Hovedsiden

Liten annonse
  Høy spenning i Oslo

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: Idag. - (fredag 2. desember 2022 KL:07.46)
  totalt sett er konfliktbildet i kriminelle miljøer normalt i oslo, forteller polititopp grete lien metlid til dagbladet. men mellom enkelte miljøer og aktører er spenningsnivået høyt for tida.
  LSK forlenger med Bakke og Myhre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 30. november 2022 KL:15.10)
  trener geir bakke og hans assistent petter myhre har skrevet under på nye avtaler med lillestrøm. de er bundet til klubben ut 2027. det opplyser de gulkledde på sine nettsider onsdag. – det føles veldig naturlig ut for klubben i forhold til den reisen vi har hatt. geir og petter har vært med å bygge a-laget og klubb. det er ikke noe tvil om at vi mener at vi har de beste trenerne lsk kan ha, sier sportssjef simon mesfin. duoen ledet lsk til kamp om en pallplass i årets sesong, men laget falt litt fra i slutten og endte på den sure fjerdeplassen. likevel var det ikke tvil om at de ønsket å forlenge. – det er fotball som har vært livet mitt. det er der jeg har tatt utdanningen min som trener, og jeg følte hvis jeg ikke hadde benyttet denne muligheten nå, så hadde jeg ikke kommet tilbake til trener-yrket igjen, forteller myhre. han har kombinert trenerjobben med en jobb som ekspert i tv 2. han gir seg med sistnevnte nå som mediehuset tar over rettighetene til eliteserien.
  Kina jakter på demonstranter

  Kilde: VG Utenriks | Publisert: (onsdag 30. november 2022 KL:03.17)
  de som har demonstrert mot kinesiske myndigheters strenge covid-regler, står i fare for å bli sporet opp og arrestert. – vi sletter desperat meldingsloggen vår, forteller en som er innkalt til avhør.
  Raser mot Qatar

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:16.52)
  den kroatiske fotballsupporteren ivana knoll (26) forteller at hun ble sjokkert da hun leste om klesreglene i qatar. under fotball-vm drar hun fra stadion til stadion og viser fram masse hud.

  Svensk OL-topp tiltalt for seksuell trakassering: – En utrolig ubehagelig situasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:14.24)
  mats årjes (55) blir stilt for retten etter anklager om upassende oppførsel og uttalelser av seksuell art. han har tunge verv i svensk og internasjonal idrett. tiltalen mot ham ble klar mandag, opplyser årjes selv overfor expressen. – det er en utrolig ubehagelig situasjon for meg. det er ord mot ord, og jeg nekter for å ha gjort noe ulovlig, sier han. årjes har de siste årene vært leder for sveriges olympiske komité (sok) og er styremedlem i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis). han har bestemt seg for å ta en pause fra begge rollene så lenge det pågår en prosess i rettssystemet. – jeg tar et steg tilbake og deltar ikke i møter i de styrene jeg sitter i, forteller han. ifølge tiltalen har årjes krenket en kvinne ved å legge hånden på låret hennes. han skal også ha uttalt seg på en seksuell måte. hendelsen skjedde om bord på et tog mellom borlänge og stockholm 12. juni i år. – jeg ser fram til å få prøvd saken og få muligheten til å legge fram hva som egentlig skjedde. dette føles helt surrealistisk, sier årjes til expressen. i fjor ble han lansert som svenskenes kandidat til å bli ny fis-president. jobben endte opp med å gå til den svensk-britiske milliardæren johan eliasch. (©ntb)

  Russland overveier å bytte til asiatisk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:11.39)
  russlands fotballforbund (rfu) er frustrert over utestengelsen fra uefa og varsler drøftelser om en mulig overgang til det asiatiske fotballforbundet (afc). saken blir et tema på neste styremøte i rfu, forteller den russiske fotballpresidenten aleksander djukov til nyhetsbyrået tass. russisk klubb- og landslagsfotball har vært utestengt fra tellende kamper i uefa-regi siden landets invasjon av ukraina i februar. løsningen på manglende kamper utenfor russland kan være å bytte konføderasjon og slutte seg til den asiatiske fotballfamilien. – vi vil vurdere saken. jeg er ikke sikker på om en avgjørelse vil bli tatt, men situasjonen krever en diskusjon. uefa anser oss et medlem av europeisk fotball. det vil ikke være bra av oss å kaste oss inn i slike samtaler over hodet på dem. jeg har sagt til dem at det er viktig for oss å ha tellende kamper. vi hadde to år med koronaviruset, og nå er vi utestengt, sier djukov. russland mistet tidligere i år muligheten til å kvalifisere seg til det pågående vm-sluttspillet i qatar. heller ikke neste års em-kvalifisering går med det russiske laget. siden angrepet på ukraina har russland spilt tre landskamper mot kirgisistan (2-1), tadsjikistan (0-0) og usbekistan (0-0). (©ntb)


  Tysk VM-stjerne om veien videre: – Nå er det politiske over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 28. november 2022 KL:10.44)
  ilkay gündogan (32) føler det tyske vm-laget har gjort sitt for å vise motstand mot fifa. midtbaneveteranen har flyttet alle tanker til det sportslige. de tyske spillerne holdt seg for munnen under lagbildet i forkant av åpningskampen mot japan. handlingen var en protest mot det internasjonale fotballforbundets (fifa) trussel om sanksjoner ved bruk av et eget kapteinsbind med regnbuefarger. søndag var alle protester lagt til side da tyskland spilte 1-1 mot spania. – helt ærlig, fra mitt ståsted er nå det politiske over. nå handler det bare om fotball. det er det viktigste, sier gündogan til the athletic. det var laget selv som kom på ideen om å protestere mot fifa foran vm-starten. – vi hadde noen spillere som var sinte på fifa. de var skuffet og frustrerte, så vi hadde en diskusjon internt. til slutt bestemte vi oss for å gjøre en gest mot fifa. skal du gjøre noe, gjør det som et lag, forteller gündogan. manchester city-stjernen synes det er stas å spille vm i et muslimsk land. – qatar er veldig stolte over å arrangere et verdensmesterskap i fotball. de er første muslimske nasjon til å gjøre det, så det muslimske samfunnet er stolte, påpeker gündogan, som selv kommer fra en muslimsk familie. (ntb)

  Samtalen med samboeren hjalp Granerud til seier: – Fikk beskjed om at jeg var dust

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. november 2022 KL:10.45)
  halvor egner granerud og stefan kraft endte opp med nøyaktig like mange poeng under stor bakke-rennet i ruka og delte seieren. – nå har jeg det bra. det var en morsom dag i bakken, det føles godt å slå tilbake med dette, sier granerud til nrk. seieren var en solid opptur for nordmannen, som ble disket i lørdagens renn. årsaken var at han hadde en hoppdress med for mye luftgjennomstrømming. granerud var langt nede i går, men klarte å snu om hodet til søndagens renn. mye takket være samboeren. – jeg fikk klar beskjed av samboeren at jeg ikke kunne gå rundt å sippe, at jeg måtte ta meg sammen. jeg fikk besked om at jeg var en dust, at jeg skulle ta meg sammen og vise hva jeg var god for i dag, forteller granerud. før søndagens renn måtte støtteapparatet sy en ny dress til hopperen. – det smakte ekstremt godt etter det som skjedde i går. dt var i grenseland til å være en disk, så fikk vi laget en ny dress som faktisk holder til seier, sier trener alexander stöckl. – vi måtte prette opp den gamle hoppdressen, og lage en ny. det var verdt den jobben, fortsetter han. granerud og kraft jublet sammen nede på sletta da david kubacki, som ledet etter første omgang, ikke klarte å følge opp i samme stil i andre omgang. granerud satte bakkerekord med 150,5 meter i kvalifiseringen. i konkurransen hoppet han 139 og 145 meter. det siste hoppet sørget for at han klatret fra 5. plass til seier. naoki nakamura fra japan endte på 3. plass og knep den siste pallplassen.

  Granerud slo tilbake etter disk - delt seier i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 27. november 2022 KL:10.45)
  halvor egner granerud og stefan kraft endte opp med nøyaktig like mange poeng under stor bakke-rennet i ruka og delte seieren. – nå har jeg det bra. det var en morsom dag i bakken, det føles godt å slå tilbake med dette, sier granerud til nrk. seieren var en solid opptur for nordmannen, som ble disket i lørdagens renn. årsaken var at han hadde en hoppdress med for mye luftgjennomstrømming. granerud var langt nede i går, men klarte å snu om hodet til søndagens renn. mye takket være samboeren. – jeg fikk klar beskjed av samboeren at jeg ikke kunne gå rundt å sippe, at jeg måtte ta meg sammen. jeg fikk besked om at jeg var en dust, at jeg skulle ta meg sammen og vise hva jeg var god for i dag, forteller granerud. før søndagens renn måtte støtteapparatet sy en ny dress til hopperen. – det smakte ekstremt godt etter det som skjedde i går. dt var i grenseland til å være en disk, så fikk vi laget en ny dress som faktisk holder til seier, sier trener alexander stöckl. – vi måtte prette opp den gamle hoppdressen, og lage en ny. det var verdt den jobben, fortsetter han. granerud og kraft jublet sammen nede på sletta da david kubacki, som ledet etter første omgang, ikke klarte å følge opp i samme stil i andre omgang. granerud satte bakkerekord med 150,5 meter i kvalifiseringen. i konkurransen hoppet han 139 og 145 meter. det siste hoppet sørget for at han klatret fra 5. plass til seier. naoki nakamura fra japan endte på 3. plass og knep den siste pallplassen.  USAs kaptein forsvarer Niemann: – Legg frem bevisene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:10.33)
  hans niemann deltok denne uken i sin første turnering etter søksmålet mot magnus carlsen. under lag-vm i israel ble 19-åringen tatt i forsvar av usas kaptein, john donaldson. – når det gjelder påstandene om at hans har jukset over brettet, har jeg ikke sett noe bevis, sier han til the times of israel. niemann er som kjent anklaget for juks av carlsen. amerikaneren har innrømmet juks i partier over nett, men slått tilbake mot andre påstander om ulovlig spill. – i usa er du uskyldig til det motsatte er bevist. legg frem bevisene, sier donaldson, som forteller at juksesaken ikke har vært et problem innad i deres lag.

  Forklarer Ronaldo-feiringen: – Oppdratt til å ikke være respektløs mot de eldre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 25. november 2022 KL:10.13)
  osman bukari scoret ghanas andre mål i 3-2-tapet mot portugal torsdag. da fulgte 23-åringen opp med å gjøre cristiano ronaldos signaturfeiring. mange tolket det som et stikk til den 37 år gamle stjernespilleren, som på det tidspunktet var byttet ut. bukari avviser at han mente noe vondt med feiringen. – det stemmer ikke. jeg ble overveldet av følelser av øyeblikket da jeg scoret i vm-debuten, forteller han. – jeg er oppdratt til å ikke være respektøs mot de eldre, heller ikke idolene mine, avslutter han.  Ble holdt tilbake

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:13.39)
  et charterfly med norske skistjerner på vei fra gardermoen til kuusamo i finland ble holdt tilbake i trondheim i formiddag. - vi fikk beskjed om at det var en uavklart militær situasjon i luftrommet over sverige, forteller hopptrener alexander stöckl.


  Hernandez ferdig i VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:07.29)
  lucas hernandez, som til daglig spiller i bayern münchen, måtte gå av banen etter bare 13 minutter da frankrike slo australia 4-1 i åpningskampen i vm. det skal ha vært ifølge en kneskade, forteller en kilde nær laget til afp. l`equipe skriver at det skal dreie seg om en skade i korsbåndet i høyre kne, og at han dermed vil gå glipp av resten av vm. – lucas kommer til å gjøre noen tester, det virker ganske alvorlig. men vi må få en bekreftelse, uansett. det var den store nedturen i kveld, sa landslagssjef didier deschamps etter kampen. hernandez føyer seg dermed inn i en lang rekke med stjernespillere som er utilgjengelig for landslaget. fra før er karim benzema, paul pogba, n`golo kante, presnel kimpembe og christopher nkunku ute med skader.

  Medier: Billettrøbbel før England-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:13.51)
  det har oppstått billettkaos før vm-kampen mellom iran og england. flere skal ha problemer med appen som gir tilgang til billettene. video fra the times-journalist matt lawton viser hundrevis av fans som sliter med å komme seg inn på stadion. bilder viser også at det er ganske tomme tribuner kort tid før kampstart. supportere forteller til tv 2 at billettene deres ikke lenger var tilgjengelige der i morges, og at de har måttet reise til sentrum for å få printet ut billettene fysisk på et offisielt fifa-område. dette har ført til store køer utenfor khalifa international stadium. fifa bekrefter problemene i en kort pressemelding: – noen tilskuere opplever problemer med å få tilgang til fifas billett-app. fifa jobber med å løse problemene, heter det. – i mellomtiden kan fans som ikke får tilgang til billetten på mobil sjekke e-posten de registrerte seg med for å få ytterligere instruksjoner.

  Klæbos fysio vil komme tilbake

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:11.54)
  den amerikanske fysioterapeuten til johannes høsflot klæbo bekrefter at de jobber for at hun skal komme tilbake til europa og fortsette behandlingen utover vinteren. – vi har en lang vei igjen, men vi er i riktig retning. vevet hans blir mer og mer anvendelig, og jeg er sikker på at ved å avvikle vevet og forbedre fleksibiliteten vil han bare fortsette å bli sterkere, forteller megan stowe til nrk. – du drar tilbake til statene denne uka, vil samarbeidet fortsette? – jeg tror det. hvis de vil at jeg skal komme tilbake, så vil jeg det. vi jobber med detaljene rundt tidspunktet, sier hun. klæbo fikk testet formen under sesongåpningen på beitostølen, og stakk av med to seiere etter skadeoppholdet. – jeg føler jeg har fått gode svar nå. vi er på et riktig sted, og må bare fortsette å ivareta der, sier han. verdenseneren pådro seg en hamstringskade i juli, og kom i kontakt med megan stowe under et høydeopphold i park city tidligere i høst. deretter hentet de henne inn til den påfølgende høydesamlingen i italienske livigno. nå drar hun tilbake til statene.  Skistad sterkest i spurtthriller: – Som å være i himmelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:14.39)
  etter at maiken caspersen falla la opp, har norsk kvinnelangrenn vært på jakt etter en ny sprintdronning. i sesongåpningen på beitostølen var det kristine stavås skistad som viste best form og plukket opp hansken. hun slo gjennom i verdenscupen i 2018, bare 19 år gammel. de siste sesongene har derimot vært preget av nedturer og mindre lysende resultater for konnerud-løperen. fredag var hun tilbake etter en råsterk sluttspurt i duell mot lotta udnes weng. – det betyr sykt mye for meg. jeg har vært litt nede, men kommer opp igjen. det er en syk følelse. det er som å være i himmelen, sier stavås skistad til nrk. etter en imponerende prolog, etterfulgt av solide kvart- og semifinaler, viste skistad seg også sterkest i finalen. men det så tungt ut midtveis i løpet. da var udnes weng-tvillingene i ferd med å dra ifra, men opp den siste bakken før stadion var skistad plutselig tilbake. i en ellevill spurt stakk hun akkurat frem tåa foran udnes weng viste målfotoet. – jeg prøvde bare å gå alt siste bakken inn. det ble jevnt, det er alltid gøy å gå med dem, sier stavås skistad mens hun ser bort på udnes weng-tvillingene. lotta udnes weng roser skistads vinnermentalitet, men var samtidig åpen om at tapet var et hardt slag. – jeg tenkte «dette har jeg». det er kanskje det dummeste man kan tenke med skistad i ryggen. det svir litt, det kom noen banneord der, forteller lotta udnes weng  Iversen på hodet ut av prologen: - En skrekkstrart

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:12.21)
  emil iversen klarte ikke å komme blant topp 30 i fredagens prolog. dermed er han allerede utslått av sprinten på beitostølen. etter rennet slaktet han egen prestasjon. – jeg er veldig overrasket over at det gikk så sent. det er den verst tenkelige starten. jeg hadde ikke i min villeste fantasi tenkt det skulle gå så dårlig. det er en skrekkstart for min del, sier iversen til nrk. – hva gjør du for å stille startklar i morgen? – det vet jeg ikke. jeg må bare prøve å nullstille. det betyr ikke så mye resultatmessig, det er jo ikke det viktigste rennet, men det er selvfølgelig en skandale for meg å ryke ut her, jeg har jobbet knallhardt for å gå videre fra prologer og følte jeg var på vei, så helga er på en måte litt ødelagt allerede, forteller han. even northug er spådd blant favorittene under fredagens sprint på beitostølen. foreløpig har trønderen gjort lite for å dempe forventningene. northug var sterkest i herrenes prolog, 1,3 sekund foran sivert wiik. topp ti var alle innenfor fire sekunder i et sterk felt, som riktig nok manglet en skadet johannes høsflot klæbo. kristine stavås skistad er ikke på landslaget, men satte eliten på plass i kvinnenes prolog. hun vant 1,1 sekund foran ane appelkvist stenseth. maria hartz melling ble nummer tre. kvinnenes kvartfinale starter klokka 13.15.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »