Hovedsiden

Liten annonse


  Zverev øyner skadecomeback – kjemper for å rekke US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. august 2022 KL:08.13)
  det tyske tennisesset alexander zverev sier at han håper å være spilleklar til us open i slutten av august etter den stygge ankelskaden han pådro seg i juni. tyskeren tråkket over da han forsøkte å nå en ball fra rafael nadal i semifinalen av roland-garros. overtråkket førte til et unisont gisp fra publikum, og zverev hylte av smerte mens han rullet rundt på den røde grusen. i etterkant ble han operert og mistet flere turneringer på atp-touren. drøye to måneder senere ser verdenstoeren positivt på et eventuelt skadecomeback allerede i slutten av måneden. – jeg vil selvfølgelig forsøke å bli klar til us open, men det blir veldig, veldig tett i så fall, sier zverev ifølge reuters. (ntb)

  KBK-spiller fikk rødt kort - NFF snur i avgjørelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:15.30)
  kristiansund-spiller faris pemi moumbagna fikk tildelt rødt kort i eliteserie-kampen mot molde på søndag. norges fotballforbund har valgt snu og avgjørelsen er nå omgjort. det var etter en duell med eirik haugen minutter før kampslutt at moumbagna fikk det røde kortet og måtte forlate banen. discovery får torsdag opplyst at beslutningen er omgjort. – det er helt riktig. bra vurdert av dommer i ettertid, sier kristiansund-trener christian michelsen til discovery. – alle kan gjøre feil. det er storhet å erkjenne det i etterkant, fortsetter michelsen. dermed er moumbagna klar til kamp mot tromsø søndag.

  Giggs` ekskjæreste i kryssforhør: – Jeg var en slave

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:14.04)
  ryan giggs` ekskjæreste, kate greville, ble plassert i vitneboksen i rettssalen i manchester onsdag. der sa hun at følte seg som en slave i forholdet. giggs er anklaget for vold og kontrollerende oppførsel mot greville under deres forhold, og onsdag er annen dag greville forklarer seg i retten. tirsdag åpnet hun opp om trusler, sjalusi og vold. den tidligere fotballstjernen giggs har hele tiden nektet for alle anklager mot ham. onsdag ble greville plassert i vitneboksen og forhørt av giggs` advokater. der forklarte hun om hvordan giggs brukte henne da hun var i en sårbar posisjon, og sa videre at hun følte seg som en slave. – han fikk meg til å føle at jeg måtte gjøre alt han sa ellers ville det bli konsekvenser. jeg var en slave for hvert behov og krav, sa greville under utspørringen. videre sa hun at hun følte seg «lurt inn» i forholdet med giggs, og anklaget ham for å spille et «psykologisk spill». – jeg la merke til ting om som definitivt lurte meg inn i forholdet, sa greville. giggs` advokat tilbakeviste i etterkant anklagene mot klienten og sa at greville «fant på» anklagene om psykologiske triks. (ntb)

  Bach utelukker ikke OL i Tyskland i 2036

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. august 2022 KL:11.37)
  ioc-president thomas bach sier det ikke er utelukket å arrangere 2036-ol i tyskland, 100 år etter adolf hitlers propagandaleker i 1936. – selvfølgelig er det kritikere, og det vil også være kritikere av andre søkernasjoner. men fra et internasjonalt synspunkt har tyskland aldri fått skylden for disse lekene i 1936, sier bach til den tyske avisen bild. 1936-ol var preget av hitlers rasepolitikk og ble truet av boikott. etter et ultimatum fra ioc (den internasjonale olympiske komité) godtok hitler at kvalifiserte jødiske utøvere skulle få representere tyskland under lekene. tyskland har flere ganger søkt om ol i etterkant, men tapt alle gangene.

  Serieleder Brann kjørte over byrivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:21.59)
  brann knuste bergen-rival arna-bjørnar 6-0 etter nesten to måneder uten kamp i toppserien. de økte dermed ligaledelsen til fem poeng ned til rosenborg. klubbene har begge spilt 15 kamper når det gjenstår tre runder før sluttspillet i toppserien. vålerenga følger tre poeng bak rbk med en kamp mindre spilt. therese åsland bidro med to scoringer i branns nedsabling av arna-bjørnar. nora eide lie sendte brann i ledelsen etter sju minutter. hun driblet seg fri og sendte ballen i nettet. et kvarter senere lå ballen igjen i mål da åsland plutselig fikk stå helt alene i feltet etter et flott angrep. i etterkant tok arna-bjørnar et spillermøte i egen boks, men uten at de stoppet serielederen. ti minutter senere sendte signe gaupset ballen i mål med en markkryper ved stolperota. fem minutter før pause avsluttet maria brochmann et flott angrep med å sette ballen i nettet. det ble ingen myk start for arna-bjørnar i 2. omgang da rakel engesvik banket inn 5-0 etter tre minutter. etter en drøy time ble åsland tomålsscorer men kanon i vinkelen fra hjørnet av 16-meteren. (ntb)

  Ten Hag kritiserer Ronaldo: – Uakseptabelt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. august 2022 KL:12.14)
  manchester united-sjef erik ten hag er ikke fornøyd med at cristiano ronaldo og flere andre spillere forlot treningskampen mot rayo vallecano ved pause søndag. – jeg godtar på ingen måte dette. dette er uakseptabelt. det skal jeg fortelle dem. vi er et lag, og da blir du værende til kampen er over, sier united-manageren til nederlandske viaplay. ronaldo startet treningskampen mot spanjolene, men ble byttet ut i pausen. i etterkant hevde sky sports at ronaldo hadde fått grønt lys av klubben til å reise hjem. det er ten hag tydelig på at ikke stemmer. (ntb)

  Lewandowski anklager Bayern for svertekampanje

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 30. juli 2022 KL:10.59)
  robert lewandowski (33) går ut mot bayern münchens oppførsel før og etter stjernespissens overgang til barcelona. polakken forlot i sommer bayern etter åtte år i klubben. han var selv med på å tvinge fram avgangen, men reagerer i etterkant på det han omtaler som løgner. – alt som skjedde de siste ukene før jeg forlot bayern münchen, handlet mye om politikk. klubben prøvde å finne et argument på hvorfor de kunne selge meg til en annen klubb. før det var det kanskje vanskelig å gi fansen en forklaring. jeg ble nødt til å godta mye tullprat om meg. det var ikke sant, sier lewandowski til espn. i det samme intervjuet avfeier han påstander om at han ville bort da bayern ble koblet til et kjøp av erling braut haaland. jærbuen endte til slutt hos manchester city. – nei, det hadde ingenting med erling å gjøre. jeg vil ikke snakke om hva som eksakt skjedde, men min avgjørelse hadde ikke noe med ham å gjøre. det ville ikke vært et problem om han hadde sluttet seg til bayern.

  Pogba kan miste VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:09.54)
  paul pogba pådrog seg ein avriven menisk i ein treningskamp tidlegare i juli. no kan qatar-vm stå i fare for franskmannen. det skriv italienske avisa gazetta dello sport, gjeve att av expressen. det var i ein treningskamp mot mexicanske chivas at det gjekk gale for den skadeplaga franskmannen. undersøkingar i etterkant viste at det var ein avriven menisk pogba hadde pådrege seg. han skal ha forlate sesongoppkøyringa med juventus i usa for vidare undersøkingar hos ein spesialist i italia. ifølgje gazetta dello sport skal det stå mellom to alternativ, der det eine kan innebere at pogba går glipp av vm i qatar. eitt alternativ vil vere å fjerne ein del av menisken til spelaren, noko som vil halde han ute av spel i 40 til 60 dagar. den operasjonen er likevel meir eigna for yngre spelarar og kan påverke mobiliteten til pogba, ifølgje avisa. vm i qatar blir sparka i gang 21. november.


  Yaya Toure får trenerrolle i Tottenham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:13.15)
  den tidligere barcelona- og manchester city-stjernen yaya toure har fått en trenerrolle i tottenhams akademi på heltid, melder nyhetsbyrået pa. toure har tilbrakt tid med tottenham siden desember i en uoffisiell rolle mens han har tatt sin a-lisens hos det europeiske fotballforbundet (uefa). 39-åringen fullførte trenerkurset hos wales` fotballforbund tidligere i sommer, og skal nå lede et årskull i spurs. toure har aldri uttalt at han har lagt opp som fotballspiller, men har ikke spilt profesjonelt siden han hadde et kort opphold i den kinesiske klubben qingdao huanghai i 2019. den tidligere midtbanespilleren jobbet en kort periode i starten av 2021 sammen med chris ramsey i queens park rangers. det skal ha gitt mersmak for toure, som i etterkant begynte på en trenerutdannelse. (ntb)

  Australsk veteran trekker seg fra Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. juli 2022 KL:10.44)
  amanda spratt står av resten av tour de france for kvinner med smerter etter en velt på den andre etappen mandag. 34-åringen har flere vm-medaljer på cv-en. spratt sykler for bikeexchange, der norske martin vestby er sportsdirektør. laget opplyser på twitter at den australske 34-åringen ikke starter tirsdagens etappe. mot slutten av mandagens etappe ble det flere massevelt, og spratt var involvert. i etterkant skulle hun gjennom undersøkelser før det skulle tas en avgjørelse om videre deltakelse i rittet. vestby forteller at spratt «heldigvis» unngikk brudd, men at smertene er for store til at hun sykler videre i tour de frances første utgave for kvinner. – vi hadde et håp i går, men dessverre er vi nå én mindre på laget. vi vil kjempe videre, sier han. spratt har både sølv og bronse fra vm på landevei. hun er også tre ganger nasjonal mester. (ntb)

  Spøkte med skatteregler etter sin niende ATP-tittel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. etter seieren kom han med et humoristisk stikk i retning norge. – alt om sveits minner meg litt om norge, bortsett fra at dere betaler mindre skatt her. dere har en fin skatteordning. jeg håper at norske politikere følger med nå og kan redusere skatten litt, sa ruud til arrangørene. han vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er en skandale, dette er rett og slett et elending stykke dommerarbeid, sa eurosports kommentator sverre sundbø. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. – jeg endret spillet mitt litt i det tredje settet, det hjalp. gamene og poengene går fort forbi her, man kan bli brutt fort, sa ruud til arrangøren, og samtidig skrøt av sveitserne, til stor jubel fra publikum. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.

  Ruud forsvarte tittelen i Gstaad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. juli 2022 KL:14.13)
  casper ruud møtte matteo berrettini i atp 250-finalen i sveitsiske gstaad, og sikret sin niende atp-tittel. også i fjor vant han finalen i gstaad. – det har vært en glimrende forestilling av vår mann, sier eurosports kommentator sverre sundbø idét ruud kastet tennisballen opp til publikum. ruud ga ikke fra seg ett eneste sett i de tre kampene før finalen, men han tapte det første søndag. likevel kjempet han seg mesterlig tilbake og vant kampen med sifrene 4-6, 7-6 (7-4), 6-2. i nordmannens tredje servegame møtte han på problemer og ble brutt etter at berrettini skaffet seg to breakballer. ruud viste tydelig misnøye underveis. i det neste gamet brøt egentlig ruud italieneren etter at nordmannens slag ikke ble dømt utenfor og berrettini spilte videre. likevel gikk dommeren tilbake på det og ga berrettini poenget og en ny sjanse til å redde gamet, noe han klarte. ruud diskuterte lenge med dommeren i etterkant. – dette er skandale, dette er rett og slett et elendig stykke dommerarbeid, sa sundbø på sending. berrettini servet deretter inn settet. i sett nummer to fikk berrettini to breakballer i ruuds andre servegame, men nordmannen reddet seg inn. ruud slet med å sette berrettini på de store prøvene i italienerens servegame. de to kamphanene spilte jevnt, der de begge til tider hadde god kontroll på sine egne servegame, men det var berrettini som var nærmest servebrudd. til slutt måtte settet avgjøres i tiebreak, der ruud var klart best og vant 7-4. ruud står nå med tre seirer mot berrettini, mens han har tapt ved to anledninger. det neste for ruud er atp 250-turneringen i kitzbühel kommende uke. der stiller nordmannen igjen som tittelforsvarer.


  Nyankommet Dortmund-spiss fikk påvist testikkelkreft

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. juli 2022 KL:06.31)
  sébastien haller har fått påvist en svulst i testiklene etter at han reiste hjem fra borussia dortmunds treningsleir mandag. han har nylig signert for klubben. klubben skriver på sine nettsider at haller klaget på at han følte seg uvel under mandagens trening i bad ragaz i sveits, og at han i etterkant reiste hjem til dortmund for undersøkelser. i forbindelse med intensive undersøkelser fant legeteamet etter hvert en svulst i en av testiklene, opplyser klubben. «dagens nyheter kom som et sjokk på sebastien haller og alle oss. hele bvb-familien ønsker at sebastien skal bli så fort frisk som mulig og at vi kan klemme ham igjen snart. vi vil gjøre alt i vår makt for å forsikre at han får den mest mulige behandlingen», heter det i uttalelsen. haller signerte for dortmund fra ajax denne sommeren for å fylle tomrommet etter erling braut haaland. klubben skriver at de vil komme tilbake med mer informasjon rundt hallers helse når det blir tilgjengelig. (ntb)

  Warholm bekrefter: Stiller til start i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. juli 2022 KL:21.06)
  norges hekkstjerne karsten warholm bekreftet onsdag at han stiller til start på 400 meter hekk under friidretts-vm i eugene om tre dager. – nå begynner jeg å kjenne meg veldig bra egentlig. det stod egentlig på, og det tynte vi faktisk så lenge vi kunne, en skikkelig god test. der vi gikk helt ut på trening og sjekket om jeg kunne gå 100 prosent, forteller warholm til nrk før han fortsetter. – vi fikk ingen komplikasjoner hverken da, eller i dagene etterpå. så da er vi klare, konstaterer han. det har lenge vært usikkerhet rundt nordmannens vm-deltakelse etter at han pådro seg en skade i sesongåpningen i marokko tidlig i juni. i etterkant har han blant annet vært til behandling hos den tyske legen hans wilhelm müller-wohlfahrt og trent i norge og berkeley, california. forsøket på 400 meter hekk går lørdag kveld norsk tid.

  Warholm bekrefter: Stiller til start på 400 meter hekk i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. juli 2022 KL:21.06)
  norges hekkstjerne karsten warholm bekreftet onsdag at han stiller til start på 400 meter hekk under friidretts-vm i eugene om seks dager. det ble klart under en pressekonferanse i regi av sponsor puma onsdag. – de fem-seks siste ukene har vært nære et helvete, det har vært vanskelig. vi har testet litt, og jeg føler meg ganske trygg på at vi er nære 100 prosent, sa warholm. det har lenge vært usikkerhet rundt nordmannens vm-deltakelse etter at han pådro seg en skade i sesongåpningen i marokko tidlig i juni. i etterkant har han trent seg opp, og han har blant annet vært til behandling hos den tyske legen hans wilhelm müller-wohlfahrt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »