Hovedsiden

Liten annonse
  Bilsalget tok seg opp

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:12.51)
  kom mai, du skjønne. nybilsalget blomstret i siste måned før sommeren, men fortsatt er salget bak fjorårets. det har vært noen tunge måneder for nybilsalget, for både i januar, februar og april var det en nedgang sammenlignet med samme periode i fjor. mars var dog et lyspunkt, men det takket være en voldsom registrering av […] innlegget bilsalget tok seg opp dukket først opp på bil24.no.

  Brentford-sjefen med støtte til utestengt stjerne: – Han er også et menneske

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:12.52)
  brentford-trener thomas frank har kommet med en støtteerklæring til ivan toney etter spissen ble utestengt i åtte måneder for brudd på gamblingreglene. – ivan er en fotballspiller, men han er også et menneske som har en familie, og han har vært mye på forsidene av avisene det siste året. vi skal gjøre alt vi kan for å støtte ham og være bevisst på hans psykiske helse. han har gjort noen feil, men vi må være der for å hjelpe ham, sa frank på fredagens pressekonferanse. på 17. mai opplyste det engelske fotballforbundets (fa) på sine nettsider at toney utestenges fra all fotballrelatert aktivitet, noe som dermed også inkluderer spill for det engelske landslaget. i tillegg til en lang utestengelse fikk spissen en bot på over 600.000 kroner. toney ble etterforsket for 262 brudd på gamblingreglene mellom februar 2017 og januar 2021. toney har erkjent 232 av disse forholdene. onsdag fikk han straffen som trer i kraft umiddelbart. dermed mister han brentfords to siste kamper mot tottenham og manchester city denne sesongen. frank røper imidlertid at han hadde gjort det uavhengig av dommen ettersom han sliter med en hamstringskade. den danske treneren var også klokkeklar på at han ønsket å ha med toney videre etter han har sonet straffen sin. (©ntb)


  Ski Classics forlenger utestengelsen av Russland og Belarus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:08.56)
  russiske og belarusiske langrennsløpere blir fortsatt holdt utenfor deltakelse i renn i regi av ski classics den kommende sesongen. – styret i ski classics har besluttet ikke å fjerne forbudet som ble innført i februar 2022 for belarusiske og russiske profflag og idrettsutøvere, sier sjef david nilsson i ski classics i en pressemelding tirsdag. langløpsserien i langrenn er blant mange idretter og turneringer russere og belarusere har blitt utestengt fra siden angrepskrigen mot ukraina startet i fjor. det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis) skal ta stilling til spørsmålet senere i mai. den internasjonale olympiske komité (ioc) kom i mars med anbefalinger om å slippe til russere og belarusere som nøytrale igjen. forutsetningen er blant annet at de ikke har støttet krigshandlingene i ukraina eller koblinger til det russiske militæret. erik røste er styremedlem i fis. han er ikke i tvil om hva som bør komme ut av møtet i mai. – mitt standpunkt har ikke endret seg. med det brutale som utspiller seg i ukraina, mener jeg at idretten må opprettholde utestengelsen. krigen bare fortsetter med uforminsket styrke, sa røste i april. (ntb)  Kvitfjell får både herre- og kvinnerenn i verdenscupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:17.30)
  kvitfjell-arrangøren kan se fram til to verdenscuphelger i alpint kommende sesong. det ble avgjort på det internasjonale ski- og snowboardforbundets (fis) kalenderkonferanse i dubrovnik. mennene skal kjøre verdenscup i den norske fartsløypa i midten av februar, mens det er kvinnenes tur i starten av mars. – dette er en fantastisk anerkjennelse for norsk alpinsport, både for arrangøren og oss. her har publikum en fin mulighet til se våre stjerner i aksjon på hjemmebane, både på kvinne- og herresiden, og det er viktig at våre utøvere får muligheten til å konkurrere i verdenscupen på hjemmebane, sier alpinistenes sportssjef claus johan ryste. det har aldri tidligere vært arrangert egne verdenscuphelger for både menn og kvinner i kvitfjell i samme sesong. sist sesong ble det kjørt verdenscuprenn for kvinnene. det norske vintersportsstedet har fått mye ros under konferansen i dubrovnik. – mange har framhevet kvitfjell denne uka. blant annet for det vi har gjennomført av konkurranser de siste årene, både organisering, teknisk gjennomføring og snøforholdene. dette setter vi pris på. lagene trives her, og alle vil tilbake hit, sier leder for organisasjonskomiteen, ole kristian kirkerud. alle vedtakene fra dubrovnik skal formelt godkjennes på fis` styremøte 24. mai. planen for kvitfjell-rennene neste sesong ser slik ut: * 17. februar: utfor menn * 18. februar: super-g menn * 2. mars: utfor kvinner * 3. mars: super-g kvinner (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »