Hovedsiden

Liten annonse
  Tidligere verdensener i tennis legger opp etter OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 51 minutter gammel - (torsdag 25. juli 2024 KL:11.09)
  den tyske tennisspilleren angelique kerber (36), som var verdensener i 2016, har bestemt seg for at ol blir hennes siste turnering i karrieren. det forteller 36-åringen på instagram. – før ol settes i gang, kan jeg allerede si at jeg aldri kommer til å glemme paris 2024, siden det kommer til å bli min siste profesjonelle turnering som tennisspiller, skriver kerber. tyskeren vant sølv i ol i rio de janeiro i 2016. året ble det beste i kerbers karriere og ble kronet med seier i us open og førsteplass på rankingen. – veien mot sølvmedalje ble omgitt av et rush av følelser, som ledet meg til min andre grand slam-tittel i new york og toppen av verdensrankingen, skriver kerber. (ntb)  Mol og Sørum om busskaos i OL: – Helt på villspor

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:20.51)
  de danske håndballkvinnene dropper å trene som planlagt under ol på grunn av trøbbel med transport. – kaoset med busser og matserveringen koster bare krefter, sier landslagssjef jesper jensen til ritzau. på en av bussturene måtte jensen og resten av det danske landslaget vente 40 minutter etter at en sjåfør ikke fant veien. – andre har blitt sluppet av for tidlig, og noen har ventet to timer på en buss. vi må ha kontroll på det vi kan. derfor går vi over for å trene i en annen hall, men også den er ofte opptatt, forteller han. norges sandvolleyballduo anders mol og christian sørum har også opplevd busskaoset. – i går brukte vi fire timer totalt i buss, minimum, sier mol til nrk. – 4 timer og 40 minutter, supplerer sørum. – det var til og fra stadion to ganger. i dag var det litt mere smooth. det virker som sjåførene kan rutene litt bedre nå, sier mol. i går brukte de ett kvarter på en sving, og sørum tror sjåførene ikke var så vant med rutene: – jeg lurer på om de vanligvis jobber som tour-guider, og følger en litt annen rute. for de har virkelig bomma. ifølge kartet er de helt på villspor. så vi har fått sett en stor del av paris. duoen innrømmer at det ikke er optimalt for oppkjøringen at så mange timer blir brukt i buss. – man tilbringer nok tid i buss fra før av. å måtte bruke en halvtime ekstra hver vei, det tar på, sier sørum. mol og sørum spiller sin første kamp i ol søndag 28. juli. der møter de brødrene esteban og rafael grimalt fra chile. nrk/ntb

  Bokseren havnet i VM-bråk – rømte til Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:06.42)
  omid ahmadisafa ble tvunget til å forlate iran. verdensmesteren i kickboksing representerer nå flyktninglaget til ioc i boksing i paris-ol. – da jeg var tenåring og fulgte ol-konkurransene på tv, hadde jeg aldri trodd at jeg en dag skulle delta i disse konkurransene selv, sier ahmadisafa. ntb møter ham i nürnberg, hvor han bosatte seg etter å ha flyktet fra iran. det er her han forbereder seg til paris-ol. – det finnes ingen større konkurranse for en idrettsutøver enn ol. jeg har alltid drømt om å representere iran og bringe ære til landet mitt, men dessverre blir det ikke slik, forteller han. under vm i 2021 forteller 31 år gamle ahmadisafa at han ble tvunget av iranske myndigheter til å gå ned i vekt for å unngå å konkurrere mot en israeler i finalen. i tillegg lot han seg avbilde med en israeler etter å ha nådd finalen. det skal ha ført til trusler fra medlemmer av det iranske landslaget. ahmadisafa rømte til tyskland umiddelbart og søkte asyl der. – i tyskland startet jeg alt fra null igjen. jeg har hatt mange vanskeligheter med å fortsette som bokser, forteller ahmadisafa. de siste årene har eksiliraneren lært mye. – livet går ikke alltid slik du tror det vil. noen ganger må du svømme mot strømmen for å oppnå suksess. jeg har vært gjennom veldig tøffe tider, og da har jeg lært at jeg må jobbe veldig hardt for å oppnå noe, sier ahmadisafa. flyktninglaget til den internasjonale olympiske komité (ioc) samler utøvere som ikke kan konkurrere for sitt eget land. (ntb)

  Ruud-rival slipper operasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:18.43)
  danskenes tennisyndling holger rune slipper å operere håndleddet, sier mor og manager aneke rune til ekstra bladet. det gir håp om spill i ol for casper ruuds rival. nye undersøkelser av hånden viser at det ikke er skade på noen leddbånd. – skanningen viser likevel at det er en betennelse. problemene oppsto allerede i mai, og det har ikke roet seg ennå, skriver aneke rune i en tekstmelding til ekstra bladet. hun forteller videre at atp-turneringene i nord-amerika, inkludert us open, ikke er i fare. ol-spill kan imidlertid være risikabelt, opplyser runes mor. (ntb)  Vingegaard står over Vueltaen: – Tror aldri jeg har vært så sliten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:10.20)
  jonas vingegaard føler seg tom etter en knalltøff tour de france og dropper å sykle vuelta a españa. i fjor ble dansken nummer to i det spanske grand tour-rittet. han ble kun slått av lagkamerat sepp kuss. – dessverre stiller jeg ikke til start i vuelta a españa. jeg har andre prioriteringer i år, men jeg kommer sikkert til å stille der igjen i framtiden, sier vingegaard til eurosport, ifølge reuters. tour de france har vært en prøvelse for vingegaard, som i april pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter å ha veltet stygt i baskerland rundt. vingegaard var ikke i nærheten av å hamle opp med tadej pogacar sammenlagt i tour de france, men sikret likevel 2.-plass totalt og fikk også med seg en emosjonell etappeseier på rittets 11. etappe. rittet har kostet mange krefter, forteller dansken. – jeg er sliten. jeg tror aldri at jeg har vært så sliten etter et grand tour-ritt før. for å være ærlig er jeg utslitt, sier vingegaard, som forteller at han vil forsøke å vinne tour de france igjen neste år. vingegaard vant touren både i 2022 og 2023 foran pogacar. sloveneren vant derimot rittet sammenlagt både i 2020 og 2021, i tillegg til seieren i årets tour. vuelta a españa starter 17. august og varer til 8. september. (ntb)
  Nadal trekker seg fra dobbelturneringen med Ruud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:16.03)
  spanjolen rafael nadal trekker seg fra dobbelturneringen i atp turneringen i svenske baståd. det forteller spanjolen på pressekonferansen etter at han gikk til finalen i singelturneringen lørdag. i dobbelturneringen var han på lag med casper ruud. det betyr at ruud ikke får noe mer spill før ol i paris. de to skulle i utgangspunktet spilt semifinale sammen senere lørdag. – jeg er trist for det, men jeg har ikke sjans. jeg spilte fire timer i går, og jeg kan ikke risikere noe ved å spille dobbel. jeg prøvde mitt beste, men etter fire timer er ikke det en risiko jeg kan ta, sier nadal.

  Nadal trekker seg fra doubleturneringen med Ruud

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:16.03)
  spanjolen rafael nadal trekker seg fra dobbeltturneringen i atp turneringen i svenske baståd. det forteller spanjolen på pressekonferansen etter at han gikk til finalen i singelturneringen lørdag. i dobbelturneringen var han på lag med casper ruud. det betyr at ruud ikke får noe mer spill før ol i paris.

  Ten Hag åpnet opp om samtalen med Sancho: – Alle kan gjøre en feil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:12.12)
  manchester united-trener erik ten hag har satt strek for spliden med jadon sancho og forteller om praten de hadde da han returnerte fra dortmund. sancho kom på kant med ten hag, noe som førte til et utlån til borussia dortmund sist sesong. i forkant måtte kantspilleren på et tidspunkt trene alene og ble utelatt fra kamptropper. sancho slo tilbake mot manageren i sosiale medier og hevdet at ten hag løy om opptredenene hans, og han nektet til slutt å be om unnskyldning. etter sancho returnerte i sommer tok partene en prat og valgte å begrave stridsøksen. – vi hadde en god samtale. alle kan gjøre en feil. hvis spilleren reflekterer godt over det, så må man sette strek og fortsette videre, sa ten hag til ad, gjengitt av daily mail. – denne klubben trenger gode spillere, og én ting er sikkert: jadon sancho er en fryktelig god spiller. jeg håper kjemien vil funke og at det vil bidra til vår suksess, fortsatte han. sancho har kontrakt med united til sommeren 2026.

  Argentinas visepresident tar Enzo Fernández i forsvar: – Jeg hyller deg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:17.36)
  da argentina vant copa america var det en video av feiringen i etterkant som skapte stor oppmerksomhet. i en instagram-sending, som ble startet av chelsea-spiller enzo fernández på spillerbussen, sang de argentinske spillerne om sine franske finalemotstandere fra vm i 2022. det de synger blir beskyldt for å være både diskriminerende og rasistisk. på x tar argentinas visepresident, victoria villarruel, sangen og enzo fernández i forsvar. – ingen kolonialistiske land skal få bry seg om vår sang eller for å fortelle sannheten som de ikke vil innrømme. slutt å late som dere er fornærmet, hyklere. enzo, jeg hyller deg, skriver villarruel før hun avslutter: – argentinere har alltid hevet hode! lenge leve argentina!

  Sarpsborg-profil solgt til Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:16.42)
  sarpsborg 08 har solgt jeppe andersen (31) til den danske superligaklubben silkeborg. det skriver klubben på sine nettsider. – vi har kommet til enighet med silkeborg om en overgang for jeppe andersen, bekrefter sportssjef hampus andersson. 31-åringen gjorde i januar 2023 overgang fra svenske hammarby til sarpsborg, hvor han har notert seg for ett mål og tre målgivende på 43 kamper. – jeppe har vært en strålende representant for klubben på og utenfor banen. vi ønsker ham alt godt videre, sier andersson. dansken hadde i utgangspunkt en kontrakt med sarpsborg som strakte seg ut desember 2025. – jeppe er kjøpt fri fra kontrakten med oss og vi har fått en sum vi er fornøyd med, forteller sportssjefen.
  Newcastle fast bestemt på å beholde England-aktuelle Howe: – Vi elsker ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.41)
  newcastle vil gjøre alt for å beholde den england-aktuelle treneren eddie howe. engelskmannen er den heteste kandidaten til å ta over etter gareth southgate. tirsdag ble det klart at southgate gir seg som england-trener og dermed må em-finalisten på jakt etter ny trener. howe lanseres som en sannsynlig arvtaker, men newcastle kommer til å kjempe for å beholde manageren. det forteller klubbens administrerende direktør darren eales til bbc. – vi er på en spennende reise og eddie er mannen som skal lede oss på den. vi har forpliktet oss til en langvarig avtale med ham. vi tror han er den rette mannen for newcastle. vi elsker ham, sier newcastle-direktøren. the athletic skriver at howe ikke har noen utkjøpsklausul i kontrakten han undertegnet med klubben sist sommer, men at howe mest sannsynlig ikke vil bli hindret i å ta england-jobben om han blir tilbudt den og ønsker den. englands spiller sin neste kamp 7. september mot irland i nasjonsligaen. the telegraph melder at tidligere liverpool-trener jürgen klopp ikke blir en aktuell kandidat med det første. han skal ta ett år fri fra fotballen. (ntb)

  Vipers er i konkursfare – mangler millionbeløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:19.26)
  vipers har sendt ut brev til sine aksjonærer der de forklarer at de mangler 3,5 millioner kroner innen utgangen av året. allerede i september vil de ikke klare å betjene sine forpliktelser. det skriver fædrelandsvennen. «vi forstår at denne informasjonen er urovekkende, og vi jobber hardt for å finne løsninger som vil sikre klubbens fremtid. vi ber om deres forståelse og støtte i denne utfordrende perioden», skal det stå i brevet. om de ikke får inn eksterne midler kan det få store konsekvenser. – da kan klubben gå konkurs, sier styreleder peter gitmark til regionavisen. han forteller videre at klubben blant annet planlegger å ta opp lån for å redde klubben. i vår ble vipers reddet gjennom en redningspakke verdt seks millioner kroner, den gangen var det et spleiselag mellom næringslivet og kommunen. det er bare noen dager siden at vipers måtte kvitte seg med stjernespilleren anna vjakhireva for å spare kostnader.

  NFF ber om Glimt-svar etter Knutsens byttenekt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:17.05)
  bodø/glimt må gi norges fotballforbund en skriftlig redegjørelse og forklare trener kjetil knutsens oppførsel på sidelinjen i helgen. det forteller juridisk rådgiver rinor tahiri i nff i en epost til ntb. saken legges deretter fram for forbundets påtalenemnd. – nemnda vil foreta en vurdering av hvorvidt det foreligger brudd på nffs regelverk, og om saken i så fall skal forfølges videre, skriver tahiri. det var sandefjords lege som mente det var uforsvarlig å la glimt-stopperen jostein gundersen fortsette lørdagens oppgjør. tv-bildene viste en irritert knutsen, som nektet å bytte ham ut. han hørte heller ikke på sin egen manuellterapeut. oppførselen har fått mange til å reagere, og nff-legen thor einar andersen er blant dem. – at treneren overprøver legens medisinske vurdering, stiller jeg meg meget kritisk til. det bør ikke forekomme, sa han til nettavisen. (ntb)


  Horneland forklarer salget av Brann-kapteinen: – Ønsket en lengre avtale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:13.48)
  reaksjonene har haglet siden det ble klart at sivert heltne nilsen forlater brann til fordel for aberdeen. nå utdyper eirik horneland hvorfor kapteinen drar. brann-treneren forteller i et intervju med tv 2 at aberdeen tok kontakt med klubben for et par uker siden. – i denne bransjen har du ansvar for egen karriere. sivert hadde halvannet år igjen av kontrakten, og ønsket en lengre avtale. det fikk han ikke i brann. han fikk tilbud om en treårsavtale i aberdeen, og kjente treneren fra før av. når han ønsket det, så klarer jeg å akseptere det, forteller horneland. heltne nilsen har vært en sentral brikke på brann-midtbanen i flere sesonger. – jeg fikk litt sjokk i går, men det er sånn fotballen er. det er bare å ønske sivert masse lykke til, sier joachim soltvedt til tv 2. (ntb)  Vingegaard om den dramatiske ulykken i Baskerland rundt: – Trodde jeg skulle dø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:13.52)
  regjerende tour de france-vinner jonas vingegaard forteller at han fryktet det verst tenkelige da han krasjet stygt under baskerland rundt i april. dansken åpnet mandag opp om den dramatiske ulykken under et pressetreff på den første av to hviledager i tour de france. – det var så ille at jeg trodde jeg skulle dø. da jeg lå der tenkte jeg at dersom jeg overlever dette, så slutter jeg å sykle. nå sitter jeg her, så det ble ikke akkurat sånn, forteller vingegaard. snaue tre måneder er gått siden vingegaard pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter skrekkvelten i baskerland rundt. da dansken sto på startstreken i firenze lørdag 29. juni, var det hans første konkurransedag på sykkelen siden 4. april. – når du krasjer så fælt, så begynner du å vurdere om det er verdt det. det er en stor risiko involvert, fortsetter dansken. lørdag omkom den norske syklisten andré drege i en tragisk ulykke i østerrike rundt. flere profesjonelle syklister har mistet livet etter stygge ulykker de siste årene. – tidligere har jeg vært god til å unngå velt, og jeg har klart å bremse i tide. derfor har jeg tenkt at det ikke kunne skje noe med meg. etter at det gjorde det har jeg blitt mer forsiktig. jeg tenker mer over når jeg skal ta risiko. akkurat nå er jeg glad for å være i live. da er det mindre viktig hvordan sykkelløpet går. jeg kan nyte ting mer nå, sier vingegaard. til stavanger aftenblad forteller alexander kristoff at dreges bortgang har satt en støkk i ham. – det er klart det gjør det. spesielt når det blir så fatalt som i dette tilfellet. utforkjøringen der det gikk galt var visstnok ikke så teknisk, men når det går fort og først går galt, er det farlig. det er elementer av fare i enhver utforkjøring, sier uno-x-rytteren. (ntb)

  Franske spillere lettet etter valgresultatet: – Folkets seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.45)
  den franske venstresiden får flest mandater i landets nasjonalforsamling. flere franske landslagsspillere er lettet over resultatet. – lettelsen er like stor som bekymringen var de siste ukene. gratulerer til det franske folket som mobiliserte slik at dette vakre landet ikke blir styrt av ytre høyre, skriver jules koundé på x. – folkets seier, istemmer aurélien tchouaméni. flere franske landslagsspillere har engasjert seg i landskampen i løpet av em. kort tid før mesterskapet ble sparket i gang lyste president emmanuel macron ut nyvalg etter at partiet hans gjorde det svakt i eu-valget. marine le pens ytre høyre-parti nasjonal samling (rn) gjorde det da historisk godt. det skapte bekymring blant flere i den franske troppen. kaptein kylian mbappé var blant dem som engasjerte seg og oppfordret franskmenn til å bruke stemmeretten. le pen mente på sin side at han ikke burde fortelle franskmenn hva de burde stemme. nasjonal samling gjorde det likevel svakere enn ventet i den andre valgrunden i frankrike søndag, og det er isteden ny folkefront (nfp) som får flest mandater. – gratulerer til alle som responderte på trusselen som hang over vårt vakre land. lenge leve mangfoldet, lenge leve republikken, lenge leve frankrike, skriver marcus thuram på instagram. (ntb)

  TV 2: Bakenga ferdig på Kypros – anmelder klubben til Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:06.12)
  mushaga bakenga (31) er ledig på overgangsmarkedet etter kun et halvt år i kypriotiske apollon limassol. det forteller spissen selv til tv 2. opsjonen om en forlenget kontrakt ble ikke tatt i bruk. bakenga innrømmer at han ble advart før han dro til kypriotisk fotball. – jeg ønsket meg et eventyr og litt kaos. jeg ville se om jeg taklet det, men det kaoset her klarte jeg ikke leve i. det var helt sprøtt, sier bakenga. den tidligere rosenborg- og odd-spilleren anklager apollon limassol for knapt å ha gitt ham lønn under oppholdet i klubben. – for meg er det snakk om et solid beløp. det handler om nesten hele kontrakten. trønderen har klaget saken inn til det internasjonale fotballforbundet (fifa). han er sikker på at pengekravet vil nå fram. – jeg får alt til slutt, sier bakenga. 31-åringen spilte i eliteserien så sent som i fjor, men rykket ned med stabæk. (ntb)

  Vitne: Drege fikk problemer med bakhjulet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:13.20)
  andré drege omkom i en utforkjøring under lørdagens etappe i østerrike rundt. den unge syklisten hadde problemer med bakhjulet. det forteller det eneste vitnet til dreges dødsfall til østerriksk politi, ifølge vg. vitnet er jaka primozic, som også deltok i rittet. – jaka så at bakhjulet på sykkelen til drege hadde komplikasjoner. det gjorde at han fikk problemer, sier politibetjent andreas lindner ved heiligenblut politistasjon i østerrike, til vg. de norske uno-x-rytterne hedret kollega før dagens tour de france-etappe. de var tydelig preget der de stod ved siden av hverandre og klappet til ære for drenge, som bare ble 25 år gammel. – det føles bare vondt. det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. det var tøft. det føles helt meningsløst, sa uno-x-profil tobias halland johannessen til tv 2.

  Politiet bekrefter: Drege fikk problemer med bakhjulet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:13.20)
  andré drege omkom i en utforkjøring under en etappe i østerrike rundt. det skal nå være bekreftet at den unge syklisten hadde problemer med bakhjulet. det forteller det eneste vitnet til dreges dødsfall til østerriks politi. det melder vg. vitnet er jaka primozic (25), som også deltok i rittet. – jaka så at bakhjulet på sykkelen til drege hadde komplikasjoner. det gjorde at han fikk problemer, sier politibetjent andreas lindner ved heiligenblut politistasjon i østerrike. vg har vært i kontakt med primozic som bekrefter at han så hendelsen. de norske uno-x-rytterne hedret norsk kollega andré drege, som tragisk omkom i et sykkelritt i østerrike i helgen. før etappestart samlet de norske rytterne seg. de var tydelig preget der de stod ved siden av hverandre og klappet til ære for drenge, som bare ble 25 år gammel. uno-x-profil tobias halland johannessen delte sin sorg over dreges bortgang. – det føles bare vondt. det har aldri vært så stille i bussen vår som det var etter (den åttende) etappen. det var tøft. det føles helt meningsløst, sa han til tv 2.


  Norsk sølv på stafetten i junior-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:16.14)
  ingeborg roll mosland, elisa götsch iversen og mathea gløersen imponerte og sikret norge sølvmedalje på stafett i junior-vm i orientering lørdag. den norske trioen endte snaue to minutter bak finlands førstelag. – det er en utrolig fin avslutning på mesterskapet, sier gløersen om sølvmedaljen. hun ble sendt ut på den siste etappen som nummer fem. – jeg er veldig fornøyd med hvordan jeg løser det teknisk i dag, forteller gløersen videre. norges andrelag, med ine bohnhorst tegdan, anna taksdal og heidi kristina sebjørnsen, ble nummer sju. det er imidlertid bare det første laget i mål for hver nasjon som regnes i det offisielle resultatlistene til det internasjonale orienteringsforbundet (iof). (ntb)  Storfavoritt tok sin første etappeseier etter dekktrøbbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:17.34)
  remco evenepoel ikledd den hvite ungdomstrøya, tok en ikke så overraskende seier i dagens etappe i tour de france. 24-åringen var storfavoritt etter at han vant vm på tempo i fjor. – han kjører eminent, den unge belgeren. det sa nrks kommentator, ole kristian stoltenberg underveis i løpet. på et tidspunkt kan det se ut som evenepoel har problemer med forhjule. han forteller etter løpet, at han fryktet han hadde punktert før den siste kilometeren. belgieren endte 12 sekunder foran slovenske tadej pogacar i den gule ledertrøya, og kneppet innpå i sammendraget. tadej pogačar leder fortsatt touren sammenlagt.

  Mot ny kontrakt for Arsenal-sjef Arteta: – Ser ikke for meg at det blir noe problem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:10.37)
  mikel arteta går langt i å bekrefte at han forlenger sin trenerkontrakt med arsenal. spanjolens nåværende avtale løper ut om ett år. i et intervju med espn, gjengitt av reuters, forteller arteta at han ikke ser for seg noen hindringer i prosessen mot en ny kontrakt. – ting skjer på en naturlig måte og vårt forhold er veldig bra. derfor ser jeg ikke for meg at det blir noe problem. ting må utvikle seg på rett måte, og det kommer det til å gjøre, sier spanjolen. arteta har vært hovedtrener for arsenal siden desember 2019. de siste to sesongene har han ledet london-klubben til 2.-plass i premier league, like bak pep guardiolas manchester city. etter en krevende start har den tidligere arsenal-spilleren gjort seg svært populær i trenerstolen i nord-london. – jeg føler meg veldig verdsatt her og jeg elsker å representere klubben. det er ingen oppdateringer på den nye kontrakten, men det endrer ikke det faktum at jeg er veldig fornøyd, sier arteta videre. spanjolen utpekte martin ødegaard til klubbkaptein i 2022, og nordmannen har ved flere anledninger uttrykt at han har et spesielt bånd til arteta. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »