Hovedsiden

Liten annonse

  Sjekk Hovlands elleville hole-in-one: – Feil dag, feil dag!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. videoklippet av hovlands superslag fikk raskt bein å gå på. det er blant annet delt av ryder cups egen twitter-konto. bildene viser at jubelen bryter løs rundt greenen i det ballen forsvinner i hullet. – feil dag, feil dag, ler kommentatorene. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. turneringen vises på viaplay.

  Brennhet Hovland med ellevill hole-in-one

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:13.43)
  viktor hovland synes å være i praktslag foran fredagens ryder cup-start i roma. nordmannen slo til med hole-in-one på treningsrunden torsdag. prestasjonen kom på banens femte hull, som i tillegg er et par fire-hull. hovland slo to utslag som følge av at det var en treningsrunde, og dermed teller ikke stjernetreffet som en formell hole-in-one. det var det andre utslagsforsøket som endte med at ballen gikk rett i hullet. europatouren har lagt ut et videoklipp av at hovland henter ballen opp fra koppen etter superslaget. årets ryder cup-utgave starter fredag morgen i roma. hovland er en av europas viktigste spillere når laget skal forsøke å revansjere tapet for usa i 2021. (ntb)
  Newcastle-supporter knivstukket i Milano

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:13.38)
  en newcastle-supporter ble knivstukket i milano mandag kveld i forkant av tirsdagens kamp i mesterligaen mellom newcastle og milan. sky sports er blant mediene som melder at 58-åringen var sammen med sin sønn og en kamerat da de tre ble angrepet av en gruppe på sju eller flere personer rundt midnattstider. ifølge den knivstukne var samtlige angripere maskerte. offeret skal ha blitt stukket i ryggen og i armene da han falt i forsøket på å rømme unna situasjonen. 58-åringen ble fraktet til et sykehus etter hendelsen, og tilstanden hans skal være stabil. – vi er dypt bekymret over rapportene som forteller om at en supporter ble overfalt, og vi er i kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva som er skjedd, heter det i en uttalelse fra newcastle. newcastle spiller sin første champions league-kamp på 20 år tirsdag kveld. (ntb)


  Hovland beholder fjerdeplassen på verdensrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:12.34)
  golfesset viktor hovland er stadig nummer fire på verdensrankingen. nordmannen endte på en sterk femteplass i det europeiske pga-mesterskapet i helgen. hovland har avansert på verdensrankingen den siste tiden etter at han vant to turneringer i pga-sluttspillet. etter femteplassen i turneringen utenfor london i helgen, beholder han sin posisjon som verdens fjerde beste golfspiller. hovland har tredjeplass som sin beste plassering på rankingen. det oppnådde han i fjor. amerikanske scottie scheffler topper rankingen foran rory mcilroy (nord-irland) og jon rahm (spania). den neste for hovland er ryder cup i månedsskiftet. der er han en del av et europeisk lag som skal forsøke å slå tilbake mot usa. hovland deltar i sin andre ryder cup-utgave.

  Sexvideoer spres: - En forbrytelse

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:20.06)
  demokraten susanne gibson forsøker å vinne et svært avgjørende valg i den amerikanske delstaten virginia. nå anklager hun republikanerne for digitale overgrep etter at sexvideoer hun og ektemannen selv delte anonymt på nettet, er blitt spredd.  Tyskland tok VM-gull i basketball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:16.44)
  tyskland kunne juble for sitt første vm-gull i basketball med 83-77-seier over serbia søndag. tyskerne skaffet seg en tipoengsledelse tidlig i den siste omgangen. med 48 sekunder igjen skilte det bare fire poeng, men tyskerne holdt unna og kunne juble vilt for gull. tyskland ble ledet an av nba-stjernen dennis schröder i vm i filippinene. toronto raptors-profilen scoret 28 poeng i finaletriumfen. tyskland står med to medaljer i basket-vm. den første kom da laget tok bronse i 2002. serbia måtte klare seg uten sin største stjerne i nikola jokic i turneringen. han har valgt å prioritere hvile foran en ny nba-sesong der hans denver nuggets skal forsøke å forsvare tittelen. aleksa avramovic og bogdan bogdanovic viste godt spill for serbia i finalen, men greide ikke løfte laget til seier. serbia tok sølv i 2014. tidligere søndag vant canada over usa i bronsekampen. (ntb)
  Ny duell mellom Ingebrigtsen og Nordås

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:17.02)
  både jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås løper 2000 meter i det nrk-sendte diamond league-stevnet i brussel fredag kveld kl. 20.56. i juli annonserte arrangøren at ingebrigtsen skal forsøke seg på verdensrekorden på distansen. den tilhører hicham el guerrouj, lyder 4.44,79 minutter og ble satt i 1999. flere andre nordmenn skal også i aksjon i brussel. håvard bentdal ingvaldsen følger opp seieren fra zürich med en ny 400 meter, karoline bjerkeli grøvdal løper 5000 meter og sondre guttormsen stiller i stav.


  Napoli fyrer løs mot spekulasjoner om Georgia-stjerne før møtet med Norge: – Det er tull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. september 2023 KL:13.17)
  den italienske fotballstorheten napoli har sett seg lei på medieskriverier om khvitsja kvaratskhelia, georgia-stjernen som møter norge kommende tirsdag. kvaratskhelia har vært en av napolis aller største stjerner de siste sesongene og bidro sterkt til at klubben tok en overraskende serie a-tittel forrige sesong. kommende tirsdag skal den driblesterke georgieren, som har fått tilnavnet «kvaradona», forsøke å skyte hull på det norske forsvaret og gjøre veien til em langt på vei umulig for ståle solbakkens mannskap. tirsdag rykket napoli ut i sosiale medier på oppsiktsvekkende vis for å dementere spekulasjoner rundt kvaratskhelia. «noen medier fortsetter å melde, med fotballspillerens agenter som sin eneste kilde, om påståtte pågående forhandlinger om fornyelsen av kontrakten til kvaratskhelia. det er tull», skriver klubben. «ingen fra napoli har noen gang snakket om en mulig fornyelse av spillerens kontrakt», heter det videre i uttalelsen.


  Europas Ryder Cup-lag klart: Hovland får selskap av tre debutanter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. september 2023 KL:15.34)
  europa-kaptein luke donald kunngjorde mandag sine seks valg til ryder cup-laget som skal forsøke å vinne tittelen tilbake fra usa i månedsskiftet. tommy fleetwood, stepp straka, justin rose, shane lowry, nicolai højgaard og ludvig åberg er spillerne som kommer inn i laget der seks spillere allerede har kvalifisert seg for en plass. viktor hovland er klar for sin andre ryder cup, mens også rory mcilroy, jon rahm, robert macintyre, tyrrell hatton og matt fitzpatrick er med. ryder cup spilles i år i italias hovedstad roma fra 29. september til 1. oktober. europa-laget er ute etter revansj etter å ha blitt knust 19-9 av usa på whistling straits-banen i wisconsin for to år siden. (ntb)

  Guttormsen med toppresultat i Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:18.35)
  sondre guttormsen ble nummer to i stavsprang i istaf-stevnet i berlin søndag. nordmannen gikk over 5,32, 5,52 og 5,72 i første forsøk. på 5,82 rev han på første forsøk, men han gikk over på andre forsøk. nordmannen har 5,90 som sitt høyeste hopp utendørs i karrieren, noen han ikke klarte å forbedre søndag. alle de tre forsøkene på 5,92 endte med riv. samtidig kom ernest john obiena seg over på siste forsøk og vant dermed konkurransen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »