Hovedsiden

Liten annonse
  Bullen til semifinale i bryte-VM - nærmer seg OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.45)
  grace bullen har vært i storform i de innledende rundene i 62-kilosklassen i bryte-vm. nå er hun klar for semifinalen og er dermed svært nær ved å sikre seg en ol-plass. i åpningsrunden brukte bullen bare 21 sekunder på å slå angelina rodrigues miranda fra kapp verde 4-0. den norske bryteren gikk offensivt ut og fikk raskt en nedrivning etterfulgt av et fall. dermed var kampen over etter 21 sekunder. i åttedelsfinalen møtte hun esther omolayo kolawole fra nigeria. det ble en lengre kamp, men bullen fikk en god start og ledet 3-0 etter de første tre minuttene. etter pausen avgjorde hun da fikk kolawole på ryggen og vant til slutt 7-1, med snaut halvannet minutt igjen på klokka. i kvartfinalen mot rumenske kriszta incze gjorde bullen igjen kort prosess og vant 10-0 etter bare ett minutt og 19 sekunder ute på brytematta. bullen må minst bli topp fem i vm for å sikre en ol-plass allerede nå. når hun nå er i semifinalen, er hun sikret en bronsefinale. ettersom det i bryting er to bronsefinaler, vil det bli ombryting om femteplassen mellom de to utøverne som taper bronsefinalene. semifinalene brytes onsdag ettermiddag, med finalene senere samme kveld. bullen møter japanske sakura motoki i semifinalen. det er igjen to ol-kvalifiseringer før sommerlekene i paris neste sommer. (ntb/nrk)

  Grace Bullen klar for kvartfinale i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.45)
  grace bullen er klar for kvartfinalen i 62-kilosklassen i bryte-vm. i åpningsrunden brukte bullen bare 21 sekunder på å slå angelina rodrigues miranda fra kapp verde 4-0. den norske bryteren gikk offensivt ut og fikk raskt en nedrivning etterfulgt av et fall. dermed var kampen over etter 21 sekunder. i åttedelsfinalen møtte hun esther omolayo kolawole fra nigeria. det ble en lengre kamp, men bullen fikk en god start og ledet 3-0 etter de første tre minuttene. etter pausen avgjorde hun da fikk kolawole på ryggen og vant til slutt 7-1, med snaut halvannet minutt igjen på klokka. bullen må minst bli topp fem i vm for å sikre en ol-plass allerede nå. det er igjen to ol-kvalifiseringer før sommerlekene i paris neste sommer. (ntb)

  Grace Bullen enkelt videre i bryte-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.45)
  grace bullen brukte bare 21 sekunder på å slå angelina rodrigues miranda fra kapp verde 4-0 i 62-kilosklassen i bryte-vm onsdag. den norske bryteren gikk offensivt ut og fikk raskt en nedrivning etterfulgt av et fall. dermed var kampen over etter 21 sekunder. bullen må minst bli topp fem i vm for å sikre en ol-plass allerede nå. det er igjen to ol-kvalifiseringer før sommerlekene i paris neste sommer. esther omolayo kolawole fra nigeria er motstander i åttedelsfinalen. (ntb)

  Voldsom krasj for Stroll

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:16.35)
  canadiske lance stroll krasjet svært stygt under den første av de tre tre kvalifiseringspassene i singapore. kjempekrasjen til stroll sørget for at det første passet brått ble avsluttet. canadieren bekreftet raskt at han var uskadd. det tok imidlertid en god del tid å rydde banen. – se på bilen til lance stroll. den er helt knust både foran og bak, sa viaplays stein pettersen. den endelige resultatlista i den første kvalifiseringen ble for øvrig svært overraskende etter at kjøreforholdene på banen brått endret seg voldsomt. japaneren yuki tsunoda satte beste tid, etterfulgt av sergio perez og nico hülkenberg. – jeg kan aldri huske å ha opplevd at en bane blir så mye bedre i løpet av et par minutter, sa atle gulbrandsen. (ntb)

  Stygg Formel 1-krasj – japaner med beste tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:15.40)
  canadiske lance stroll krasjet svært stygt under den første av tre kvalifiseringer til formel 1-runden i singapore. da var det allerede dramatisk. kjempekrasjen til stroll sørget for at den første av tre kvalifiseringspass ble avsluttet. den endelige resultatlista ble svært overraskende etter at kjøreforholdene på banen brått endret seg voldsomt. japaneren yuki tsunoda satte beste tid, etterfulgt av sergio perez og nico hülkenberg. – jeg kan aldri huske å ha opplevd at en bane blir så mye bedre i løpet av et par minutter, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. overskriftene stjal imidlertid stroll med sin fryktelige smell. canadieren bekreftet raskt at han var uskadd. det tok imidlertid en god del tid å rydde banen. – se på bilen til lance stroll. den er helt knust både foran og bak, sa viaplays stein pettersen.

  Santos fikk sparken som Polens landslagssjef

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:18.57)
  fernando santos har fått sparken som polens landslagssjef i fotball etter søndagens 0-2-tap for albania i em-kvalifiseringen. 68-åringen ledet i 2016 hjemlandet portugal til em-gull. han har hatt jobben i polen siden januar, da han etterfulgte czeslaw michniewicz. sistnevnte fikk sparken etter at polen ble slått ut av fjorårets vm i åttedelsfinalen. santos avviste etter tapet for albania spørsmål om hvorvidt han ville trekke seg, men tirsdag besluttet styret i polens fotballforbund at han er ferdig i jobben. han ledet laget i seks kamper, hvorav tre ble tapt. – det er en prioritert oppgave for styret å finne en ny landslagssjef, sier polens fotballpresident cezary kulesza i en uttalelse. polen er på 4.-plass i sin em-kvalifiseringsgruppe bak albania, tsjekkia og moldova. det polske laget har tapt bortekampene mot alle de tre nevnte grupperivalene. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »