter halvspilt runde. den andre halvdelen ble langt jevnere for 25-åringen. hovland vartet opp med to birdier og én bogey og endte med det på to slag under par. amerikanerne erik cole og bryson dechambeau leder foreløpig turneringen med henholdsvis fem og fire slag under par. mesterskapet fikk en forsinket start med snaue to timer som følge av nattefrost. spillet var planlagt å starte klokken 7 lokal tid torsdag. viktor hovland skulle egentlig slå ut klokken 14.22 norsk tid fra hull nummer 10, men måtte vente til klokken 16.12.


  Vålerenga snudde mot Røa – fortsatt ubeseirede

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:20.55)
  vålerenga tok med seg tre poeng etter 2-1-seier mot røa i toppserien. dermed er de fortsatt ubeseirede i serien så langt og har vunnet sju av ni kamper. gjestene fra andre siden av byen tok først ledelsen etter en snau halvtime spilt på valle. tuva espås` skudd gikk under muren til vålerenga og inn bak keeper tompkins. like før pause utlignet karina sævik for hjemmelaget. spissen satt ballen elegant inn i lengste hjørne og ga vålerenga nytt giv inn i pausen. halvveis ut i andreomgang kom matchvinnerscoringen. thea bjelde tuppet ballen i mål og sikret 2-1-seier til vålerenga. onsdagens kamp er en del av den 19. runden i toppserien og var egentlig lagt til tidlig i september, men ble framskutt på grunn av vålerengas kvalifisering til champions league. (nrk/ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »