Hovedsiden

Liten annonse
  Brann signerte amerikansk midtstopper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. januar 2023 KL:19.47)
  branns kvinnelag har forsterket troppen med den amerikanske midtstopperen amanda frisbie. 30-åringen har signert en kontrakt ut året. det bekrefter klubben på sin nettside. frisbie kommer fra den portugisiske klubben damaiense. hun har tidligere spilt for klubber som: klepp, madrid og atlético madrid. – jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til norge og bli en del et så sterkt lag som brann, sier frisbie til brann.no. brann opplyser at frisbie har valgt det noe uvanlige draktnummeret 9, til midtstopper å være. – jeg var spiss tidligere i karrieren min, så jeg har hatt det nummeret en del. i tillegg var det ingen andre nummer under 20 som var ledige, sier hun.

  Stabæk signerer tidligere Schalke-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 26. januar 2023 KL:17.43)
  stabæk forsterker stallen med forsvarsspilleren tobias pachonik (28). tyskeren får en kontrakt etter å ha vært på prøvespill. pachonik har signert en avtale som holder ham i klubben i to år. ifølge budstikka var 28-åringen i forrige uke på prøvespill. etterpå jobbet stabæk for å få ham innlemmet i troppen. – jeg er glad for å være tilbake og ser fram til å se gutta igjen, sier han i en pressemelding. pachonik har spilt for schalke og nürnberg i tyskland. han har også hatt opphold i nederland og italia. nå er han klar for fotball på norsk jord. – det var et enkelt valg for meg. jeg kom til norge forrige uke, og det var veldig flott. kaldt, men vakkert. jeg likte meg veldig godt i klubben og var veldig klar på at jeg ønsket å komme til stabæk. stabæk er igjen klar for eliteserien etter at laget i fjor rykket opp fra 1. divisjon. (©ntb)
  Kjøpefesten fortsetter – Pemi Faris og Adam Sørensen klare for Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 12. januar 2023 KL:15.33)
  bodø/glimt fortsetter å forsterke spillerstallen. torsdag ble pemi faris (22) og adam sørensen (22) presentert som nyervervelser. faris og sørensen blir spiller nummer fire og fem som kommer inn portene på aspmyra i overgangsvinduet i januar. fredrik bjørkan, odin bjørtuft, omar elabdellaoui har fra før signert sine kontrakter med fjorårets sølvlag i eliteserien. adam sørensen er forsvarsspiller og kommer fra danske lyngby. ifølge danske medier betaler glimt rundt ti millioner kroner for venstrebacken. sørensen skal dermed utfordre fredrik bjørkan om en plass på laget. glimt skal lenge ha hatt stortalentet på radaren. i fjor fikk klubben angivelig avslag på sine framstøt. spissen pemi faris hentes på sin side til bodø fra kristiansund. han scoret fem mål for klubben forrige sesong. ifølge tidens krav ligger overgangssummen på mellom tre og fire millioner kroner. faris har selv bekreftet at han er enig med glimt om en kontrakt. – det er alltid et trist øyeblikk å si farvel, men jeg ser fram til et nytt eventyr i bodø, sa han tidligere denne uken. (©ntb)


  Dansk avis: Backtalent til Glimt for over ti millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 10. januar 2023 KL:12.39)
  bodø/glimt forsterker troppen med adam sørensen (22), melder b.t. ifølge den danske avisen har venstrebacken allerede skrevet under for nordlendingene. lyngby skal sitte igjen med en overgangssum på rundt én million euro. det tilsvarer drøyt 10 millioner kroner. b.t. skriver at sørensen har sin siste trening med det danske superligalaget tirsdag. dagen etter setter han seg på flyet i retning bodø. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »