Hovedsiden

Liten annonse


  Nadal gjorde kort prosess i etterlengtet comeback – feide Cobolli av grusen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:18.24)
  rafael nadal imponerte da han endelig var tilbake på tennisbanen igjen. 37-åringen feide flavio cobolli av grusen i barcelona open. nadal vant 6-2, 6-3 over den 62.-rangerte italieneren. dermed tok han seg videre til kamp mot alex de minaur i neste runde. nadal har vunnet turneringen 12 ganger. det var gruskongens første kamp på favorittunderlaget siden han slo casper ruud i finalen i roland-garros i juni 2022. han har vært plaget av skader siden da, og hans forrige kamp var i januar. under skadeoppholdet har nadal falt til 644.-plass på atp-rankingen. (ntb)

  VG: Skistad sier nei til landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:11.15)
  kristine stavås skistad skal ha gitt sin endelige beskjed om at hun ikke kommer til å gå for landslaget i vm-sesongen. det skriver vg tirsdag. avisen skriver at ski-ledelsen er informert om avgjørelsen, og at det ble diskutert på et møte forrige uke. norges største langrennsprofil på kvinnesiden tok fem seire i sprint forrige sesong, og hele 11 pallplasser. sist fredag ble det klart at johannes høsflot klæbo returnerer til landslaget, mens astrid øyre slind bekreftet til nrk tirsdag formiddag at hun vraker landslaget nok en sesong. kommende sesong er vm i trondheim i februar og mars det store høydepunktet, og langrennslandslagene for den sesongen blir offentliggjort 24. april.

  Nadal planlegger comeback i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:14.53)
  den spanske tennislegenden rafael nadal skal etter planen endelig tilbake på tennisbanen igjen under atp500-turneringen i barcelona til uken. det ble bekreftet under lørdagens trekning, hvor 37-åringen var til stede. i første kamp i barcelona skal spanjolen møte italienske flavio cobolli. vinner han det oppgjøret, venter alex de minaur i neste kamp. det blir nadals første kamper på grus siden roland garros-finalen mot casper ruud i mai 2022. nadal skulle etter planen gjort comeback under monte-carlo masters denne helgen, men måtte kaste inn håndkleet grunnet en hanglete kropp. – dessverre må jeg fortelle dere at jeg ikke spiller i monte carlo. kroppen min tillater det ikke, skrev nadal. før det igjen var planen et comeback på atp-touren i indian wells-turneringen i usa forrige måned, men også da trakk han seg uten å ha spilt om ett eneste poeng. veteranen står med 22 grand slam-titler, men skader har sendt ham ned på 646.-plass på atp-rankingen. atp-turneringen i barcelona spilles mellom 15. og 21. april. (©ntb)

  16-åring signerte A-lagskontrakt med Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:18.42)
  håkon singsdal volden (16) er offisielt en del av rosenborgs a-stall etter å ha signert en proffkontrakt med klubben. det skriver rbk på sine nettsider. – det å endelig kunne lande en a-lagskontrakt nå, gjør at jeg går inn i en ny epoke av livet mitt. jeg blir en del av denne fine spillergruppen som jeg har fått vært sammen med i forsesongen, sier volden. 16-åringen har trent fast med a-laget i oppkjøringen, og har ifølge klubben leverte gode prestasjoner både på trening og i treningskamper. (ntb)

  Vålerenga sløste med sjansene - slet seg til uavgjort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.00)
  vålerenga ble rystet av sogndal og måtte til slutt nøye seg med 1-1 på hjemmebane i sesongåpningen i 1. divisjon mandag. geir bakkes vif-mannskap fikk dermed ikke den sesongstarten de hadde håpet på, i en sesong der kun opprykk til eliteserien er godt nok. der vålerenga sløste med sjansene var sogndal effektive da laget endelig kom seg til en sjanse. scoringen kom da edmund baidoo stormet framover på en kontring og spilte gjennom erik flataker, som prikket gjestene i ledelsen etter 37 minutter. – sjokket er stort for vålerenga. her er det sogndal som først og fremst er gode, sa yaw amankwah i tv 2s fotballxtra-studio. vålerenga fortsatte å dominere ballbesittelsen og kom seg til flere halvsjanser, og med 20 minutter igjen på klokken satt den endelig for vertene. hjemmelaget rullet opp et angrep på høyresiden, hvor henrik bjørdal headet ned til daniel håkans inne i boksen. han banket inn utligningen i nærmeste hjørne. nærmere seier kom imidlertid ikke vif. dermed ble det ett poeng i årets første kamp i 1. divisjon.


  Sveriges landslagsspiller Kristoffer Olsson ute av respirator

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:14.07)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) er ute av respirator og flyttet til hammel neurocenter. det opplyser hans danske klubb midtjylland på sin nettside. – dessverre har kristoffer ennå ikke fått tilbake verken motorisk funksjon eller verbale evner, skriver klubben videre. det opplyses at rehabiliteringsperioden til olsson vil strekke seg over flere måneder. – det er fortsatt for tidlig å gi en endelig prognose, skriver midtjylland. (ntb)


  Strand Larsen scoret på Nyland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:16.00)
  jørgen strand larsen fikk endelig sitt tiende ligamål for sesongen, da han satte inn 2-1 for celta vigo mot landslagskollega ørjan håskjold nyland og sevilla. det var strand larsens første scoring i la liga siden oppgjøret mot getafe 11. februar. siden har nordmanenn gått målløs av banen i fem strake kamper, før han søndag fant veien til nettmaskene igjen.

  Karoline Bjerkeli Grøvdal vant halvmaraton i New York

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:13.51)
  karoline bjerkeli grøvdal (33) løp inn til sin første seier i new york halvmaraton søndag. det gjorde hun med tiden 1.09.09. romsdalingen kom alene til mål og slo etiopiske gladys chepkurui med 18 sekunder. grøvdal ble nummer tre i den amerikanske halvmaratonen i både 2022 og 2023. søndag var hun endelig best. i fjor høst satte hun norsk rekord (1.07.34) i københavn. løypa i new york var såpass tøff at det var ventet at grøvdal ikke kom til å sette ny pers. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »