Hovedsiden

Liten annonse
  Landslagssamlinger i ishockey reddet – spleiselag innbrakte millionbeløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:12.41)
  pengehjelp fra både sponsorer og oilers-toppen tore christiansen bidrar til at deler av landslagsaktiviteten til norges ishockeyforbund fram til nyttår berges. det opplyser hockeypresident tage pettersen til ntb. tidligere i høst ble det kjent at forbundet måtte sette all landslagsaktivitet, med unntak av på u20-laget for menn, på pause ut året. årsaken er store økonomiske vanskeligheter som følge av utfordringer med å innhente kommersielle midler. nå ser plutselig situasjonen atskillig lysere ut. – siden vi måtte gi den kjedelige beskjeden om at vi skulle pause alt, har vi hatt en ambisjon om å få med støttespillere for å kunne gjennomføre i hvert fall én samling for samtlige landslag i løpet av de internasjonale vinduene i november og desember, sier hockeypresident tage pettersen til ntb. han bekrefter videre at en løsning for dette var klar torsdag. tv 2 har også omtalt saken.

  Tyske fotballtopper gir offentlig støtte til Uefas kontroversielle Russland-grep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:10.23)
  de tyske fotballtoppene hans-joachim watzke og karl-heinz rummenigge forsvarer uefas beslutning om å la russiske aldersbestemte landslag få konkurrere igjen. styret i det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet tidligere denne at 17-årslagene til russland skal få delta i turneringer igjen. dette må skje uten nasjonale symboler. tyske watzke og rummenigge er medlemmer av styret. de forsvarer nå avgjørelsen som er tatt. watzke sier til fredagens utgave av bild at grepet som nå er tatt «definitivt ikke er noen oppmykning av vår negative holdning til russland». – dette handler om barn, som ikke skal være ansvarlige for den avskyelige krigen, sier det tyske fotballforbundets visepresident watzke til. – barn er ofre for krigen. de er uskyldige og trenger hjelp. de bærer ikke noe ansvar for denne krigen og bør ikke straffes ekstra. derfor stemte jeg «ja» for å la dem delta i spill igjen, sier rummenigge. det tyske forbundet har ennå ikke kommentert uefa-avgjørelsen. england, polen, latvia, litauen, sverige, norge og finland har imidlertid sagt at de ikke vil spille mot russiske lag. det ukrainske fotballforbundet har gjort det klart at de vil boikotte konkurranser med russiske lag.  Ukraina i brev til Uefa-medlemmer : – Det betyr støtte til russisk terror

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:08.08)
  det ukrainske fotballforbundet ber i et brev til alle uefas medlemsland om ikke å stille til kamp mot russiske ungdomslag. uefas beslutning tidligere i uken om å tillate russland å stille med u17-landslag i mesterskap fra neste år har vakt sterke reaksjoner. flere land – deriblant norge, danmark, sverige og england – har gjort det klart at det ikke er aktuelt å la sine ungdommer spille mot russiske lag mens krigen i ukraina pågår. uefas styrevedtak kom overraskende på mange av medlemslandene, og ifølge bbc skal det heller ikke ha vært enstemmighet på tirsdagens møte. i sitt brev til de 54 andre nasjonale forbundene skriver det ukrainske forbundet at en reintegrering av russiske lag på ungdomsnivå vil bety «støtte til den russiske terroriststaten og til alle de forbrytelser den har begått i ukraina». norges fotballforbund (nff) gjorde det torsdag klart at det ikke er aktuelt å endre sin politikk overfor russland, selv om det dreier seg om ungdommer. – vi står fast ved vår holdning om at norske lag ikke skal spille mot russiske lag så lenge krigen pågår, sa fotballpresident lise klaveness. uefa-president aleksander ceferin har begrunnet vedtaket nettopp med at barn og ungdommer ikke skal lastes for russlands aggresjon i ukraina. – ved å utestenge barn fra våre turneringer vil vi ikke bare unnlate å sikre deres grunnleggende rett til en helhetlig utvikling, men direkte utsette dem for diskriminering, uttalte uefa-president aleksander ceferin onsdag.


  Norges Fotballforbund går mot Uefas vedtak – ønsker ikke russiske lag inn i varmen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.33)
  norges fotballforbund stiller seg bak kollegaene i sverige og danmark og sier nei til at russiske aldersbestemte landslag skal få delta i internasjonale kamper. – vi står fast ved vår holdning om at norske lag ikke skal spille mot russiske lag så lenge krigen pågår. dette er en holdning hele norsk idrett står samlet om i solidaritet med ukraina, og som også må sees som en del av sanksjonene som europa har samlet seg om, både myndigheter, næringsliv og idrett, sier lise klaveness, president i norges fotballforbund. hun sier at nff ikke var kjent med at saken skulle behandles i uefa, og at de må kunne forvente en bedre saksbehandling av uefa i en så viktig sak. det var tirsdag at styret i det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet å gjenåpne døren for russiske u17-landslag, som har vært utelukket fra konkurranser siden russlands invasjon av ukraina. styrevedtaket ble begrunnet med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne, og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, sto det i en uttalelse fra uefa. russland kan få plass allerede i em-kvalifiseringen i høst. administrasjonen i uefa har fått grønt lys til å jobbe med dette, selv om trekningen allerede er gjennomført. (ntb)

  Spansk politi gjennomførte razzia mot kontorene til fotballdommerne i landet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.05)
  spansk politi slo torsdag til mot kontorene til de spanske fotballdommerne. razziaen har sammenheng med etterforskning i korrupsjonssaken mot barcelona. det er nyhetsbyråene afp og reuters, samt en rekke spanske medier, som melder om den nye utviklingen i den mye omtalte «caso negreira»-saken. ap melder også at spansk politi har gjennomført razzia mot kontorene til det spanske fotballforbundet. den spanske påtalemyndigheten siktet tidligere i år barcelona for korrupsjon som følge av at storklubben skal ha betalt en dommer over 80 millioner kroner. rettsdokumenter torsdag viser at det nå er igangsatt formell etterforskning i saken. det er den tidligere nestlederen jose maria enriquez negreira i dommerkomiteen i spanias fotballforbund som mottok de aktuelle pengene mellom 2001 og 2018. det var gjennom sitt eget firma at negreira fikk utbetalingene. barcelona har begrunnet transaksjonene med at negreira skal ha levert tekniske rapporter til klubben som konsulent. i tillegg skal han angivelig ha bidratt med informasjon om talenter fra andre klubber i spania. (ntb)  Boikotter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:11.30)
  det ukrainske fotballforbundet sier nei til å delta i turneringer der russland tas inn i varmen igjen. samtidig rettes det skarp kritikk mot uefa.


  Ukraina boikotter alle fotballturneringer med russisk deltakelse – fordømmer Uefa-grep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:11.19)
  det ukrainske fotballforbundet sier nei til å delta i turneringer der russland tas inn i varmen igjen. samtidig rettes det flengende kritikk mot uefa. det var tirsdag at styret i det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet å gjenåpne døren for russiske u17-landslag, som har vært utelukket fra konkurranser siden russlands invasjon av ukraina. uefa-styret har bedt forbundets administrasjon om å foreslå en teknisk løsning som lar russland delta i em-kvalifiseringen i de yngste årsklassene selv om trekningen allerede er foretatt. det understrekes at kamper med russiske lag skal spilles uten russlands flagg, nasjonalsang eller landslagsdrakt, og ikke på russisk jord. den nye linjen fra uefa faller ikke god jord i det ukrainske fotballforbundet (uaf). «uaf fordømmer på det sterkeste uefa-avgjørelsen om en retur av u17-lag fra den russiske føderasjonen til internasjonale konkurranser», skriver forbundet.

  Paralympiere sier nei til russisk deltakelse i Paris-OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:10.27)
  aktive paralympiere vil ikke at russiske og belarusiske idrettsutøvere skal få være med i paralympics i paris til sommeren. i bahrain torsdag skal den internasjonale paralympiske komité (ipc) beslutte om de skal la russere og belarusere delta i mesterskapet i paris. paralympierne selv ønsker ikke å delta mot russere og belarusere selv om de skulle stille under nøytralt flagg. – det finnes ingen som er nøytrale i paralympics. de aktive er bærere av fanen og blir sterk forbundet med sitt hjemland uansett hvilket flagg, nasjonalsang eller nasjonale farger som tas bort, skriver organisasjonen global athlete i en uttalelse som insidethegames refererer. henstillingen fra utøverne er tydelig. – de representerer landet sitt, og i russlands tilfelle støtter eller jobber de for putins regime. i samråd med aktive fra en hel verden ber vi om at ipc står imot presset fra russland, belarus og den internasjonale olympiske komité (ioc) som alle søker en vei for at de kan delta, heter det. (ntb)

  Spansk landslagssjef tror hun får fortsette tross kaos

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:07.44)
  montse tome føler seg trygg på at hun får beholde stillingen som trener for spanias kvinnelandslag i fotball. til tross for en mektig forsuret stemning og trusler om boikott av landslaget har de spanske vm-vinnerne imponert på banen etter vm-gullet i sommer. i de to spilte kampene i nasjonsligaen ble det først 3-2-seier borte over sverige, og tirsdag trillet de inn til 5–0 over sveits på hjemmebane i cordoba. det har ikke vært noen selvfølge at det skulle bli slik. før sverige-kampen var det en lang rekke spillere som signaliserte at de ikke ville spille for landslaget før det kom endringer i spanias fotballforbund. det skjedde i etterkant av at den nå avgåtte fotballpresidenten luis rubiales kysset spilleren jennifer hermoso på munnen da pokalene ble delt ut etter at vm-gullet var sikret i sommer. monte tome tok mange av boikottspillerne på sengen da hun likevel tok ut mange av dem til den nevnte kampen mot sverige. spillerboikotten ble avblåst fra de aller fleste av spillerne da spanias fotballforbund (rfef) sa at det ville komme umiddelbare og dyptgående endringer i strukturen til forbundet. etter kampen mot sveits beskrev hun den siste uken som «atypisk». – spillerne har vært 100 prosent profesjonelle. nå skal vi nyte denne seieren og møte sterke opp til den neste samlingen, sa tome på spørsmålet på om hun følte at hun hadde spillernes tillit. (ntb)

  Norges Bokseforbund bryter med IBA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:06.08)
  norges bokseforbund bryter med det russiskstyrte internasjonale bokseforbundet (iba). norge kommer til å melde seg inn i utbryterforbundet world boxing. boksepresident haktor slåke bekrefter overfor dagbladet at det norske bokseforbundet i løpet av oktober vil melde seg ut av iba og inn i det nye forbundet.. iba ledes av russiske umar kremlev. han har flere ganger blitt avbildet med russlands president vladimir putin flere ganger. han har også blitt beskrevet som en venn av putin. ifølge slåke er årsaken til at norge bryter ut todelt. den første er på grunn av ekskluderingen fra ioc i sommer og at boksing dermed ikke kommer på ol-programmet med iba, og den andre at norge ikke er fornøyd med den russiske styringen av forbundet. (ntb)

  Uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:16.23)
  det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet på sitt styremøte i limassol tirsdag å slippe russlands g17- og j17-landslag inn i em-turneringene igjen. det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse. russiske klubblag og alle russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra uefa-turneringer. (ntb)


  Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.33)
  den sørkoreanske tennisspilleren kwon soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter å på spektakulært vis ha mistet hodet etter et sjokktap i asialekene langt lavere rangerte kasidit samrej fra thailand slo kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i hangzhou. det førte til et raseriutbrudd fra den 25 år gamle sørkoreaneren. bilder av kwon som slår racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gått viralt, og kwon nektet også å ta motstanderen i hånden. sørkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under asialekene. oppførselen hans skapte store overskrifter og fordømmelse i hjemlandet. i etterkant av kampen oppsøkte kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrået yonhap. unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert. det koreanske idrettsforbundet har også utstedt et håndskrevet unnskyldningsbrev fra kwon. sørkoreaneren har tatt to atp-titler i karrieren. i brevet skriver kwon at han angrer på det som omtales som «en uforsiktig handling». «jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som støtter landslaget og til fansen på arenaen. jeg beklager,» skriver han. «jeg ber nok en gang om unnskyldning til samrej, som ble fornærmet av min uhøflige oppførsel. jeg angrer oppriktig på det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (ntb)

  Disse skal dømme håndball-EM for menn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:15.20)
  de norske dommerparet lars jørum og håvard kleven er av det europeiske håndballforbundet tatt ut å dømme em for menn i tyskland i januar. totalt er 18 dommerpar tatt ut av ehf til å dømme det kommende em-sluttspillet i tyskland fra 10. til 28. januar. jørum og kleven er rangert som norges beste dommerpar. dommerparet har erfaring fra flere mesterskap, og har blant annet dømt tre verdensmesterskap på rad. etter å ha dømt de to siste europamesterskapene på herresiden i 2020 og 2022, får de nå fornyet tillit i em i 2024. de norske håndballgutta med i em og spiller i gruppe d i berlin hvor de møter polen (11/1), færøyene (13/1) og slovenia (15/1). (ntb)

  NFF: Oddsbevegelser i 1.-divisjonskamp gir ingen grunn til mistanke om kampfiksing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:13.17)
  oddsbevegelsene tilknyttet 1.-divisjonskampen i fotball mellom ranheim og raufoss nylig gir ingen grunn til å mistenke uregelmessigheter. det er konklusjonen etter at relevante instanser har sett på saken, opplyser norges fotballforbund. det var tv 2 som først meldte om at det hadde kommet inn tips om unormale oddsforandringer rundt det aktuelle oppgjøret. norsk tipping og lotteri- og stiftelsestilsynet har rutinemessig vært koblet inn i saken den siste tiden. «den første tilbakemeldingen nff mottok, hovedsakelig fra norsk tipping, var at de hadde observert enkelte oddsbevegelser som de måtte se nærmere på, men at det ut fra en foreløpig vurdering ikke var grunn til bekymring», skriver nff i en uttalelse. nylig mottok forbundet en vurdering det europeiske fotballforbundet (uefa) hadde mottatt fra sportradar. konklusjonen der var at det alt i alt, og etter at analyser av spillforandringene, fantes troverdige forklaringer på endringene bevegelsene. lotteritilsynets har i sin rapport konkludert slik: «basert på våre funn finner vi det usannsynlig at konkurransen er manipulert.» (ntb)

  Deila-søstrene sammen i landslagstroppen for første gang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:10.32)
  søstrene thale og live rushfeldt deila er for første gang tatt ut i samme landslagstropp i håndball til kampene i ehf euro cup. målvakt june krogh er debutant. landslagssjef thorir hergeirsson offentliggjorde tirsdag de 19 spillerne som skal representere norge i kampene mot ungarn og sveits i midten av oktober. der har både odense-spiller thale rushfeldt deila og tvillingsøster live fått plass. førstnevnte var med i em-troppen i fjor. samlingen er den eneste før det endelige vm-uttaket blir gjort 7. november. spillerne som er inkludert i troppen til oktober-kampene, er dermed de som er mest aktuelle til å bli valgt ut til vm, opplyser håndballforbundet. hele troppen: målvakter: marie davidsen (csm bucuresti), katrine lunde (vipers kristiansand), june cecilie krogh (follo) bakspillere: emilie hegh arntzen (csm bucuresti), stine ruscetta skogrand (ikast), nora mørk (esbjerg), stine bredal oftedal, (györ), kristine breistøl (esbjerg), ingvild bakkerud (ikast), henny ella reistad (esbjerg), thale rushfeldt deila (odense), live rushfeldt deila (sola) kantspillere: malin aune (odense), camilla herrem (sola), sanna solberg-isaksen (esbjerg), emilie margrethe hovden (györ) linjespillere: maren aardahl (odense), kari brattset dale (györ), vilde mortensen ingstad (csm bucuresti). (ntb)  Friidrettsstjernenes sjef åpner for å bli Bjervig-erstatter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:18.08)
  friidrettstoppen erlend slokvik sier han vil lytte dersom norges skiforbund skulle ønske ham som espen bjervigs erstatter som langrennssjef. det er adresseavisen som har spurt slokvik hvordan han ville stille seg til en eventuell henvendelse fra skiforbundet. – blir jeg forespurt, vil jeg vurdere det. har foreløpig kontrakt i friidrett fram til paris-ol i 2024, sier friidrettstoppen til avisen. slokvik har vært sportssjef i norges friidrettsforbund siden 2018. (ntb)

  Nederlandsk storkamp ble avbrutt etter skandalescener – skal fullføres for tomme tribuner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:16.45)
  de resterende 35 minuttene av søndagens storkamp i nederlandsk fotball mellom ajax og feyenoord skal spilles bak lukkede dører kommende onsdag. det opplyser fotballforbundet i nederland mandag. søndagens oppgjør ble avbrutt tidlig i annen omgang fordi det ble kastet bluss på banen. da ledet feyenoord 3-0, og sinte ajax-tilskuere sto bak uroen på tribunene. tidligere i kampen var oppgjøret også stanset to ganger, for så å bli gjenopptatt. etter avbrudd nummer tre kom det raskt beskjed om at kampen ikke ville bli spilt ferdig søndag, og publikum forlot dermed arenaen. på utsiden fortsatte voldelighetene. rasende ajax-fans knuste stadioninngangen, og det endte med kamper mellom supportere og ridende politi bevæpnet med tåregass. de stygge scenene representerte et nytt bunnpunkt i den krisen ajax står i. storklubben sliter både på og utenfor banen. med bare fem poeng på fire kamper har det nederlandske mesterlaget opplevd sin dårligste start på en sesong siden 1964/65. (ntb)

  Derfor er det konflikt om Førdefjorden

  Kilde: NRK - Innenriks | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:11.16)
  høstens store miljørettssak startet mandag denne uka. natur og ungdom og naturvernforbundet har saksøkt den norske stat for å ha tillatt gruveselskapet nordic mining å dumpe 170 millioner tonn med gruveavfall i førdefjorden. henger du ikke helt med på saken? i videoen forklarer vi bakgrunn for søksmålet.

  Sverige markerte sammen med det spanske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:20.34)
  sammen med spania markert sverige sin motstand mot bråket i det spanske fotballforbundet før lagenes kamp i nasjonsligaen fredag kveld. før kampen poserte de to lagene med et stort banner med teksten «vår kamp er en global kamp». de siste ukene har det vært mye bråk i det spanske forbundet etter at fotballpresidenten kysset en av spillerne på munnen, mot hennes vilje, etter vm-triumfen i sommer. flere av landslagsspillerne har nektet å spille og presidenten har etter hvert gått av. helt opp til denne uken var det usikkert om spania i det hele tatt kunne stille lag i nasjonsligakampene mot sverige og sveits. en avtale mellom regjeringen og fotballforbundet gjorde at de fleste av de uttatte spillerne møtte opp til kamp under den nye treneren montse tome.  Julian Nagelsmann ansatt som tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.39)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, bekrefter det tyske fotballforbundet. 36-åringen skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. – vi går mot et em i vårt eget land. det blir noe helt spesielt, noe som skjer med noen tiårs mellomrom. jeg har et stort ønske om å ta denne utfordringen, sier nagelsmann i en uttalelse. nagelsmann ledet bayern münchen fra sommeren 2021 og fram til han fikk sparken i mars i år. i den tyske storklubben var han blant annet med på å vinne den tyske serien i 2021/22-sesongen. tidligere har han også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet nylig jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan på hjemmebane. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)

  Martin Ødegaard signerte ny kontrakt med Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:10.02)
  martin ødegaard blir værende i arsenal. han har undertegnet en ny avtale med premier league-klubben. det er arsenal som bekrefter den norske landslagskapteinens nye kontrakt fredag. ødegaard ble hentet til arsenal på permanent basis i 2021, etter å ha vært på lån i klubben fra real madrid samme år. siden har han blitt en av manager mikel artetas aller mest betrodde menn. denne sesongen er han kaptein. ødegaard begynte seniorkarrieren i strømsgodset, før han ble hentet til real madrid på en høyprofilert overgang i 2015. deretter ble det utlån til heerenveen, vitesse og real sociedad. midtbanestjernen står bokført med 53 landskamper og tre mål for norge. tidligere denne uken var 24-åringen toneangivende da arsenal rundspilte psv eindhoven med 4-0 i mesterligaen. ødegaard scoret det siste målet. han ble i etterkant nominert i kåringen av rundens spiller i champions league av det europeiske fotballforbundet (uefa). (©ntb)

  Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:19.48)
  alexia putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot sverige. hun mener syndene i spanias fotballforbund går langt tilbake i tid. den dobbelte ballon d`or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i göteborg. – kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert i flere tiår, sa putellas. barcelonas midtbanespiller var i sommer med på å vinne vm-gull med spania. siden har det vært kaos rundt laget og det spanske fotballforbundet. bråket ble utløst da daværende fotballpresident luis rubiales kysset jennifer hermoso på munnen under vms medaljeseremoni. etter skandalen varslet nesten hele vinnerlaget at de ville boikotte spanias neste landskamper om det ikke ble gjort en skikkelig ryddejobb i forbundet. etter langvarige møter valgte 21 av de 23 uttatte i troppen å ta del i samlingen til nasjonsligakampene mot sverige og sveits. fotballforbundet i spania har lovet større endringer, og onsdag fikk generalsekretæren sparken. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »