Hovedsiden

Liten annonse

  Nominert til årets manager – fikk sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:19.02)
  liam rosenior var en av tre nominerte til prisen for årets manager i engelsk mesterskapsserie. tirsdag fikk han sparken i hull. 39-åringen ble i november 2022 hentet til trenerjobben i klubben han hadde spilt for i fem år av sin aktive karriere. han berget laget fra nedrykk, og sist sesong gjorde hull det så bra at han i desember fikk en ny og forbedret kontrakt med gyldighet til 2026. han ble også nominert til prisen som sesongens manager sammen med kieran mckenna (ipswich, som vant) og daniel farke (leeds), men hull gikk så vidt glipp av opprykkssluttspill. med bare en seier på de fire siste kampene endte laget på 7.-plass, tre poeng bak norwich på den viktige 6.-plassen. – dette er den vanskeligste avgjørelsen jeg har truffet som styreleder i denne klubben. jeg må se bort fra personlige følelser og treffe avgjørelser med klubbens langsiktige visjoner i sentrum, sier klubbens tyrkiske eier acun ilicali til hulls nettsted. – det er ingen tvil om at vi har hatt framgang under liam, og han vil alltid være en del av denne familien. likevel er det blitt tydelig at vi har ulike visjoner for klubbens framtid, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre en endring. (©ntb)

  Thomsen klarte EM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:22.52)
  marcus thomsen er i form og vant kulekonkurransen i stora turebergskastet i sverige lørdag formiddag med 21.05. thomsen leverte jevnt over en sterk serie der han åpnet med sesongbeste 20.94, før det lengste støtet kom i andre omgang, ifølge friidrett.no. – jeg er ekstremt glad for 21.05. fire år med trening og tålmodighet for endelig å få en ny personlig rekord utendørs. jeg er glad, men langt fra fornøyd, sier marcus thomsen til nrk. han forbedret sin personlige rekord utendørs fra 2020 med to centimeter og var bare fire centimeter bak innendørspersen. utøveren fra norna-salhus klarte em-kravet og fikk opp det lengste kulestøtet av en nordmann utendørs på 38 år, lars arvid nilsen satte den norske rekorden på 21.22 det året. thomsen er foreløpig kvalifisert til ol i paris på ranking. der er kravet er 21.50. – det er digg å få tatt em-kravet og slippe å bekymre seg over om man ryker ut av topp 30. nå skal jobben fortsettes for å sikre en plass i ol, sier thomsen.

  Dette er Apple Beats nye produkter

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:16.25)
  apple har endelig annonsert beats solo 4 og solo buds. oppdateres. nye hodetelefoner og propper fra beats hodetelefonene beats solo 4 kan leveres i løpet av en dag for 2790 kroner, mens proppene solo buds lanseres i juni til 1190 kroner. beats solo 4 har: oppgraderte drivere. nybalansert akustikk. forbedret frekvensrespons. spesialdesignede 40 mm transdusere minimerer elektronisk støy, latens og lydforvrengning for ekstraordinær klarhet og rekkevidde. apple solo buds har: finjustert lyd gir deg hele spekteret og følelsene til all […] the post dette er apple beats nye produkter appeared first on itavisen.

  Breigan nær norgesrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:09.44)
  ida breigan har vært i fyr og flamme så langt denne sesongen. innendørs satte hun norgesrekord i lengde i februar, og hun flyr langt utendørs også. under texas invitational fredag hoppet hun 6,65 meter. det er bare tre centimeter bak norgesrekorden utendørs, som tilhører margrete renstrøm. vindresultatene fra konkurransen er ennå ikke kjent. breigan har tidligere hoppet 6,74 meter, langt forbi norgesrekorden, med da med for mye medvind. breigans personlige rekord utendørs fra tidligere er 6,58 meter. om vindforholdene i texas blir godkjent, er den nå altså forbedret.  Stavkongen Duplantis satte verdensrekord: – Beklager skrikingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:13.59)
  stavkongen armand duplantis forbedret sin egen verdensrekord da han svingte seg over 6,24 meter i diamond league-stevnet i kinesiske xiamen. han tok verdensrekordhøyden på første forsøk etter å ha løftet lista fra seks meter i foregående hopp. da verdensrekorden var et faktum, tok det helt av i nrk-boksen. – hvor høyt er det her? beklager hvis jeg skrek. vi ble bare så sjokkerte her, utbrøt nrk-kommentator christina vukicevic demidov. det er åttende gang at duplantis setter verdensrekord i stav. alt tyder på at det kommer nye rekordhopp denne sesongen. målinger viste at lørdagens hopp ville vært nok til å svinge seg over 6,29. – han er så spinnvill, sa nrk-kommentator jann post etter hoppet. den neste drømmegrensen for svensken blir 6,30. duplantis gikk naturligvis til topps i stevnet som er det første i diamond league-sesongen. (nrk / ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »