Hovedsiden

Liten annonse

  Stefan Kraft i ledelsen etter førsteomgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:17.54)
  stefan kraft sikter mot sin fjerde strake verdenscupseier i hopp og leder foran finaleomgangen på lillehammer marius lindvik var beste norske hopper i førsteomgangen i stor bakke for menn på lillehammer. – det er et meget godt skihopp i vanskelige forhold, uttalte nrks ekspert johan remen evensen fra kommentatorbua. lindvik var klart beste norske med sin 6. plass, i det som må sies å ha vært en skuffende omgang på hjemmebane for nordmennene. – jeg er fornøyd. det er tunge forhold og jeg følte jeg gjorde et bra hopp, så jeg krysser fingrene og kjører på i andreomgang, sier marius lindvik til nrk. lindvik er 9,3 poeng bak østerrikske stefan kraft, som leder før finaleomgangen, med et hopp på 135 meter. etterfulgt av jarl hörn og karl geiger på henholdsvis 2.- og 3. plass. dermed fortsetter den tysk-østerrikske dominansen blant de mannlige hopperne. halvor egner granerud får det ikke til å stemme om dagen. søndag hoppet han 119 meter i førsteomgang. det holdt til en 22-plass. – jeg følte meg trygg da jeg landet at jeg kunne pakke bilen, dra i retning trondheim og se resten av andreomgang ett annet sted, men det viste seg å ikke bli sånn. det var overraskende, sier granerud til nrk. kristoffer sundal hoppet seg inn på 21. plass, daniel andre tande på 24. plass og johann andré forfang på 27. plass. – innsatsen er bra. de gjør så godt de kan, men resultatene er ikke det vi hadde håpet på. vi må finne ut hva som skal til for å få ut de beste hoppene fra halvor, daniel og johann. de er ganske langt bak toppformen, sier hoppsjef clas brede bråthen til nrk etter førsteomgang. robin pedersen, bendik heggli, fredrik villumstad og robert johansson kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen.

  Arnekleiv glitret igjen - mistet seieren på siste skyting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:14.34)
  juni arnekleiv skjøt for seier da hun gikk først inn på matta til fjerde og siste skyting under søndagens jaktstart. dessverre for det norske stjerneskuddet ble det bom på første skudd. resten ble fyllt, men hun måtte ut og jage franske lou jenamonnot og tyske franziska preuss på sisterunden. der ble det etter hvert tungt for arnekleiv, som ikke klarte å tette luka. hun endte på 4. plass. – hun er bare 24 år og har på kort tid etablert seg i verdenseliten. det er imponerende, sier nrks ekspert harri luchsinger. – det var nervepirrende, det er synd det ikke holdt hele veien inn. det er en solid gjennomføring av juni, selv om det ikke holdt helt inn, sier synnøve solemdal. preuss og jeanmonnot kjempet hele veien inn mot mål, hvor det franske håpet avgjorde til sin fordel på oppløpet. jeanmonnot vant også lørdagens sprint og gikk først ut på dagens jaktstart. ingrid landmark tandrevold hevdet seg også i toppen. hun endte på 5. plass. – det var spenning til siste slutt i dag. det var gøy å være sammen der fremme med en lagkamerat, juni, som også gjorde et kjempeløp i dag, sier tandrevold.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »