Hovedsiden

Liten annonse
  “Untz, untz, untz!”

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:19.04)
  “ult power sound” er den nye serien med høyttalere og en hodetelefon fra sony. og gjett hva sony fokuserer på denne gang? du har rett: bass! serien består ved debuten av ult tower 10, ult field 7, ult field 1 og hodetelefonene ult wear. priser og tilgjengelighet ult tower 10 er den aller største party-høyttaleren. sonys store poeng med høyttalerne er to bass-modus i tillegg til at også denne kan fungere som gitar- og karaoke-forsterker: “forbedre alle dine lave frekvenser […] the post “untz, untz, untz!” appeared first on itavisen.


  Forfang falt i Trondheim – østerrikerne dominerte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:17.39)
  det ble østerriksk dominans i trondheim onsdag. lederen av raw air, østerrikske stefan kraft, vant rennet foran tre landsmenn. johann andré forfang, som var nummer to i sammendraget før rennet, lå an til å levere et mesterlig hopp. tromsøværingen hoppet onsdagens lengste hopp på 139 meter. én meter fra fallgrensa falt forfang, og dermed ble ikke hoppet stående. – nei, det er vanvittig surt. jeg hadde en veldig god følelse før hoppet og trodde jeg skulle hoppe lang, og det gjør jeg. det er en vanskelig utgjøring her, vanskelig og glatt, sier han til nrk. 28-åringen forsvant han nedover resultatlista, og endte på en åttendeplass i finaleomgangen. dermed ble han forbipassert av østerrikske daniel huber i raw air-sammendraget, og ligger nå på en tredjeplass der. – jeg prøver å ikke dykke så dypt i det, og fokusere framover, sier forfang. forfangs lagkamerat marius lindvik sier til nrk at forholdene var litt vanskelige. videre sier han at det går bra med forfang etter fallet. – han slo brystkassa si i fallet, men det skal gå bra med han, sier lindvik. sistnevnte endte på en delt niendeplass med slovenske anze lanisek. tyske philipp raimund falt i likhet med forfang. raw air-konkurransen avsluttes med skiflygning i vikersund til helgen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »