Hovedsiden

Liten annonse
  Norges Bokseforbund bryter med IBA

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:06.08)
  norges bokseforbund bryter med det russiskstyrte internasjonale bokseforbundet (iba). norge kommer til å melde seg inn i utbryterforbundet world boxing. boksepresident haktor slåke bekrefter overfor dagbladet at det norske bokseforbundet i løpet av oktober vil melde seg ut av iba og inn i det nye forbundet.. iba ledes av russiske umar kremlev. han har flere ganger blitt avbildet med russlands president vladimir putin flere ganger. han har også blitt beskrevet som en venn av putin. ifølge slåke er årsaken til at norge bryter ut todelt. den første er på grunn av ekskluderingen fra ioc i sommer og at boksing dermed ikke kommer på ol-programmet med iba, og den andre at norge ikke er fornøyd med den russiske styringen av forbundet. (ntb)


  Pochettino om Chelseas krisestart: – Vi må vokse opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:13.57)
  mauricio pochettinos inntog og en bråte nye spillere har ikke løst chelseas problemer i premier league. london-klubben står med kun fem ligaseirer i 2023. søndag kom nok en nedtur hjemme på stamford bridge. chelsea sløste med sjansene og ble redusert til ti mann underveis i 0-1-tapet for aston villa. laget ligger på 14.-plass med kun fem poeng etter seks runder. ansettelsen av pochettino og nok en sommer med stort pengeforbruk har ikke slått til. – fotballspillere vil vinne, men feil vil komme når man har unge spillere uten erfaring. det er klart vi er misfornøyde. vi må løse dette så snart som mulig, og vi må vokse opp som lag, sa pochettino etter kampen. chelsea fikk amerikanske eiere i fjor vår. de tok over klubben etter nærmere to tiår med roman abramovitsj, og de siste 15 månedene er det blitt brukt enorme pengesummer på nye spillere. likevel strever chelsea tungt. i kalenderåret 2023 står de blåkledde med kun fem seirer av 29 mulige i premier league. – de ser fram til å kunne bygge noe bra med dette prosjektet, men de er skuffet. samtidig må de stole på planen. vi må gjøre jobben og stole på hverandre. vi har laget vi har, og det kan vi ikke forandre på nå, sier pochettino om eierens reaksjoner på chelseas vedvarende krise. (ntb)


  Hyller Smerud

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:19.55)
  leif gunnar smerud (46) ledet tirsdag sin første trening som landslagstrener. landslagsprofil vilde bøe risa er meget fornøyd med tydeligheten til sine nye trener.
  Sterk annenplass til Hegg i Rio de Janeiro

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:05.57)
  skytteren jon-hermann hegg ble nummer to på 50 meter match-øvelsen under verdenscupen i skyting i brasil søndag. plasseringen er heggs beste individuelle i verdenscupen noen gang. – det var forferdelig varmt og krevende under finalen, men jeg jobbet bra mentalt for å holde hodet kaldt. alt i alt mye å være fornøyd med. det er gøy at jeg lykkes med planen og gjennomføringen, sier hegg. i en finale som inneholdt absolutt alt, der alt ble snudd på hodet i løpet av en serie og noen ganger på ett skudd, klarte nordmannen å klatre opp på pallen for andre gang i løpet av denne verdenscuprunden. lørdag ble han nummer tre på 10 meter luftrifle, og fredag var han nummer fire på den tredje ol-øvelsen, 10 meter luftrifle blandet lag, sammen med jeanette hegg duestad. (ntb)


  Enkel Rosenborg-seier: Fikk luke til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:18.38)
  rosenborg hadde særs få problemer med å slå røa 3-0, og tar med seg tre poeng hjem til trondheim. nå har trønderne fått en luke på fire poeng ned til serietoer vålerenga, som bare klarte 1–1 mot åsane tidligere lørdag. cesilie andreassen, sara hørte og emilie nautnes scoret målene for rbk. – en bra gjennomført kamp. vi er storfornøyde med starten på høsten, sier sara hørte til nrk. – det er fortsatt mange kamper igjen, men hvis vi fortsetter som nå blir det en veldig, veldig spennende høst, sier hørte.

  Golfstjerne freste etter kaos i mørket: – Drittopplegg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:11.50)
  golfstjernen rory mcilroy har lite fornøyd med at det oppsto kødannelser og problemer med lyset på andrerunden av det europeiske pga-mesterskapet i golf. det var mot slutten av fredagens spill i engelske wentworth at det ble trøbbel. utfordringer med tett tåke gjorde at arrangørene litt tidligere på dagen hadde vært tvunget til å ta en nesten halvannen time lang pause. det førte til at det oppsto voldsom kø da spillerne skulle avslutte sine runder på kvelden. rory mcilroy gikk runden andrerunden sammen med viktor hovland og ludvig åberg. da trioen kom til hull nummer 17 ventet allerede tre andre spillere på å få slå ut, ifølge the scotsman. – det var et drittopplegg. tåken førte åpenbart til utsettelser, men jeg kan ikke huske å ha sett så mange spillere på hull 17 og 18, sa mcilroy etterpå. på toppen av det hele skapte mørket også vanskeligheter da mcilroy og hovland skulle avslutte sine runder. – jeg tror aldri jeg har fullført en runde i mørket. det var fint å ha skjermen (resultattavlen), sa engelske tommy fleetwood. (ntb)

  Walker reddet England

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. september 2023 KL:19.59)
  ukraina tok ledelsen «hjemme» mot england, men måtte til slutt se seg fornøyd med 1-1 i kvalifiseringskampen til fotball-em lørdag kveld. dermed beholder england luken sin på seks poeng ned til ukraina i gruppe c. italia (tre poeng) har imidlertid bare spilt to kamper, mens england (13 poeng) og ukraina (sju poeng) har spilt henholdsvis fem og fire kamper. kampen ble spilt i wroclaw i polen grunnet russlands invasjon av ukraina. stadion var likevel fylt til randen med gulkledde ukrainere. ukraina fikk en drømmestart på kampen da arsenal-profilen oleksandr zintsjenko sendte gultrøyene i ledelsen etter 26 minutter. ligarival kyle walker utlignet imidlertid bare 15 minutter senere etter en nydelig pasning fra harry kane. det var manchester city-backens første landslagsmål. england tar imot italia 17. oktober, før de avslutter em-kvaliken med malta hjemme og nord-makedonia borte i november. ukraina skal til italia på tirsdag, før de møter nord-makedonia hjemme og malta borte i oktober. gultrøyene avslutter kvaliken med hjemmekamp mot italia 20. november. (ntb)  Solbakken med klar beskjed etter brakseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:11.31)
  landslagssjef ståle solbakken ramset opp flere forbedringspunkter etter 6–0-seieren mot jordan, da han møtte pressen fredag formiddag. – jeg er veldig fornøyd med at vi holder intensiteten, tempoet og at så mange løper så mye. alle går inn der og gir absolutt alt, sier solbakken, før han retter et kritisk blikk mot spillerne: – vi har altfor mange stygge balltap i første omgang. da særlig hvor kampen er normal. vi har altfor mange stygge balltap der det kunne blitt straffe. landslagssjefen trakk også frem at de hadde hatt «posisjonelle» feil som kunne fått konsekvenser i den bakre fireren. – vi fikk mye ut av det, syns jeg. mange trengte kampen med tanke på hvor de er i løypen med hensyn til spilletid og skader.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »