Hovedsiden

Liten annonse

  Hyperventilerte og brøt sist uke – gikk Norge inn til stafettseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 5. februar 2023 KL:12.16)
  silje theodorsen fikk en skikkelig opptur etter sist ukes dramatikk. hun ble sendt ut i tet sammen med tyskland på den siste etappen, og gikk norge inn til en suveren seier. norge lå en del sekunder bak etter de to første etappene på stafetten i toblach. anne kjersti kalvå slet, og måtte slippe i motbakken på sin sisterunde. – det er det stiveste jeg har vært i år tror jeg. jeg måtte prøve å krige og holde følge så lenge jeg kunne. jeg går mot verdens beste skiløper per dags dato. det ble tøft oppe i bakken der, måtte bare prøve å henge så lenge jeg kunne, sier kalvå til nrk. hun vekslet nesten 14 sekunder bak ledende sverige, men på den tredje etappen gikk ingvild flugstad østberg kjempefort. hun hentet inn sverige i tet, og parkerte moa ilar med nesten et halvt minutt da hun sendte silje theodorsen ut på den siste etappen. – åja, det ble såpass på sisterunden ja. det er jeg veldig godt fornøyd med. det var målet egentlig, sier østberg til nrk da hun ble konfrontert med at hun hadde gitt norge en stor ledelse ned til sverige


  Kristiansund henter Mikkel Konrdadsen Ceide på lån

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:21.12)
  mikkel konradsen ceide (21) er klar for spill i kristiansund. det bekrefter kristiansund i en pressemelding på deres nettside. kristiansund har skrevet kontrakt med ceide som lånespiller ut sesongen 2023. – dette blir veldig spennende, og jeg er glad for muligheten jeg får i kbk. ambisjonen er å kjempe i toppen av 1.disvisjon, og vi skal gjøre det vi kan for å være med i kampen om opprykk til eliteserien, sier ceide. ceide leies ut fra rosenborg hvor han egentlig holder til, og der han har en kontrakt som strekker seg ut 2024. 21-åringen ble under fjorårets sesong lånt ut til tromsø.
  Norsk fiasko i Cortina: – Ble for utålmodig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. januar 2023 KL:11.07)
  de antatt beste løperne har nå kjørt. rennet er ikke ferdig. både aleksander aamodt kilde og adrian smiseth sejersted kjørte ut i søndagens super-g i cortina. begge de to kjørte ut i delta-svingen, like etter andre mellomtid. – jeg trodde vi hadde en god plan inn der, men når begge to kjører ut der, så har tydeligvis informasjon vi har gitt dem ikke gitt mening eller ikke helt riktig. vi må helt klart gjøre det bedre, så det er tungt, sier fartstrener pete andersson til viaplay. – allerede på toppen kjenner jeg at bakskien glipper litt. så kommer jeg litt inn igjen, og så glipper bakskien igjen. da blir jeg litt usikker og mister litt fokus. jeg skulle egentlig prøve å gå inn i den vanskelige porten på toppen med litt mer tålmodighet og retning på skiene, men ble jeg rett og slett for utålmodig og kjørte ut, sier kilde selv til viaplay. en som taklet den vanskelige svingen var marco odermatt. sveitseren leder rennet 76 hundredeler foran dominik paris og er på vei mot karrierens 19. verdenscupseier. han ligger også an til å få en luke ned til kilde på 148 poeng i super-g-cupen med en seier. markus nordgård fossland er den siste nordmannen i søndagens renn. han har foreløpig ikke startet, men kommer med startnummer 38.

  Syk Riiber vurderer å dra hjem: – Idioti av meg å gå skirenn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:15.34)
  jarl magnus riiber røpet etter fjerdeplassen i seefeld fredag at han har sykdom i kroppen. nå vurderer han å droppe resten av helgen. riiber ledet etter hopprennet i østerrike, men fikk det tungt i langrennssporet og måtte nøye seg med den sure fjerdeplassen. – det er som forventet. nei, vi er en uke inn i den sykdommen jeg har. det er idioti av meg å gå skirenn, egentlig. jeg må vurdere hva jeg gjør framover, sier han til nrk. jens lurås oftebro vant rennet i seefeld. det var oftebros tredje verdenscupseier i karrierren. oftebro gikk ut som nummer sju, men leverte et solid langrenn. han avgjorde det hele opp den siste stigningen med et voldsomt rykk.

  Weng-drama – hevder hun mistet synet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. januar 2023 KL:12.44)
  ebba andersson var i en klasse for seg selv i løypene i franske les rousses. svensken passerte til grønne mellomtider under 10-kilometeren, og økte hele veien avstanden til konkurrentene. delphine claudel imponerte på hjemmebane, og ble nummer to – syv sekunder bak andersson som vant. heidi weng fikk på sin side en tung dag på jobben, og endte til slutt opp på en 15. plass. mot slutten trøblet hun med synet. – jeg klarte ikke få opp farta rett og slett og sisterunden hadde jeg ikke syn heller. jeg var så kald. jeg måtte egentlig satse på at svingene gikk bra og så ble jeg tatt igjen av ingvild (østberg), sier weng til nrk. i mål var hun 1.04 minutt bak andersson. – jeg hadde ikke noe syn, jeg så nesten ingenting på den siste runden. det var veldig ubehagelig, sier hun også til viaplay. ingvild flugstad østberg ble beste norske på en fjerdeplass, og var 24 sekunder bak andersson. – hun har vm-plassen på distansen langt ned i lomma nå, kommenterte jann post midtveis i løpet. det svarer østberg følgende på til nrk: – skulle ønske det var ekspertene som tok ut laget da, men det er trenerne som gjør det og de gjør sine vurderinger. alle har sine opplevelser av et sånt løp, mer enn man kanskje ser på tv. jeg føler ikke jeg kunne gjort så mye annerledes til nå, og jeg har veldig lyst til å gå den i vm. silje theodorsen gjorde også et godt løp, og ble til slutt nummer seks. – dette er et veldig viktig renn for 10 fri. jeg føler jeg leverer en god søknad i dag og jeg har absolutt lyst til å kjempe om de plassene, sier theodorsen til nrk. vm i planica starter 21. februar. – hun gjør det uhyre interessant før et vm-uttak, kommenterte torgeir bjørn om innsatsen. ragnhild haga endte på tiendeplass.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »