Hovedsiden

Liten annonse
  Ingebrigtsen-brødrene får eget rådgiverteam

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:10.30)
  det har stormet rundt henrik, jakob og filip ingebrigtsen gjennom store deler av 2023 som følge av familiekonflikten som impliserer pappa gjert ingebrigtsen. filip ingebrigtsen sier i en pressemelding at brødrene i høst har sett at de «har behov for tilrettelegging og støtte» slik at de kan konsentrere seg om det sportslige. derfor har de nå inngått en avtale med et rådgiverteam som skal bistå med sponsorsalg, kommersiell rådgivning og pressehenvendelser. det er sportsbyrået npg sport & communication som i årene som kommer skal forsterke teamet rundt løperbrødrene. avtalen innebærer at espen skoland fortsetter som pressetalsmann og kommunikasjonsrådgiver for trioen. samtidig har yngstebror jakob levert en av sine beste sesonger sportslig sett. (ntb)  Klaveness kritisk etter Qatar-besøk: – Fifa har forsvunnet fra bildet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:11.29)
  fotballpresident lise klaveness retter fornyet kritikk mot fifa etter å ha besøkt qatar på jakt etter svar på om løftene som ble avgitt før vm er holdt. klaveness ledet en delegasjon fra norges fotballforbund som denne uken har vært i qatar. målet var å komme nærmere et svar på om det internasjonale fotballforbundets (fifa) har levert på sine løfter etter fjorårets omstridte mesterskap. de handlet blant annet om tiltak for å bedre situasjonen for de mange fremmedarbeiderne i landet. – inntrykket er veldig delt. utgangspunktet er klart: fifa har forsvunnet fra bildet og ingen vi møtte kan peke på noen områder der fifa har levert på sine løfter om legacy. i hvert fall ikke ennå, sier klaveness. – myndighetene ønsker å stå ved og å forsterke reformene som ble innført for å styrke rettssikkerheten til migrantarbeidere, men realiteten er likevel at det mangler mye på implementeringen. noen reformer eksisterer mest på papiret, fortsetter hun. sammen med representanter fra det danske fotballforbundet møtte klaveness og nffs generalsekretær karl-petter løken ulike aktører i qatar, blant dem flere arbeidere. under besøket i qatar hadde nff-toppene samtaler også med representanter fra qatarske arbeidsmyndigheter, fotballforbundet i landet og den internasjonale arbeidsorganisasjonen (ilo). – vi har respekt for at myndighetene er villige til å møte oss, selv om vi har vært kritiske, sier klaveness. fotballpresidenten sier hun nå venter i spenning på rapporten fifa har lovet om kort tid. den skal gi svar på om det internasjonale forbundet har etterlevd egen menneskerettighetspolitikk i forbindelse med qatar-vm. (ntb)


  Rottensteiner tilbake som landslagstrener for alpinlandslagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:09.08)
  østerrikske michael rottensteiner (34) er tilbake som landslagstrener for alpinlandslagene. dte skriver skiforbundet i en pressemelding. 34-åringen gikk egentlig over i en ny rolle som landslagssjef for herrelagene tidligere i år, men har valgt å gå tilbake til sin gamle jobb av personlige grunner. – vi er veldig glade for at «sutti» er tilbake hos oss.med sin erfaring og kompetanse bidra vil han forsterke et allerede slagkraftig team. vil får nå mulighet til å være mer fleksible med tanke på opplegget vårt på tvers av laget og disipliner gjennom hele sesongen, sier sportssjef claus johan ryste.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »