Hovedsiden

Liten annonse


  Ny etappeseier for Evenepoel - Vingegaard inntok hjelperytterrollen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:17.54)
  remco evenepoel forsvant ut av sammendraget etter en mørk dag på den 13. etappen i årets vuelta a españa. siden har han markert seg i brudd og torsdag syklet han inn til sin tredje etappeseier i rittet. han sikret seg også klatretrøya etter å ha vært først over alle de kategoriserte stigningene på etappen. evenepoel var en del av bruddet som gikk tidlig på etappen og kjørte solo de siste tre milene. belgieren vant etappen nesten fem minutter foran damiano caruso. bak i feltet var det knyttet stor spenning til hva jumbo-visma ville gjøre. på onsdagens etappe kjørte primoz roglic og jonas vingegaard fra deres egen lagkamerat og sammenlagtleder sepp kuss, noe som førte til massiv kritikk. torsdag ble det virkelig tydelig at vingegaard ønsker at kuss skal vinne rittet sammenlagt. dansken holdt et kontrollert tempo opp målbakken og kjørte inn angrepene som kom fra de øvrige konkurrentene. dermed er det fremdeles kuss som leder sammenlagt, 17 sekunder foran vingegaard og ett minutt og åtte sekunder foran roglic. rittet avsluttes søndag.

  Kluss i siste sving ødela for Wærenskjold

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. september 2023 KL:18.29)
  alexander kristoff satte fart fra bunn av målbakken opp til citadellet i namur under onsdagens gp wallonie. veteranen holdt farten oppe i rundt halvannen kilometer, til to kilometer gjensto. søren wærenskjold lå lenge godt plassert like bak kristoff og holdt også en god posisjon etter at lagkameraten svingte ut. inn mot oppløpet så han ut til å være en del av kampen om tredjeplassen, men i den siste svingen var det flere ryttere som ble hindret. wærenskjold var blant dem som måtte stoppe mer eller mindre helt opp og uno-x-rytteren klikket ut av pedalen. dermed forsvant håpet om en topplassering for det norske laget. rittet ble vunnet av spanske gonzalo serrano foran dylan teuns og jasper de buyst.
  Tyskland slo ut USA – klare for VM-finale i basketball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:17.15)
  tyskland tok seg til sin første vm-finale i basketball for menn ved å slå usa 113-111 i en jevn og spennende semifinale. i finalen venter serbia. andreas obst fra bayern münchen var kampens store spiller og scoret 24 poeng. tyskland går til søndagens finale ubeseiret i turneringen, som er gjennomført med kamper i japan, indonesia og filippinene. sluttrundene avvikles i pasay nær filippinenes hovedstad manila. tyskland har tatt seg til finale selv om lagets nye stjerne dennis schröder fra nba-laget toronto raptors har vært langt fra sitt beste etter å ha kranglet med landslagssjef gordon herbert tidligere i turneringen. franz wagner fra orlando magic og daniel theis fra indiana pacers leverte derimot varene. usa har fem vm-gull på merittlista, men stilte som vanlig et lag uten sine største navn i en vm-turnering. det må ol til for å lokke de største amerikanske stjernene. serbia stiller uten nba-superstjernen nikola jokic, men har likevel tatt seg til finale. i semifinalen ble canada slått 95-86, og dermed er det klart at tittelen forblir på europeiske hender. spania var tittelforsvarer, men forsvant ut i mellomrunden. (ntb)

  Mareritt for regjerende mester Evenepoel på Vueltaens kongeetappe: – Nesten så jeg får vondt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:15.52)
  regjerende mester remco evenepoel havnet tidlig i en kjempekrise på fredagens brutale fjelletappe vuelta a espana. ekspertene så vantro på belgierens kollaps. den 135 kilometer lange etappen fra formigal-huesca la magia til det ikoniske sykkelfjellet col du tourmalet var ventet å bli en uhyre vrien prøve for deltakerne. underveis skulle sykkelstjernene også ta seg over legendariske col d`aubisque. og nettopp det sistnevnte fjellet, etter kun fem mil på etappen, fikk et «offer» de fleste ikke hadde sett for seg. allerede flere kilometer fra toppen forsvant den belgiske wonderboyen bakover i feltet og sakket raskt akterut. – det må være et eller annet som plager evenepoel. han skal ikke slippe så tidlig, sa tv 2-kommentator christian paasche. – hva er galt med evenepoel? det er nesten så jeg får litt vondt, fortsatte han. sammen med mads kaggestad spekulerte han raskt i at belgieren plutselig må ha blitt syk. – jeg synes virkelig synd på evenepoel, sa kaggestad. målgang på etappen er ventet like etter halv seks. (ntb)

  Messis frisparkfot reddet Argentina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:08.32)
  argentina var ikke på topp da verdensmesteren startet reisen mot 2026-vm, men lionel messi fikset likevel 1-0 over ecuador. det gjorde han på et frispark i det 78. minutt. scoringen fjernet uroen blant de 83.000 frammøtte i buenos aires. før målet hadde ecuador forsvart seg solid og kneblet den argentinske offensiven på en effektiv måte. i tillegg skapte gjestene et par farlige kontringer. men håpet om poeng forsvant da 36-årige messi fikk muligheten. han styrte inn frisparket via venstre stolpe, og ecuadors keeper herman galindez kunne ikke gjøre annet enn å se ballen gå i nettet.

  forbløffer: - forsvant

  Kilde: Dagbladet - Fotball | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:07.54)
  tidligere landslagskaptein stefan johansen (32) trente med bodø/glimt i sommer. så forsvant han - og står uten klubb: - det overrasker meg, sier glimt-ekspert freddy toresen i avisa nordland.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »