Hovedsiden

Liten annonse
  Borterekken brutt for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:23.02)
  etter tre strake premier league-seire ble seiersrekken brutt for manchester united da de tapte borte mot newcastle lørdag kveld. 22 år gamle anthony gordon ble matchvinner etter at han sendte vertene i ledelsen ti minutter etter sidebytte. manchester united-angriper antony trodde han utlignet og reddet ett poeng på overtid, men ballen gikk via en offsideplassert harry maguire og målet ble korrekt annullert for offside. manchester united jaktet sin femte strake borteseier, men newcastle, som har vært ett av sesongens beste hjemmelag i premier league, satte tidlig gjestene fra manchester under et voldsomt press. nærmest var kieran trippier da han kun var millimeter unna et drømmemål fem minutter før pause da han smalt et frispark i tverrliggeren og ned på linja. med sesongens åttende seier klatrer newcastle til en femteplass med 26 poeng, syv poeng bak ligaleder arsenal. etter 14 serierunder står manchester united, som på kort varsel måtte bytte ut fly med busstransport til newcastle lørdag formiddag etter værutfordringer, med 24 poeng og befinner seg på en syvendeplass.

  Wiklund skuffet på 1500 meter i Stavanger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:15.56)
  ragne wiklund gikk inn til en litt skuffende 10.-plass på kvinnenes 1500 meter under verdenscupen på skøyter i stavanger. wiklund fikk tiden 1.59,12. hun leverte ikke noe optimalt løp etter den oppløftende femteplassen i beijing sist. den norske profilen gikk i par med nederlandske antoinette rijpma-de jong og ble klart distansert. den nederlandske stjernen fikk tiden 1.56,95, som holdt til 2.-plass på distansen. japanske miho takagi vant med tiden 1.55,87. hun har vunnet alle de tre 1500-meterne som er gått. søndag er det 5000 meter på programmet for kvinnene i stavanger. wiklund vant de to 3000-meterne som er gått så langt i verdenscupen. (ntb)

  Norges curlingherrer vant - semifinalesjansen røk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:18.13)
  de norske curlingherrene klarte ikke å ta seg til semifinale i em. de slo sveits, men fikk ikke hjelpen de trengte fra andre lag. norge vant 6-4 over sveits, men var samtidig avhengig av at finland slo em-verten skottland i sin kamp. der sto det 7-7 etter ti omganger, og oppgjøret måtte avgjøres med ekstraomgang og skotsk sistesten. skottland avgjorde med en perfekt sten fra skip bruce mouat. finnene kjempet for å overleve i a-puljen i em, men etter tapet må de ta steget ned til b-puljen sammen med tyrkia. bak italia (9-0) og skottland (7-2) endte både sveits, sverige og norge med seks seire og tre tap, men norge fikk den sure femteplassen som dårligste lag i såkalt «draw shot challenge». hadde skottland også endt med seks seire og tre tap, ville norge vært videre til semifinale. (ntb)

  Sesongbeste for Wiklund - utenfor pallen på 1500 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:10.38)
  etter en niendeplass og tiden 1.57,43 i verdenscupstarten i obihiro forrige uke, klokket ragne wiklund inn på 1.57,16 i beijing fredag morgen. det holdt til en femteplass på distansen for den norske 23-åringen, bare 15 hundredeler bak kinesiske qishi li på tredjeplass. miho takagi var for andre uke på rad suveren i kamp om seieren på distansen og vant med tiden 1.55,52. japaneren var 40 hundredeler foran mei han, som de to eneste løperne som gikk under 1.57. wiklund skal gå 1000 meter lørdag og 3000 meter søndag. hun vant 3000-meteren i obihiro forrige uke.

  Premier League-profil avslører årsaken til brillefeiring: – Håper det kan inspirere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:12.04)
  aston villa-profilen john mcginn feirer alle sine mål ved å holde hendene foran ansiktet som et par briller. det er en hilsen til et familiemedlem. mcginn har vært en viktig brikke på et aston villa-lag som har levert meget solid denne sesongen. selv har skotten bidratt med to mål og to målgivende pasninger på veien mot en foreløpig femteplass i premier league. foran torsdagens conferenceliga-møte med az alkmaar fikk mcginn spørsmål om bakgrunnen for det som har blitt hans faste målfeiring. – nevøen min ser dårlig og må bruke briller for å kunne spille fotball, så jeg bestemte meg for å gi han litt støtte ved å ta på brillene når jeg scorer, sa mcginn. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »