Hovedsiden

Liten annonse

  Jonas Abrahamsen tok karrierens første proffseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:15.10)
  jonas abrahamsen viste at han er klar for tour de france ved å ta en uhyre sterk soloseier i det belgiske rittet brussel classics søndag. det 218,4 kilometer lange rittet hadde start og mål i den belgiske hovedstaden. abrahamsen avsluttet best av alle og fikk omsider proffseieren mange over tid har pekt på at han har gjort seg fortjent til. skiensgutten bekreftet dermed kanonform kun få uker før årets tour de france starter.


  Viking-kapteinen hyller ungguttene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:19.16)
  viking har fått heng på tabellteten og tok sin annen strake seier i eliteserien, og med 3-0 stoppet de formsterke hamkams videre poengfangst i mai. det var vikings to unge midtbanespillere sondre auklend (2) og simen kvia-egeskog som scoret målene i den fortjente seieren. – en veldig god fotballkamp fra vår side. vi kontrollerte det meste, og vi skapte mange gode sjanser, sa viking-strategen zlatko tripic som var fornøyd med sine to unge lagkamerater. – utrolig bra at det endelig løsner for dem denne sesongen. de utfordrer seg selv. sykt gøy at de avgjør kampen i dag, sa tripic. (ntb)


  Rodri kritiserer Arsenals mentalitet: – Det er forskjellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:11.55)
  også i år tok manchester city innersvingen på arsenal i premier league. rodri mener rivalen viste svakhetstegn da lagene møttes i mars. spanjolen har vært en nøkkelmann på citys vei til fire strake ligatitler. klubben endte to poeng foran arsenal etter søndagens avslutningsrunde. rodri er tydelig på at det er én ting som særlig skiller city fra resten av pl-feltet. – for å være ærlig, det ligger her oppe. det er mentaliteten, sier midtbanespilleren til optus sport og peker mot hodet. – arsenal hadde også fortjent å vinne ligaen. de har gjort en utrolig sesong, men jeg tror det var forskjellen. deretter trekker rodri fram 0-0-kampen lagene spilte i manchester i mars. – da jeg så de komme hit, sa jeg: «disse gutta vil ikke slå oss, de er bare ute etter å få uavgjort». – hvis du gir oss ett poeng, så vil vi vinne de sju-åtte siste kampene selv om det er tøft. det koker ned til mentalitet, sier rodri. det hører med til historien at manchester city verken slo arsenal eller liverpool i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Kristiansund-kapteinen slaktet eget lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:20.21)
  kristiansund leverte en tam forestilling i eliteserien 16. mai og tapte fortjent 0-1 borte mot haugesund. det førte til røffe ord fra både trener amund skiri og lagkaptein dan peter ulvestad i pausen. da sto det 0-0, men det så meget skummelt ut for gjestene fra nordmøre. – dette var på grensen til pinlig. vi er energiløse og tør ikke. det ser ut som at vi venter på at haugesund skal gjøre noe. alt må opp – beinflytting, valg med ball, brudd, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, sa ulvestad til tv 2. sebastian tounekti scoret det som skulle vise seg å bli kampens eneste mål etter 47 minutter. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »