Hovedsiden

Liten annonse
  Kåret til en av verdens beste kjøre-strekninger

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 1 time og 46 minutter gammel - (lørdag 25. juni 2022 KL:10.42)
  ja, du kjenner igjen bildet, gjør du ikke? eksperter har kåret berømt norsk strekning til en av de aller beste å kjøre, og en annen berømt norsk strekning anbefales også. vi er absolutt ingen eksperter, men skulle vi kåret de morsomste bilene til å kjøre tur med hadde vi tatt med mazda mx-5. denne lille […] innlegget kåret til en av verdens beste kjøre-strekninger dukket først opp på bil24.no.


  Ny generalsekretær i Norges fotballforbund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 24. juni 2022 KL:09.49)
  karl-petter løken (55) blir generalsekretær i norges fotballforbund. han kommer fra stillingen som investeringsdirektør i aker horizons, og har lang erfaring fra fotballen, både i klubb- og landslagssammenheng. i tillegg har han fungert som fotballekspert for nrk i 20 år. – med karl-petter løken får vi en generalsekretær med særdeles solid erfaring som både fotballmann og leder. han har spilt på alle nivåer i norsk fotball og har et godt rykte blant de han har møtt i sin lange spillerkarriere, sier fotballpresident lise klaveness i pressemeldinga. løken gleder seg til å ta fatt på rollen, og håper å bruke sin ledererfaring til å bygge en enda sterkere organisasjon. – fotballen har betydd mye for meg gjennom hele livet, og som jeg vil si at jeg har et lidenskapelig forhold til. norsk fotball er inne i en spennende tid, og nå gleder jeg meg til å komme i gang, sier han. det er ikke kjent når løken starter i stillingen.


  Russere har også krav på hjelp

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:20.57)
  norge tar imot sårede ukrainske soldater for å «avlaste det ukrainske helsevesenet som er under stort press», men ville ikke sagt ja til å hente russere som også fyller sykehusplasser i landet. - underlig, mener folkerettsekspert.
  Jeg er ikke redd

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:18.55)
  pål andré helland fortsetter som ekspert i viaplay og skal nå være premier league-ekspert ved siden av fotballkarrieren. - den eneste vinneren her er kjæresten min, sier helland.


  Ser ingen løsning

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:12.46)
  så lenge vladimir putin er ved makta, må russland - eller ukraina - gå på et sviende nederlag før krigen får en løsning, mener en av usas ledende russland- og ukraina-eksperter.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »