Hovedsiden

Liten annonse

  berge og burnley forlenget vond hjemmerekke – kollapset i sluttminuttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:18.12)
  Burnley så lenge ut til å ta sine første poeng på hjemmebane i årets Premier League-sesong, men West Ham leverte en sen sluttspurt og vant 2-1. Jay Rodriguez sendte hjemmelaget i ledelsen på straffespark etter at Luca Koleosho ble felt inne i 16-meteren. Målet kom like etter pause og så ut til å styre laget mot en etterlengtet hjemmeseier, men med fem minutter igjen scoret Dara O`Shea selvmål før Tomas Soucek ble matchvinner på overtid. Burnley sliter i bunnen av Premier League med bare fire poeng etter 13 kamper. Det skiller fem poeng opp til Luton på trygg plass. West Ham er nummer ni med 20 poeng. Sander Berge har blitt en sentral spiller for manager Vincent Kompany etter overgangen fra Sheffield United i sommer. Nordmannen spilte hele kampen mot West Ham. Sheffield United og Luton har også gått på mange tap i sesonginnledningen. Lørdag røk Sheffield 1-3 for Bournemouth, mens Luton snudde til 2-1-seier over Crystal Palace. Brighton slo Nottingham Forest 3-2. Burnley og Sheffield United møtes i neste runde. (NTB)

  Kristoffer Ajer skrev ny langtidskontrakt med Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:15.15)
  kristoffer ajer har signert ny avtale med premier league-klubben brentford som strekker seg fram til 2028. det bekrefter klubben selv i sosiale medier tirsdag. ajer ble hentet til brentford fra celtic i 2021. siden har han blitt en viktig brikke i thomas franks mannskap. i den nye kontrakten har den norske landslagsspilleren opsjon på å forlenge med ytterligere 12 måneder. ajer gjorde sin 50. opptreden for brentford før landskamppausen. han har spilt 12 kamper i alle konkurranser denne sesongen. – jeg er veldig glad for at kristoffer har forlenget kontrakten, sier manager thomas frank. – i løpet av de to første sesongene hos oss, var han veldig uheldig med skader. han fikk aldri den riktige rytmen, legger han til. frank er fornøyd med nordmannens bidrag. – kristoffer har vist stabilitet og kvalitet den siste perioden. det er jeg fornøyd med, sier han. – kristoffer blir bedre og bedre. han jobber hardt for å realisere potensialet sitt, og vi er glade for at han vil ta de neste stegene sammen med oss, legger dansken til. ajer startet seniorkarrieren i start i 2014. deretter gikk turen til celtic i 2016, før han ble utlånt til kilmarnock i 2017. (ntb)

  Graham Hansen scoret da Barcelona herjet i «El Clásico»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:14.21)
  caroline graham hansen scoret ett mål og leverte en målgivende pasning for barcelona i 5-0-seieren over real madrid søndag. barcelona er fortsatt ubeseiret i alle turneringer denne sesongen. mot real madrid ble seiersrekken forlenget til ti kamper. caroline graham hansen startet på høyrekanten, mens ingrid engen startet i midtforsvaret. årets gullballen-vinner aitana bonmatí sendte katalanerne i føringen etter litt over et kvarter. graham hansen hadde målgivende på åpningsmålet, før hun selv tegnet seg på scoringslisten to minutter før pause. 28-åringen fra oslo satte en retur i mål etter et tverrliggertreff fra lagvenninne salma paralluelo. den norske stjernespilleren hadde selv et tverrliggertreff, samt en bom på åpent mål tidligere i kampen. mariona caldentey sørget for 3-0 til pause. to sene scoringer førte til at barcelona kunne juble for 5-0-seier. barcelona står med 27 poeng og full pott etter ni serierunder. seks poeng bak ligger tabelltoer real madrid. (©ntb)

  Gir seg hvis VM går uten Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:14.16)
  ståle solbakken er tydelig på at han er ferdig som norsk landslagssjef dersom norge ikke kvalifiserer seg til fotball-vm i 2026, ifølge tv 2. 55-åringen har kontrakt ut 2025-sesongen, som blir forlenget hvis norge kvalifiserer seg til vm. – det er såpass langt fram i tid, at da tror jeg vi skal være ekstremt uheldig. da skal det virkelig store overtalelser til. det er den følelsen jeg har nå, sier landslagssjefen. (ntb)

  HamKam forblir i Eliteserien i 2024 – slo Strømsgodset på bortebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:19.01)
  hamkam tok tre svært viktige poeng på bortebane da de slo strømsgodset 1-0 i eliteserien søndag. klubben holder seg på øverste nivå. bortelaget kom inn i oppgjøret med fem poeng ned til kvalikplass og seks poeng ned til direkte nedrykk. tre poeng søndag kunne sikre forlenget eliteseriekontrakt for jakob michelsens menn. tre minutter etter sidebyttet satte brynjar ingi bjarnason hodet til ballen på et frispark. viljar myhra reddet forsøket, men returen havnet rett i beina på logi tómasson som snublet ballen inn i eget nett. det var nok til å sikre grønntrøyene tre viktige poeng. hamkam vant hele 3-0 over medaljekandidat viking forrige runde. med to runder igjen av sesongen står de med 33 poeng. ned til stabæk på kvalikplass er det sju poeng, og hamkam forblir dermed i eliteserien i 2024. strømsgodset lå på åttendeplass før runden og er langt unna både nedrykk og medaljer. klubben har vist god form i sesonginnspurten og sto med tre strake seirer før søndagen. forrige runde slo de topplaget tromsø 1-0. strømsgodset møter rosenborg (b) og brann (h) i sine to resterende kamper av sesongen. hamkam møter nedrykkstruede vålerenga på hjemmebane neste runde. sesongavslutningen går borte mot molde. (ntb)

  simeone forlenget med atlético madrid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:19.58)
  Suksesstreneren Diego Simeone (53) har skrevet under på en kontrakt som binder ham til den spanske fotballklubben Atlético Madrid fram til sommeren 2027. Det bekrefter klubben selv på sine nettsider torsdag kveld. Argentineren tok over ansvaret i Atlético i desember 2011, og klubben har hatt lite grunn til å se etter andre trenere siden. 53-åringen har sikret hovedstadsklubben to ligatitler (2013/14 og 2020/21), én Copa del Rey-triumf (2012/13), to europaligatriumfer (2011/12 og 2017/18), to europeiske supercuper (2012 og 2018) og én spansk supercup (2014) i løpet av sine år i klubben. Ifølge klubben selv har Simeone ledet laget i 642 kamper per dags dato, noe som gjør ham til klubbens lengstsittende trener i historien. (©NTB)

  Real Madrid forlenger med midtbanestjernen Valverde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:14.48)
  midtbanespilleren federico valverde har forlenget sin kontrakt med real madrid til 2029, bekrefter klubben. valverde kom til real madrid i juli 2016, bare 18 år gammel, og har spilt seks sesonger på førstelaget. han har spilt 220 kamper, scoret 19 mål og vunnet blant annet champions league, den europeiske supercupen, klubb-vm, den spanske cupen og to seriemesterskap. nå er kontrakten forlenget til 30. juni 2029, melder klubben på sine nettsider.

  real madrid forlenget med fransk midtbanejuvel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:15.14)
  Den anvendelige midtbaneeleganten Eduardo Camavinga (20) har skrevet under en ny langtidskontrakt med Real Madrid. Den nye avtalen strekker seg til 2029. Den spanske fotballstorheten opplyser om forlengelsen i sine mediekanaler tirsdag. Camavinga ble hentet til klubben av Carlo Ancelotti sommeren 2021. – Reisen fortsetter, skriver Real Madrid. 20-åringen har rukket å bokføre 114 kamper for klubben, og den franske mitdbanespilleren har i enkelte kamper også blitt benyttet som venstreback. I løpet av de snart to og et halvt årene i den spanske hovedstaden har 20-åringen vunnet La Liga, mesterligaen, klubb-VM, den europeiske supercupen og den spanske cupen. Camavinga har vært nominert til Gullballen-prisen som årets unge spiller to ganger. Real Madrid er på 2.-plass i serien etter tolv spilte runder, to poeng bak overraskelseslaget Girona på toppen av tabellen. (NTB)

  Verstappen vant overlegent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. november 2023 KL:20.47)
  formel 1-mester max verstappen var fullstendig overlegen da han kjørte inn til nok en seier i brasils grand prix søndag kveld. nederlenderen forlenget dermed seiersrekorden i formel 1-sirkuset til 17 på en sesong. han hadde selv også den gamle rekorden på 15, som han satte i fjor. det gjenstår to løp av sesongen. – jeg måtte passe på dekkene gjennom hele løpet. taktikken fungerte bra, sa verstappen i seiersintervjuet. red bull-stjernen vant løpet foran mclarens lando norris og aston martins fernando alonso. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »