Hovedsiden

Liten annonse

  Nå er nye Suzuki Swift her

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:11.48)
  den lille og kapable favoritten dukker opp i en helt ny generasjon 41 år etter at den første swift kom, og er nå så moderne at det til og med er en app.  Medaljen glapp for Jæger på 200 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:22.56)
  henriette jæger håpet på en medalje, men ble nummer fire på tirsdagens 200 meter i em. den norske 20-åringen var lenge med i medaljekampen, men med tiden 22,83 ble det altså fjerdeplass. – jeg synes det var veldig bra. vi håpet å kjempe om medalje, men blir du nummer fire, så kjemper du om medalje. fantastisk bra. jeg hadde aldri drømt om dette for to måneder siden, sier mor og trener unn merete lie jæger til nrk. sveitsiske mujinga kambundji vant, ett hundredel foran favoritten daryll neita. franske helene parisot ble nummer tre etter å ha løpt inn til personlig rekord, med tiden 22,63. jæger hadde selv en personlig rekord på 22,58 fra det nordiske mesterskapet tidligere i år. jæger var lenge usikker på om hun skulle løpe 200 eller 400 meter i em. – hun henger ikke helt med fra starten. oppløpssiden er igjen bra, men vi må nok jobbe litt med starten her. det henger nok sammen med at det i utgangspunktet er 400 meter vi har gått for, sier treneren.

  Line Kloster stivnet totalt - ble nummer seks i EM-finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:21.22)
  line kloster pangåpnet på 400 meter hekk og lå an til sølvmedalje ut på oppløpet. men på oppløpet stivnet kloster og ble passert av flere løpere. – hun skal ha for at hun satset. det så bra ut lenge, sier jann post etter løpet. – det er ingen tvil om at hun fikk syreveggen de siste 80 meterne, sier christina vukicevic om kloster som endelig gikk til en mesterskapsfinale. treneren var overrasket over starten til kloster som var av det offensive slaget i hælene på storfavoritten femke bol, som vant løpet. – det var små marginer. hun startet kanskje litt agressivt i forhold til det jeg trodde hun skulle gjøre, sier trener petar vukicevic.

  Hareides Island senket England i generalprøven før EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:00.20)
  åge hareides islandske mannskap kunne juble for 1-0-seier borte mot england i britenes siste treningskamp før sommerens fotball-em i tyskland. jón thorsteinsson ble kampens store helt da han scoret oppgjørets eneste scoring etter 12 minutter. england avsluttet dermed em-oppkjøringen med kun én seier på fire kamper. den kom hjemme mot bosnia på mandag. britene er likevel en av de største favorittene til å kunne smykke seg med tittelen som europamestere etter sommerens mesterskap. england har blitt trukket i gruppe c sammen med danmark, serbia og slovenia. gareth southgates menn em-åpner mot serbia 16. juni. hareide har ledet island siden april 2023, men klarte ikke å sikre em-spill med blåtrøyene. island avslutter landslagssamlingen med å også være nederlands motstander i deres generalprøve på mandag. fotball-em spilles i tysland mellom 14. juni og 14. juli. (ntb)

  Budkov Kjær rett ut i juniorturneringen i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:18.28)
  nicolai budkov kjær var regnet blant favorittene i juniorturnering i roland-garros, men lørdag røk han ut allerede i første runde. den 3.-seedede nordmannen ble slått 6-1, 6-3 av kvalifiseringsspilleren henry bernet fra sveits i en kamp som varte i en time og fem minutter. 17-årige kjær er nummer fire på itfs verdensranking for junior og har som et av sine mål for året å vinne juniorklassen i en grand slam-turnering. i januar tok han seg til semifinale i australian open. kjær skal også delta i doubleturneringen for junior. der spiller han sammen med østerrikeren joel schwärzler toppseedet. (ntb)

  Pogacars sjef utroper skadeplaget Vingegaard til Tour de France-favoritt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:10.52)
  sykkelstjernen tadej pogacar lekte med konkurrentene i giro d`italia, men slovenerens sjef ville ikke være med på at 25-åringen er favoritt foran sommerens tour de france. uae-sjef joxean fernandez «matxin» insisterer i stedet på at jonas vingegaard må bære det tyngste presset, til tross for at det fortsatt råder usikkerhet rundt om dansken i det hele tatt kommer til start. vingegaard krasjet stygt i baskerland rundt tidligere denne sesongen og har slitt mer ettervirkningene. den siste tiden har han imidlertid vært på høydetrening i frankrike. i tour de france skal vingegaard forsøke å bli sammenlagtvinner for tredje gang på rad, forutsatt at han gis det grønne lyset til å starte i firenze i slutten av denne måneden. – vingegaard bør ha vært på nesten konstant høydetrening frem til touren, og han er kaptein på et lag som vant tre grand tour-seirer i fjor, sier uaes sportsdirektør joxean fernandez «matxin». – vingegaard er toppfavoritten til touren, legger han til i et intervju med belgiske sporza. han tror ikke baskerland-velten nødvendigvis vil være et problem for vingegaard. vingegaard ble skrevet ut fra sykehus 16. april og kunne gjenoppta utendørs sykkeltrening i begynnelsen av mai. (ntb)
  Graham Hansen tror Hegerberg kan skape Mesterliga-trøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:19.23)
  barcelona og lyon møtes lørdag til finalen i mesterligaen – det med hver sin norske spissduo i henholdsvis caroline graham hansen og ada hegerberg. i underkant av ett døgn før finalen på san mamés stadion i bilbao, møtte nrk graham hansen. – jeg håper jeg kan bidra med det jeg har klart så langt i sesongen også i morgen, sier graham hansen til nrk. for hun har herjet for klubblaget både i mesterligaen (fem mål) og i den hjemlige ligaen (22 mål). nå er hun blant favorittene til å vinne gullballen, uten at det er i tankene til 29-åringen før finalen. – det er hyggelig at folk setter pris på det jeg gjør. jeg vil fortsette med å gjøre folk happy med å se på fotball. det er det som er jobben min, sier graham hansen. på motsatt banehalvdel møter hun som nevnt hegerberg. de to står med likt antall mål i årets mesterliga – og graham hansen mener landslagskollegaen kan skape trøbbel hvis hun er i startelleveren. – hun er en fantastisk fotballspiller som vet hvor målet står. det blir vanskeligere for oss hvis hun spiller, men jeg håper hun er klar, for det fortjener hun, sier graham hansen til nrk. se finalen lørdag på nrk 1 fra klokken 17:45.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »