Hovedsiden

Liten annonse  Toney reagerer på påstander om utestengelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. mars 2023 KL:12.40)
  brentford-spissen ivan toney (26) sier at han er sjokkert og skuffet over spekulasjonene om at han skal utestenges fra fotballen i et halvt år. brentford-angriperen ble før jul anklaget for i alt 262 brudd på det engelske fotballforbundets (fa) gambling-regler i perioden 2017 til 2021. ifølge daily mail erkjenner han noen av bruddene, mens han benekter andre. flere britiske medier spekulerer i at toney kan vente seg en utestengelse på seks måneder. engelskmannen har nå uttalt seg om den potensielle straffen via instagram. han ber også fa om å foreta en undersøkelse etter det som kan se ut som en lekkasje av strafferammen. – jeg ble sjokkert og skuffet over å se pressens spekulasjoner i går, og i dag om fa-etterforskningen som omhandler meg. jeg er blitt fortalt at dette skulle være en konfidensiell prosess fram til det er fattet en beslutning, skriver brentford-spissen. – det er spesielt forstyrrende for meg å lese at fa sier at jeg skal utestenges fra fotballen i seks måneder før det i det hele tatt har vært en høring. det gjør meg bekymret for den videre prosessen, fortsetter han. 26-åringen forteller videre at han skal sammen med advokatene sine skal skrive til fa og at han ikke vil komme med noen ytterligere kommentarer. (©ntb)


  brentford-stjerne erkjenner gambling-brudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mars 2023 KL:10.24)
  Brentford-spiss Ivan Toney innrømmer at han har brutt det engelske fotballforbundets (FA) gamblingregler. Det ble først rapportert av Daily Mail, og onsdag skriver også Sky Sports det samme. Sistnevnte skriver at Toney risikerer en straff på minst seks måneder ute hvis det blir funnet ut at spissen har satt penger på eget lag. Toney ble i november anklaget for over 232 brudd på gambling-reglene i en periode fra februar 2017 til januar 2021. En måned senere ble han anklaget for 30 nye brudd. Etterforskningen av Toney har pågått i snaue ti måneder.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »