Hovedsiden

Liten annonse
  Regel hindret livreddere å hjelpe besvimt svømmer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 24. juni 2022 KL:07.44)
  onsdag besvimte artistsvømmer anita alvarez under solokonkurransen i vm, og ble reddet opp av trener andrea fuentes. etter episoden rettet treneren kritikk mot livredderne, som ikke gjorde noe innsats i å hente svømmeren opp av vannet. årsaken til den manglende hjelpen, skal visst være en regelendring. – ifølge reglene får bare badevaktene hoppe uti bassenget etter fysisk signal fra dommerne, forteller vms sikkerhetssjef béla merkely til aftonbladet. hun erkjenner at dommerne ikke reagerte kjapt nok da situasjonen oppstod, men forklarer videre at vaktene forstod alvoret og grep inn de så treneren hoppe ut i bassenget.

  Hyller broren

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:22.25)
  norge har plutselig fått flere superstjerner i verdensidretter. jakob ingebrigtsen (21) peker på en mann i egen familie når han forklarer det norske idrettsunderet.

  Merket for livet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 17. juni 2022 KL:22.45)
  jakob ingebrigtsen kan kalle seg kongen av 1500 meter. nå har han dessuten tatovert inn et hint av kongetittel på kroppen. fallhøyden er stor. ambisjonene er enda større. - det er motivasjon til meg selv, fra mange steder på kroppen, forklarer han til dagbladet om tatoveringene.

  Har tatt på seg en veldig vanskelig oppgave

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 6. juni 2022 KL:11.52)
  arminder singh har tatt på seg en stor utfordring: å få windows 11 til å kjøre på apples m1-maskinvare. “dette er et ikke et trivielt prosjekt” det er en vanskelig oppgave, for som singh forklarer i blogg-innlegget er at apples brikker ikke på noen måte er en direkte kopi av andre arm64-brikker fra qualcomm og mediatek, men gjort egne valg, spesielt i forhold til minne-system – også apple sin “interrupt controller” (aic) er en utfordring og spesial-laget for selskapets maskiner. […] the post har tatt på seg en veldig vanskelig oppgave appeared first on itavisen.


  Bildet røper ukjent detalj

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 4. juni 2022 KL:19.30)
  ståle solbakken sier to spillere «må føle seg fram» før sverige-kampen. martin ødegaard forteller at han er klar - til tross for stor, blå teip på overkroppen. nå forklarer kapteinen hva som skjedde.

  Messi avslører koronatrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 31. mai 2022 KL:08.17)
  lionel messi forteller om store luftveisproblemer da han ble smittet av koronaviruset tidligere i år. fotballstjernen kunne ikke løpe på halvannen måned. i et intervju med tv-stasjonen tyc sports forklarer messi at det ble ille etter at han pådro seg viruset i begynnelsen av januar. – sykdommen min etterlot meg med ettervirkninger i lungene, sa messi til tv-stasjonen gjengitt av cnn. – det varte i halvannen måned hvor jeg ikke kunne løpe fordi lungene mine var påvirket. paris saint-germain-spilleren mistet tre kamper med viruset. – jeg kom tilbake før jeg burde. det ble kun verre av det, men jeg ville bare i gang igjen, sa argentineren.
  Landslaget tar sikkerhetsgrep rundt Haaland: – Vi har noen ekstra vakter med oss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 28. mai 2022 KL:16.50)
  det norske landslaget tar sikkerhetsgrep rundt erling braut haaland på den kommende samlingen, hvor norge skal spille fire kamper i nations league. – det er ikke noe hokus pokus, men det går ut på at vi har noen ekstra vakter med oss dit vi kommer. og det er vel slik jeg skjønner det også på de hotellene vi skal være på, sånn at alt skal være som det skal, forklarer ståle solbakken på samlingens første pressekonferanse. oppmerksomheten har vært stor rundt landslagsspissen, som nylig gjennomførte en overgang til manchester city. han har foreløpig ikke uttalt seg etter avalen mellom klubbene ble klar. det kan man heller ikke forvente at han gjør på denne samlingen, mener solbakken. – jeg tror ikke du skal forvente at han skal snakke om manchester city eller noen andre klubber i en norsk landslagsfora. det hører vel egentlig ikke hjemme her, sier solbakken.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »