Hovedsiden

Liten annonse

  Adressa: Rosenborg varsler oppsigelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:16.00)
  etter det adresseavisen erfarer ble dette kjent under et allmøte i klubben tirsdag ettermiddag. der ble det snakk om sparetiltak, hvor ett av dem er nedbemanning. dette betyr at ansatte kommer til å bli sagt opp. rosenborg har så langt sagt lite om den økonomiske situasjonen. ifølge adressa er likviditeten i klubben «utfordrende» og klubben går inn i det neste overgangsvinduet med policyen om at «man må selge før man kan kjøpe». både på grunn av antallet spillere i a-stallen - men også på grunn av økonomien. videre i artikkelen står det at har vært et tema denne høsten at rbk må ha «bærekraftig økonomi over tid», etter flere år med stygge, røde tall. dette skyldes i hovedsak en klubb som er rustet for å spille i europa så å si hvert år, men som ikke har vært med i et gruppespill siden 2019. rosenborg har heller ikke tatt noen tittel siden 2018. samtidig har daglig leder berdal uttalt at klubben vil komme ut i pluss i regnskapsåret 2023 - mye takket være spillersalgene av casper tengstedt og carlo holse
  Noreg med ny siger: Solberg-Østhassel tilbake i buret mot Polen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:16.15)
  det var noreg som trakk det lengste strået og stakk av med sigeren i kampen mot polen søndag ettermiddag, trass eit svakt angrepsspel frå noreg si side. stillinga blei 27-25 til dei norske jentene. norge starta solid i leiinga med 10-4 og 14-7, men kampen jamna seg ut. i søndagens kamp var silje solberg-østhassel å sjå tilbake blant stengene. i andreomgang kom ho inn for målvakt marie davidsen. ho hadde viktige redningar i andreomgangen og leverte også ei scoring på tampen. i laurdagens kamp mot island hadde solberg-østhassel sitt comeback og avslutta med ein redningsprosent på 57 prosent. det var hennar første handballkamp sidan februar, etter ho vart mamma i august. sjølv om ho har prestert bra i desse kampane er framleis usikkerheit om ho er vm-klar. – vi skal ta ei opptelling og vurdering på det etter kampen, seier landslagssjef thorir hergeirsson til nrk.

  Riises Avaldsnes beheld plassen i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:14.51)
  avaldsnes sikrar seg plassen i toppserien, trass i eit 2-1 tap mot til 2020 på heimebane søndag ettermiddag. det er fordi riise og avaldsnes-jentene hadde ein2-0 siger ågå på frå det første oppgjeret på alfheim. avaldsnes fikk ein tøff start på kampen då sofie tunes starta med å sende tromsø il 2020 i leiinga etter 18 minutt, før ida natvik utlikna drøye to minutt seinare. i andre omgang sikra ina birkelund 2-1 til til. det haldt likevel ikkje for tromsø, som må gjere eit nytt forsøk på å krige seg til toppserien i 2024. dermed enda det samanlagd 3-2 til avaldsnes på heimebane i kvalifiseringsduellen.
  Fødte i august – mot comeback for Silje Solberg-Østhassel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:14.56)
  den nybakte keepermammaen silje solberg-østhassel (33) ser ut til å gjøre comeback på håndballbanen mot island i dag. solberg-østhassel ble mor i midten av august, men 33-åringen deltar likevel på håndballjentenes vm-samling denne uken. hun har ikke spilt kamp siden sist vinter, men kan få comebacket i ettermiddag. solberg-østhassel er ført opp på norges lag på håndballforbundets liveside. der er den andre norske keeperen olivia lykke nygaard. landslagssjef thorir hergeirsson offentliggjør laget cirka en time før avkast. kampen mot island starter kl. 16:45 i håkons hall på lillehammer. katrine lunde og györ-proff solberg-østhassel har i en årrekke vært en superduo i det norske målet. senest i em i fjor der det ble norsk gull. det har vært stor usikkerhet rundt uttaket på keeperplassene den siste tiden. lunde pådro seg en lyskeskade da klubblaget vipers møtte franske metz i champions league i starten av november. men rapportene rundt henne er svært positive for tiden. reglene er slik at det norske trenerteamet kan gjøre endringer i troppen helt fram til mesterskapet starter og også underveis i vm. det gir tid til å se an situasjonen til lunde og solberg-østhassel.
  Arsenal-manager Arteta om Martin Ødegaard: – Han er forhåpentligvis klar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:10.39)
  arsenal-manager mikel arteta tror martin ødegaard blir klar til helgens ligamøte med brentford. det sa spanjolen da han møtte pressen fredag. ødegaard har de siste dagene vært tilbake i trening etter skade. bildene fra treningen torsdag ettermiddag viste at nordmannen ikke bare var på treningsfeltet med de andre, men at han var med i spillsekvensene. ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse. bildene fra treningsfeltet london colney skapte forventninger om at arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (©ntb)  Haaland tilbake på City-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:22.06)
  erling braut haaland er tilbake på trening med manchester city etter skaden han pådro seg mot færøyene, og som kostet ham landskampen mot skottland. på ett av bildene er haaland, med overtrekkstrøye brukt i forbindelse med formasjonstrening eller internkamp, i samtale med manager pep guardiola. i en av bildetekstene på klubbens nettsted står det at haaland testes («put through his paces») foran liverpool-kampen. manchester city spiller hjemme mot liverpool i premier league lørdag ettermiddag. haaland skadet ankelen da han tråkket feil i forsøk på å nå et innlegg foran åpent mål i sluttminuttene av 2-0-seieren over færøyene på ullevaal forrige torsdag. han ble ikke vurdert som kampklar til kampen mot skottland tre dager senere og reiste ikke med laget til glasgow. (ntb)

  Martin Ødegaard tilbake på Arsenal-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:19.41)
  martin ødegaard er tilbake i trening med arsenal foran helgens byderby mot brentford. det viser bilder lagt ut på klubbens nettsted. bildene fra treningen torsdag ettermiddag viser at ødegaard ikke bare er på treningsfeltet med de andre, men at han er med i spillsekvensene. ødegaard har mistet flere klubbkamper og begge landskampene under den nylig avsluttede landslagssamlingen. han har slitt med hofteproblemer og skal også ha fått en hodesmell på trening som førte til at han måtte gjennomgå protokoll for hjernerystelse. bildene fra treningsfeltet london colney skaper forventninger om at arsenal-kapteinen kan være tilbake på banen allerede lørdag. (ntb)

  NFF utsetter NM-beslutning: – Kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.44)
  norges fotballforbund tar ingen avgjørelser angående endringer av strukturen til fotball-nm. det kom fram under en pressekonferanse med fotballpresident lise klaveness og generalsekretær karl-petter løken torsdag ettermiddag. – vi opplever dessverre at nm har hatt litt dalende popularitet. vi er alle innforstått med at det vil skape reaksjoner om vi gjør endringer i norges eldste turnering, men igjen har vi ikke klart å opprettholde den statusen som turneringen hadde tidligere, sa løken. det såkalte hangeland-utvalget har forslått å endre cupens kampstruktur fra vår-høst til høst-vår. utvalget innstilling har møtt enormt med kritikk og motstand fra hele fotball-norge. nff har derfor valgt å avvente en endelig avgjørelse til etter forbundstinget i mars. – styret har stor forståelse for argumentasjonen i rapporten. vi har snakket med mange etter at rapporten ble lagt fram og har fått klar beskjed om at dette burde behandles på tinget, sa klaveness og fortsatte: – så det kommer vi til å gjøre. styret kommer ikke til å fatte en beslutning før etter tinget. cupen vil dermed gå som vanlig i 2024. forbundstinget er satt til 9. og 10. mars 2024 på ullevaal stadion. (©ntb)  Fossesholm går ikke renn før jul: – Tungt mentalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:12.14)
  jeg har det bra, det går mye bedre nå. jeg skal verken sleppe en bombe og dette er ingen begravelse. slik innledet langrennsløper helene marie fossesholm en pressekonferanse mandag ettermiddag. 22-åringen sto nylig over den nasjonale langrennsåpningen på beitostølen og blir heller ikke å se når verdenscupen stakes i gang i finske ruka til helgen. derfor kalte hun inn til en pressekonferanse for å fortelle litt mer om situasjonen og hvordan hun har det. fossesholm sier at hun gleder seg til å gå skirenn igjen og at hun kjente det krible i beina under beitostølen-helgen, men har ikke planer om å gå renn på denne siden av jul. – jeg har planer om å gå fort på ski jeg også, men da må jeg føle at jeg er forberedt og virkelig har lyst, sier hun til det samlede pressekorpset. fossesholm delte nylig på instagram at hun har hatt det tøft både psykisk og fysisk denne høsten, men varsler at hun er tilbake i skisporet i løpet av denne sesongen. – på vei tilbake fra en smell så blir det noen slag i trynet på veien. det er ikke strake veien til toppen. i høst gikk det tyngre og jeg fikk det egentlig litt tungt også mentalt, rett og slett. men jeg har fått veldig god hjelp og ikke minst har jeg brukt tiden mye til hjelp, sier fossesholm, og undersreker: – jeg har veldig mange gode folk rundt meg. både venner, familie, venninner og alt. for meg har det vært mest å ta tiden til hjelp.

  Fossesholm går ikke renn før jul: – På vei tilbake fra en smell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:12.14)
  jeg har det bra, det går mye bedre nå. jeg skal verken sleppe en bombe og dette er ingen begravelse. slik innledet langrennsløper helene marie fossesholm en pressekonferanse mandag ettermiddag. 22-åringen sto nylig over den nasjonale langrennsåpningen på beitostølen og blir heller ikke å se når verdenscupen stakes i gang i finske ruka til helgen. derfor kalte hun inn til en pressekonferanse for å fortelle litt mer om situasjonen og hvordan hun har det. fossesholm sier at hun gleder seg til å gå skirenn igjen og at hun kjente det krible i beina under beitostølen-helgen, men har ikke planer om å gå renn på denne siden av jul. – jeg har planer om å gå fort på ski jeg også, men da må jeg føle at jeg er forberedt og virkelig har lyst, sier hun til det samlede pressekorpset. fossesholm delte nylig på instagram at hun har hatt det tøft både psykisk og fysisk denne høsten, men varsler at hun er tilbake i skisporet i løpet av denne sesongen. – på vei tilbake fra en smell blir det noen slag i trynet. det er ikke strake veien til toppen, sier hun.


  Fullt kaos

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:17.03)
  rudi garcia (59) - treneren til leo skiri østigård (23) i napoli - har fått sparken. midtstopperen hevdet at han ikke visste noe da han snakket med dagbladet i ettermiddag. så kom den endelige bekreftelsen.

  VIF-kaptein ba om å skjermes på landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:16.09)
  landslagssjef ståle solbakken sier at vålerenga-kaptein stefan standberg har bedt om å skjermes på landslagssamlingen. – han hadde et ønske om å ikke snakke. han føler nok at han har vært nok i kryssilden den siste tiden, sier landslagssjef ståle solbakken til nrk på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag. etter en tung sesong er vålerenga på direkte nedrykk to serierunder før slutt. – hva tenker du om presset han utsettes for? – det må han tåle. han er vålerenga sin kaptein og det tåler han veldig bra, men vi må konsenteres oss om det vi skal gjøre her. jeg tror han har vært slitt sliten i hodet, men han virker å ha overskudd basert på samtalen jeg hadde med ham og kanskje det er godt å komme i et annet miljø. han fortjener å være her, fortsetter solbakken. norge spiller landskamp hjemme mot færøyene torsdag. søndag venter skottland borte til siste kamp i den ordinære em-kvalifiseringen.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »