Hovedsiden

Liten annonse
  Stjernene tilbake for landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:11.05)
  ada hegerberg, caroline graham hansen, frida maanum, maren mjelde og maria thorisdottir måtte alle stå over forrige landslagssamling. nå er de igjen tilbake i landslagstroppen til em-kvalifiseringskampene mot italia 31. mai (hjemme) og 4. juni (borte). det ble klart da landslagssjef gemma grainger tok ut troppen fredag formiddag. – det er fint å få flere spillere tilbake. det er fint å ha dette hodebryet. for meg var dette uttaket et hodebry, med alle spillerne friske og raske. jeg ønsker alltid det. det er bedre å ha alle spillerne tilgjengelige, sier grainger på pressekonferansen. de to beste i kvalifiseringsgruppen går videre til em. norge leder gruppen etter de to første kampene, men norge, italia, nederland og finland står alle med tre poeng. – vi tar en kamp av gangen. det jeg fokuserer mest på er å prestere bedre enn i de to siste kampene. det gjelder både med og uten ball, sier grainger. hele troppen: keepere: cecilie fiskerstrand, guro pettersen, aurora mikalsen forsvar: marthine østenstad, maria thorisdottir, tuva hansen, guro bergsvand, maren mjelde, thea bjelde, mathilde harviken. midtbane: ingrid syrstad engen, vilde bøe risa, guro reiten, justine kielland, frida maanum, lisa naalsund, karina sævik. angrep: caroline graham hansen, ada hegerberg, celin bizet ildhusøy, signe gaupset, elisabeth terland, sophie román haug. treningsgruppe: cathinka tandberg, julie blakstad, emilie joramo.


  Straffkaos i Formel 2-kvalifiseringen – Hauger rammet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:21.40)
  det ble mange endringer på resultatlistene etter formel 2-kvalifiseringen i imola. dennis hauger endte til slutt som nummer 13. resultatlistene ble nesten snudd helt på hodet i minuttene etter målgang i kvalifiseringen. hauger, som kjørte inn til 13.-plass, hoppet plutselig til sjuendeplass. mange førere ble først straffet for å ha vært utenfor sperrelinjen under sine beste runder. noen timer senere ble det imidlertid omgjort slik at hauger til slutt ble nummer 13. dermed har han et vanskelig utgangspunkt denne helgen. hauger står med én pallplass denne sesongen. sprintløpet i italia starter 14.15 lørdag, mens hovedløpet avvikles søndag formiddag. den 21 år gamle bilføreren fra aurskog er i år inne i sin tredje sesong i klassen under formel 1. det er ingen hemmelighet at årets formel 2-sesong blir helt avgjørende for hvilke muligheter som åpner seg videre for hauger. en fjerde sesong på nest øverste nivå i formel-sirkuset blir det nemlig ikke. for øyeblikket er 21-åringen på 3.-plass i sammendraget. da hauger møtte pressen i februar før formel 2-sesongen, understreket han at plan a er å vinne formel 2-mesterskapet, og at det ikke fantes en plan b. aurskog-gutten tok steget opp i formel 2-sirkuset foran 2022-sesongen etter å ha vunnet formel 3 året før. i debutsesongen endte han på 10.-plass som prema-fører, før han forflyttet seg til mp motorsport foran fjoråret. 2023-sesongen endte med åttendeplass sammenlagt etter varierende resultater. (©ntb)

  Straffene haglet i Formel 2-kvalifisering – Hauger nummer sju

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mai 2024 KL:16.56)
  dennis hauger lå først som nummer 13 i formel 2-kvalifiseringen i imola, men hoppet mange plasser etter at arrangøren straffet mange førere. mange førere ble straffet for å ha vært utenfor sperrelinjen under sine beste runder. det tjente hauger på. – det er ganske utrolig. da har hauger plutselig et godt utgangspunkt, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. han hadde minutter tidligere konkludert med at det kom til å bli en tøff helg for hauger. hauger står med én pallplass denne sesongen. sprintløpet i italia starter 14.15 lørdag, mens hovedløpet avvikles søndag formiddag.


  Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: – Driter i resultatet nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:18.05)
  den norske landslagstreneren tobias johansson fikk nok etter en svak norsk åpning mot finland i vm i ishockey. etter 0–2 langet han ut mot egne spillere allerede etter første periode. – jeg driter i resultatet akkurat nå. jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren tobias johansson til viaplay etter førte periode mot finland. – vi hadde en tydelig kampplan. vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte johansson. på viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne, så var treneren klar. – de fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. de neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. derom landslagstreneren klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. perioden var så vidt i gang da finland økte til 3–0. i kommentatorboksen til viaplay ble det påpekt at det samme nå hadde skjedd for tredje gang i kampen. men det skulle likevel bli verre. for da målvakt jonas arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. pucken endte hos oliver kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. – det går på slurvekontoen, utbrøt viaplay-ekspert ole eskild dahlstrøm. dermed er det en blytung oppgave for norge å få noe poengmessig ut av kampen, som ikke er ferdigspilt ennå. max krogdahl ga norge et visst håp med 1–4 redusering på tampen av den andre perioden. den siste perioden spilles nå. norge har allerede tapt sine to første kamper i vm og ser ut til å gå mot sitt tredje strake tap i mesterskapet.

  Slaktet egne spillere etter finsk enveiskjøring: - Driter i resultatet nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:18.05)
  den norske landslagstreneren tobias johansson fikk nok etter en svak norsk førsteperiode mot finland. etter 0-2 langet han ut mot spillerne i pausen. – jeg driter i resultatet akkurat nå. jeg er forferdelig skuffet over måten vi presterer i 20 minutter. det går ned til hvert eneste individ i garderoben, tordnet den norske landslagstreneren tobias johansson til viaplay etter førte periode mot finland. – vi hadde en tydelig kampplan. vi visste hva som skulle komme og vi var tydelige vi skulle gjøre for å møte det. vi har for mange spillere som har sittet og sovet på møtet i formiddag, fortsatte johansson. på viaplay-reporterens spørsmål om han fikk svar fra spillerne var treneren klar. – de fikk ikke muligheten til å svare på det jeg sa. de neste 20 minuttene får vise om de hørte hva jeg sa eller ikke. derom han klarte å vekke de norske spillerne i pausepraten, var det likevel finland som også fikk en drømmestart på 2. perioden. perioden var bare et minutt gammel da finland økte til 3-0. i kommentatorboksen til viaplay ble det påpekt at det samme hadde skjedd for tredje gang i kampen. men det skulle likevel bli verre. for da målvakt jonas arntzen skulle rydde unna bak eget mål midtveis i den andre perioden, gikk det fullstendig galt. pucken endte hos oliver kapanen som utnyttet tabben og satte inn 4–0. -det går på slurvekontoen, utbrøt viaplay-ekspert ole eskild dahlstrøm. dermed var det en blytung oppgave for norge å få noe poengmessig ut av kampen. men max krogdahl ga til slutt norge uttelling med sin 1-4 redusering på tampen av den andre perioden. det gjenstår en periode av kampen. norge har allerede tapt sine to første kamper i vm.


  Rosenborg-spiller leies ut til Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:10.35)
  rosenborg-vingen pawel chrupalla (21) skal spille resten av sesongen på lån i sarpsborg 08. det opplyser rbk lørdag formiddag. chrupalla har til nå denne sesongen spilt for klubbens 2.-lag i 3. divisjon. i fjor var chrupalla leid ut til wisla plock i den polske eliteserien. han presenterte seg for lerkendal-publikummet med en frisparkperle mot tromsø sommeren 2022, men har ikke klart å etablere seg i rbk-laget. (ntb)

  Thomsen klarte EM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:22.52)
  marcus thomsen er i form og vant kulekonkurransen i stora turebergskastet i sverige lørdag formiddag med 21.05. thomsen leverte jevnt over en sterk serie der han åpnet med sesongbeste 20.94, før det lengste støtet kom i andre omgang, ifølge friidrett.no. – jeg er ekstremt glad for 21.05. fire år med trening og tålmodighet for endelig å få en ny personlig rekord utendørs. jeg er glad, men langt fra fornøyd, sier marcus thomsen til nrk. han forbedret sin personlige rekord utendørs fra 2020 med to centimeter og var bare fire centimeter bak innendørspersen. utøveren fra norna-salhus klarte em-kravet og fikk opp det lengste kulestøtet av en nordmann utendørs på 38 år, lars arvid nilsen satte den norske rekorden på 21.22 det året. thomsen er foreløpig kvalifisert til ol i paris på ranking. der er kravet er 21.50. – det er digg å få tatt em-kravet og slippe å bekymre seg over om man ryker ut av topp 30. nå skal jobben fortsettes for å sikre en plass i ol, sier thomsen.

  Verstappen toner ned konsekvensene av Neweys avgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:06.59)
  formel 1-fantomet max verstappen er ikke bekymret for at adrian neweys red bull-avskjed vil få særlig store følger for resten av laget i framtiden. onsdag formiddag opplyste red bull at newey, som i nesten 20 år har vært en viktig brikke som lagets tekniske sjef, gir seg i jobben i starten av 2025. formel 1-sirkusets ener verstappen tror imidlertid ikke at neweys avgang vil få betydelige konsekvenser for red bull. – utenfra ser det enormt dramatisk ut, men hvis man ser hva som egentlig foregår i laget, er det ikke så dramatisk i det hele tatt, sier verstappen før helgens formel 1-runde i miami. (ntb)


  Haaland blir karakter i mobilspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. april 2024 KL:10.19)
  erling braut haaland har inngått et samarbeid med det populære mobilspillet clash of clans. det skriver selskapet bak spillet, supercell, i en pressemelding tirsdag formiddag. samtidig har det blitt laget en egen haaland-karakter i spillet, som spilles av millioner verden over. haalands karakter har fått navnet «barbarian king». – det har vært vanskelig å holde dette hemmelig, sier haaland i en pressemelindg, hvor han avslører at har god kjennskap til spillet. – jeg har vært en stor fan av spillet i lang tid og vet alt om det, så å dukke opp som en karakter i spillet er virkelig kult, sier haaland.

  Formel 1-stjerne ferdig i Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:10.44)
  den tyske formel 1-stjernen nico hülkenberg kjører sin siste sesong for haas. det bekreftet laget fredag formiddag. «haas og nico hülkenberg vil skille lag ved avslutningen av 2024-sesongen» heter det i meldingen på x. tyskeren er inne i sin andre sesong for haas. tidligere har han kjørt for lag som williams, sauber, renault og aston martin. 36-åringen har tatt en pole position, men har fortsatt til gode å vinne et formel 1-løp. totalt har han tatt 534 poeng på 211 løp i karrieren. så langt denne sesongen står han imidlertid bare med fire poeng på fem løpshelger. hans beste resultat i år er en 9.-plass fra australias grand prix. (ntb)

  Skarverennet stoppet av uvær – politiet måtte hente ut tre løpere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:11.38)
  det tradisjonsrike skarverennet i langrenn måtte stanses på kort varsel lørdag som følge av dårlig vær, melder hallingdølen. sterk vind skapte problemer for arrangørene av rennet lørdag. den tok seg opp, og etter hvert måtte arrangørene si stopp. – det er for dårlig sikt. det blir dessverre ikke mer skirenn. løperne ser ikke fra stikke til stikke, var beskjeden fra finse ifølge hallingdølen. målgang er på ustaoset. løpere som ikke hadde kommet seg ut i løypa, ble vist tilbake til togvognene for retur til ustaoset. politiet skriver lørdag formiddag at de måtte bistå i forbindelse med uværet. – politiet har bistått med å hente ut tre langrennsløpere utenfor løypa. de tre kom utenfor skisporene ved tett tåke. dette i forbindelse med skarverennet. de er ivaretatt av helse og er ved god behold, skriver politiet. på startstreken sto blant annet therese johaug, som for for en måned siden slo knockout på langrennseliten under 30-kilometeren i nm. johaug har vunnet skarverennet en rekke ganger, men denne gangen får hverken hun eller andre gå rennet. «som for 50 år siden, blir rennet stoppa og konkurransen avlyst», skriver lokalavisen. (ntb / nrk)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »