Hovedsiden

Liten annonse  McIlroy la seg flat etter raseriutbrudd: – På feil sted til feil tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:19.25)
  både oppførselen til den amerikanske caddien joe lacava og den europeiske spilleren rory mcilroy skapte store overskrifter lørdag kveld. på pressekonferansen etter at ryder cup-seieren var sikret ble mcilroy spurt om hendelsen. der forteller han at han ikke har møtt lacava, men at de to utvekslet tekstmeldinger lørdag kveld og mcilroy forteller at tiden leger det meste. ute ved parkeringsplassen var mcilroy helt fra seg og sa klart ifra til en annen amerikanske caddie, jim mackay. da grep iren shane lowry inn og sørget for at mcilroy satt seg i bilen. årsaken til mcilroys raseri var at han mente at lacava forstyrret ham før en avgjørende putt. mcilroy forteller at han lot raseriet gå utover mackay, noe han angrer på. – han var den første amerikaneren jeg så etter at jeg kom ut fra garderoben, så det var han som tok støyten for det. han var bare på feil sted til feil tid. jeg sendte han en melding i dag tidlig og beklaget for det. på spørsmål om han er irritert eller lettet for at lowry brøt inn, svarer mcilroy: – jeg er lettet. veldig lettet. vi snakket om det som et lag i går (lørdag) kveld. vi følte at det var respektløst. det var ikke bare respektløst mot meg og «fitz» (matt fitzpatrick), det var respektløst mot hele laget, sier mcilroy.

  McIlroy forklarer raseriutbruddet: – Det var respektløst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:19.25)
  både oppførselen til den amerikanske caddien joe lacava og den europeiske spilleren rory mcilroy skapte store overskrifter lørdag kveld. på pressekonferansen etter at ryder cup-seieren var sikret ble mcilroy spurt om hendelsen. der forteller han at han ikke har møtt lacava, men at de to utvekslet tekstmeldinger lørdag kveld og mcilroy forteller at tiden leger det meste. ute ved parkeringsplassen var mcilroy helt fra seg og sa klart ifra til en annen amerikanske caddie, jim mackay. da grep iren shane lowry inn og sørget for at mcilroy satt seg i bilen. på spørsmål om han er irritert eller lettet for at lowry brøt inn, svarer mcilroy: – jeg er lettet. veldig lettet. vi snakket om det som et lag i går (lørdag) kveld. vi følte at det var respektløst. det var ikke bare respektløst mot meg og «fitz» (matt fitzpatrick), det var respektløst mot hele laget, sier mcilroy.  Kibrab tangerte Ingebrigtsen-rekord: – Megabra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:11.50)
  awet kibrab tok en sterk 8. plass på femkilometeren i vm i gateløp søndag. med tiden 13.28 tangerte han jakob ingebrigtsens norske rekord på distansen fra 2020. den norske langløpslegenden ingrid kristiansen er på plass under vm i riga. hun er mektig imponert. – det synes jeg er veldig bra. det forteller bare at vi har mange, mange flotte løpere på lange løp nå. det er megabra, sier hun til nrk. det ble en etiopisk kamp om seieren, hvor hagos gebrhiwet viste seg som den sterkeste på slutten og vant med tiden 12.59, tre sekunder foran yomif kejelcha. bak ham var awet kibrab blant løperne som fulgte tettest da farten ble skrudd opp underveis. nordmannen var helt oppe på en femteplass etter tre kilometer, bare tre sekunder bak teten, men fikk det tyngre mot slutten og kom i mål til en åttendeplass. – han er ingen redd løper. jeg liker sånne offensive løpere. jeg var sånn selv. han er på god vei, sier kristiansen om kibrab. magnus tuv myhre ble nummer elleve med tiden 13.33.

  Kibrab tangerte Ingebrigtsen-rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 1. oktober 2023 KL:11.50)
  awet kibrab tok en sterk 8. plass på femkilometeren i vm i gateløp søndag. med tiden 13.28 tangerte han jakob ingebrigtsens norske rekord på distansen fra 2020. den norske langløpslegenden ingrid kristiansen er på plass under vm i riga. hun er mektig imponert. – det synes jeg er veldig bra. det forteller bare at vi har mange, mange flotte løpere på lange løp nå. det er megabra, sier hun til nrk. det ble en etiopisk kamp om seieren, hvor hagos gebrhiwet viste seg som den sterkeste på slutten og vant med tiden 12.59, tre sekunder foran yomif kejelcha. bak ham var awet kibrab blant løperne som fulgte tettest da farten ble skrudd opp underveis. nordmannen var helt oppe på en femteplass etter tre kilometer, bare tre sekunder bak teten, men fikk det tyngre mot slutten og kom i mål til en åttendeplass. magnus tuv myhre ble nummer elleve med tiden 13.33.

  Espejord må opereres – trolig ferdigspilt for sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:13.41)
  bodø/glimt må trolig klare seg uten spissen runar espejord ut året. han ble skadd mot lugano i forrige uke og må opereres, melder bodø nu. det får avisen opplyst av glimt-lege morten sørgård. han forteller at espejord skal opereres torsdag denne uken. espejord forlot banen etter 24 minutters spill mot lugano i forrige uke. bodø/glimt kjemper en intens kamp mot viking om seieren i eliteserien denne sesongen. to poeng skiller i øyeblikket i vikings favør.


  Forbundstopp åpner for endringer når Bjervig slutter: – Vi har helt sikkert et forbedringspotensial

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.26)
  norges skiforbund må starte jakten på espen bjervigs erstatter som langrennssjef. rollen kan bli løst annerledes i framtiden. det forteller langrennskomiteens leder torbjørn skogstad i et intervju med ntb om bjervigs kommende avgang og veien videre. – nå må vi sette oss ned og se litt på kravspesifikasjonene. hva slags person er det vi skal ha? hva skal rollen være, og skal det gjøres noen endringer i oppgavene en ny langrennssjef skal løse? bjervig-nyheten sprakk i vg torsdag kveld. han gikk selv ut med saken og oppga manglende sult som forklaring. flere langrennseksperter mener han har hatt for mange oppgaver siden han inntok sjefsrollen i 2018. – espen har definitivt hatt regien på den organiseringen vi har hatt til nå. vi ansetter og eventuelt avslutter forholdet til en langrennssjef, og så er det langrennssjefen som organiserer sitt lag, påpeker skogstad.
  Graham Hansen om Riise-avgangen: – Ikke mye å kommentere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:17.46)
  fotballstjernen caroline graham hansen forteller om optimisme i laget med leif gunnar smerud inne som ny trener, men styrte unna spørsmålet om hva hun synes om at hege riise er ferdig. – jeg har ikke så mye å kommentere på det. jeg er glad for å være her og være med. håper vi vinner på fredag, sier hansen, som er tilbake i norges kapteinsteam. – hege var en fin person, og jeg ønsker henne alt godt, la hun til. – hvordan er motivasjonen din for å spille på landslaget nå? – bra. stort sett bra. barcelona-spilleren forteller at hun har lagt vm, og utblåsningen etter at hun ble benket mot sveits, bak seg. – det som har skjedd har skjedd, men man går videre her i livet. endringene med smerud inn som sjef, beskriver hansen slik: – han har sin filosofi og spiller på en litt annen måte. han «coacher» mye, og det synes vi er gøy. han er veldig opptatt av intensitet i spillet, og det gjør at man får gøyale treninger.

  Oslo maraton-arrangøren legger seg flat – gikk tom for medaljer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:12.17)
  arrangørene av oslo maraton hadde bestilt for få medaljer til årets arrangement og gikk tomme. nå legger de seg flate og beklager overfor skuffede deltakere. tirsdag gikk det ut epost til samtlige deltakere om medaljeglippen. «dette var helt ufortjent til dere som ikke mottok medalje når dere kom i mål. vi er kjempe lei oss og legger oss helt flate! beklager på det sterkeste at dette har ødelagt opplevelsen for flere», skriver arrangøren. til ntb forteller løpsleder edwin ingebrigtsen at det er snakk om noen hundre medaljer. han forteller at reaksjonene har vært varierte. – noen er veldig lei seg, mens andre gleder seg til å få den i posten, sier ingebrigtsen. avisa oslo har også omtalt medaljeglippen.

  Solskjær avslører tilbud fra Saudi-Arabia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:09.00)
  ole gunnar solskjær har ligget lavt siden han fikk sparken som manager for manchester united i november 2022. nordmannen har gått arbeidsløs siden den gang, men i et intervju med the athletic forteller han at det blant annet har dukket opp et tilbud fra sauisk fotball. – jeg har fått tilbud. senest to fra saudi-arabia. bestekameraten min, som også er agenten min, silte det ut. hvis du har ledet man united, setter du dine egne kriterier om hva du vil jobbe med, sier solskjær til the athletic.

  Karlsson vil ha Johaug tilbake i langrennssirkuset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:07.59)
  svenskenes langrennsyndling frida karlsson gleder seg over therese johaugs mulige planer om å entre langrennsscenen på ny. i et intervju med expressen forteller karlsson at trondheim-vm i 2025 «klinger bra» for johaug, og den utholdenhetssterke svensken håper å se 35-åringen fra dalsbygda tilbake på toppnivå. – vi yngre langrennsløpere har tatt steg det siste året, så det hadde vært gøy å få therese som målestokk igjen. det hadde vært veldig kult å få henne tilbake, sier karlsson til avisen. (ntb)

  Høie (20) i tårer etter VM-bronse: – Ikke forventet det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:18.58)
  den norske bryteren othilie høie sikret seg en vm-bronse i 59-kilosklassen i beograd tirsdag kveld. motstanderen, tyske elena heike brugger, tok det første stikket, men så viste høie seg å være overlegen. til slutt endte det 5–1 til den norske 20-åringen, som tok til tårene over medaljen. – det er helt vilt. jeg hadde ikke forventet at jeg skulle ta bronsemedlaje i mitt første senior-vm. jeg hadde ikke sett for meg det i det hele tatt, forteller høie til nrk. høie tapte 0–5 mot julija tkatsj i kvartfinalen mandag, men fordi den ukrainske bryteren tok seg helt til finale, gikk høie en såkalt rekvalifisering. kampen mot russiske anastasiia sidelnikova endte 4-4, men siden høie tok kampens siste poeng, sikret hun plass i bronsefinalen. bryteren tok også em-bronse tidligere i år, og er datter av den tidligere toppbryteren gudrun høie, som selv har fire vm-gull. 59-kilosklassen er ikke en ol-klasse.

  Newcastle-supporter knivstukket i Milano

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:13.38)
  en newcastle-supporter ble knivstukket i milano mandag kveld i forkant av tirsdagens kamp i mesterligaen mellom newcastle og milan. sky sports er blant mediene som melder at 58-åringen var sammen med sin sønn og en kamerat da de tre ble angrepet av en gruppe på sju eller flere personer rundt midnattstider. ifølge den knivstukne var samtlige angripere maskerte. offeret skal ha blitt stukket i ryggen og i armene da han falt i forsøket på å rømme unna situasjonen. 58-åringen ble fraktet til et sykehus etter hendelsen, og tilstanden hans skal være stabil. – vi er dypt bekymret over rapportene som forteller om at en supporter ble overfalt, og vi er i kontakt med lokale myndigheter for å finne ut hva som er skjedd, heter det i en uttalelse fra newcastle. newcastle spiller sin første champions league-kamp på 20 år tirsdag kveld. (ntb)  Haaland overrasket Guardiola

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:20.14)
  på mandagens trening før manchester citys mesterligamøte med røde stjerne, var det synlig en veldig god tone mellom pep guardiola og erling braut haaland. og i et intervju med tv 2 forteller manageren om forholdet de har. – veldig bra. han kan snakke med meg om hva som helst. jeg har sagt det til ham flere ganger om norge: «gi meg råd om hvor jeg kan dra på ferie med familien min!» jeg har fortsatt ikke gjort det … avslører guardiola. spanjolen forteller også om sitt synlige temperament og om den første samtalen med nordmannen. men på spørsmål fra kanalen om han forventet at haaland skulle bli en så stor suksess som han er blitt, svarer han mer humoristisk. – det jeg ikke forventet, var hvor høy han var. jeg visste han var høy, men jeg måtte jo se på ham sånn her, sier guardiola, som er rundt 15 centimeter lavere enn spissen. han legger til at hvor rolig og profesjonell haaland også overrasket alle sammen.

  Tønseth stiller i NM-terrengløp - får ikke «drømmeduell»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:13.00)
  didrik tønseth har nm-gull i terrengløp fra 2018 og tok sølv bak henrik ingebrigtsen i 2019. i år blir han igjen og se i nm i terrengløp. det forteller langrennsløperen til adresseavisen og vg. – jeg vil revansjere meg og slå henrik (ingebrigtsen). det er det jeg er ute etter. han slo meg i skisporet da vi var 17 år. dette kan være siste sjansen, fordi jeg tror ikke våre veier vil krysses igjen, sier tønseth til adresseavisen. men en revansje mot ingebrigtsen må trolig tønseth se langt etter. henrik ingebrigtsen sier til adressa at han ikke kommer til å stille til start i mesterskapet, som arrangeres 8. oktober i frognerparken i oslo.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »