Hovedsiden

Liten annonse
  Kia med automatisk lade-betaling

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:07.00)
  ev9 blir første kia-bil med plug&charge. gode nyheter for elbilfolket ‒ ladeøkten blir stadig enklere. det nest siste steget er automatisk betaling, mens vi fortsatt må vente litt på det aller siste ‒ nemlig en helautomatisk ladeøkt. men før ladearm-roboter og trådløs lading er på plass sørger stadig flere for at automatisk betaling brer seg […] innlegget kia med automatisk lade-betaling dukket først opp på bil24.no.

  Kolstad fikk det tøft og tapte klart for Zagreb i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:20.35)
  kolstad tapte med klare 20-31 borte mot zagreb i mesterligaen håndball. en elendig avslutning av 1. omgang ødela. kolstad var i føringen innledningsvis og ledet etter vel halvspilt første omgang på 9-10, men så klarte hjemmelaget å gjøre åtte mål til 17-10 uten at kolstad klarte å score et eneste mål de siste tolv og ett halvt minutt av 1. omgang. zagreb fortsatte å dominere også etter hvilen, og kolstads første mål i 2. omgang kom etter fire minutter på 19-10. islendingen sigvaldi gudjonsson var det eneste lyspunktet hos kolstad. kantspilleren stoppet på elleve mål. (©ntb)  nusa fortsatt skadeplaget – mister ny brugge-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.27)
  Antonio Nusa (18) har ikke hentet seg inn etter ryggskaden. Han går glipp av Brugges kamp mot serieleder Gent i den belgiske toppdivisjonen torsdag. Tenåringen leverte tidligere i september svært godt på sin første samling med A-landslaget. Han storspilte og sjarmerte Ullevaal-publikummet med mål mot Jordan og to assister mot Georgia. Torsdag mister han sin tredje strake kamp for Brugge med en ryggskade når serieleder Gent står på motsatt side, bekrefter klubben på sine nettsider. Tidligere i uken uttalte trener Ronny Deila at han venter Nusa tilbake om ikke så lenge. – Det er ingen alvorlig skade. Vi tar det dag for dag. Jeg forventer at han snart er tilbake, sa Deila på en pressekonferanse tirsdag. Oppgjøret mot Gent er viktig for Brugge, som med seier bare er poenget bak og i tillegg har én kamp mindre spilt. Hugo Vetlesen er med i Brugges tropp. (NTB)


  Bayern Münchens Gnabry med armbrudd – må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:08.01)
  bayern münchens serge gnabry (28) må belage seg på flere ukers skadepause etter å ha brukket armen. det skjedde da bayern münchen spilte og slo preussen münster i den tyske cupen tirsdag kveld, skriver bayern münchen på klubbens hjemmeside. den tyske landslagsspissen må igjennom en operasjon allerede onsdag. det ble klart da han ble røntgenundersøkt mens lagkameratene fortsatt var opptatt med kampen. – det er bittert for ham personlig, men også for oss. han er en viktig spiller for laget og en sterk personlighet, sa bayern münchens trener thomas tuchel. (ntb)  Nederlandsk storkamp ble avbrutt etter skandalescener – skal fullføres for tomme tribuner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:16.45)
  de resterende 35 minuttene av søndagens storkamp i nederlandsk fotball mellom ajax og feyenoord skal spilles bak lukkede dører kommende onsdag. det opplyser fotballforbundet i nederland mandag. søndagens oppgjør ble avbrutt tidlig i annen omgang fordi det ble kastet bluss på banen. da ledet feyenoord 3-0, og sinte ajax-tilskuere sto bak uroen på tribunene. tidligere i kampen var oppgjøret også stanset to ganger, for så å bli gjenopptatt. etter avbrudd nummer tre kom det raskt beskjed om at kampen ikke ville bli spilt ferdig søndag, og publikum forlot dermed arenaen. på utsiden fortsatte voldelighetene. rasende ajax-fans knuste stadioninngangen, og det endte med kamper mellom supportere og ridende politi bevæpnet med tåregass. de stygge scenene representerte et nytt bunnpunkt i den krisen ajax står i. storklubben sliter både på og utenfor banen. med bare fem poeng på fire kamper har det nederlandske mesterlaget opplevd sin dårligste start på en sesong siden 1964/65. (ntb)  Newcastle vant 8-0(!)

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.32)
  sheffield united fikk et realt mareritt da laget tapte 0-8 hjemme for newcastle i premier league søndag kveld. dermed sikret newcastle sin tredje seier på seks kamper denne sesongen, og klatret opp til 8.-plass på premier league-tabellen. nyopprykkede sheffield united står på sin side med bare ett fattig poeng, som laget skaffet seg i 2-2-kampen hjemme mot everton i fjerde serierunde. sean longstaff startet scoringsfesten for gjestene etter 21 minutter, før dan burn doblet ti minutter senere. sven botman sikret 3-0-ledelse til pause. etter hvilen fortsatte callum wilson, anthony gordon, miguel almirón og bruno guimarães målshowet, før alexander isak fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. gary lineker lot seg også bite merke i newcastles maktoppvisning. – åtte mål, åtte forskjellige målscorere. det kan umulig ha skjedd før i premier league, skrev han på x/twitter. det ga også statistikktjenesten opta ham rett i. bare chelsea mot aston villa i 2012 og manchester united mot southampton i 2021 har hatt sju forskjellige målscorere i en kamp. (ntb)

  haugesund må fortsatt vente på seier etter uavgjort mot odd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.00)
  Haugesund tatt bare tre poeng på de åtte siste kampene. Søndag ble det 1-1 borte mot Odd i Skien. Derfor holder laget kvalifiseringsplassen med sine 21 poeng. Det tok litt før kampen kom skikkelig i gang. Den første halvtimen foregikk uten særlige sjanser til noen av lagene. Det ble kun skapt et par farligheter til hver av lagene før hvilen. Åtte minutter ut i den andre omgangen sjokkerte gjestene Odd. Laget gikk forrykende ut og trykket på, og fikk skapt en rekke hjørnespark. Det var etter en corner at Daan Huisman satte 1-0 til Haugesund. Ballen ble liggende på streken etter en heading fra Ulrik Fredriksen, og Huisman var våkent framme. Hjemmelaget klarte derimot å krige seg inn i kampen igjen etter et par taktiske bytter. Etter 73 minutter utlignet Espen Ruud for Odd. Veteranen klinket til på Josef Baccay pasning og satte ballen oppe i vinkelen med venstrebeinet. (NTB)

  Viking slapp med skrekken – Pellegrino scoret fire for Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:18.53)
  det startet så godt for viking, som ledet 2-0 mot sandefjord allerede etter 16 minutter. det sørget scoringer fra yann-erik de lanlay og lars jørgen salvesen for. kampen så allerede ut til å være over for nedrykkstruede sandefjord. men hans-erik ødegaards menn hadde langt ifra gitt opp, og før pause hadde de utlignet til 2-2. først scoret franklin daddys boy nyenetue selv, før han assisterte danilo al-saed. viking topper eliteserien og kjemper for klubbens første seriegull siden 1991. den drømmen vil de ikke gi fra seg helt ennå. for de tre poengene forble i stavanger. salvesen fant nettmaskene igjen, før den hjemvendte helten samuel adegbenro økte til 4-2. da hjalp det lite for sandefjord at alexander ruud tveter banket inn et trøstemål fra straffemerket like før slutt. – jeg vil beskrive det som en rotete kamp. vi bør ha full kontroll. jeg vet ikke om vi blir litt nonchalante og tror vi er bedre enn vi er. vi får de målene vi trenger, men det ble fryktelig spennende på slutten, sa salvesen til tv 2 etter kampen. pellegrino scoret fire bodø/glimt jager bare to poeng bak på tabellen og ved hjelp av fire(!) mål av amahl pellegrino sikret de tre poeng mot vålerenga. glimt tok ledelsen mot vålerenga allerede etter ett minutt ved pellegrino. torgeir børven utlignet like etter, men to nye pellegrino-mål ga 3-1 til vertene. gjestene fra oslo reduserte en gang ved andrej ilic, men dagens mann heter amahl pellegrino. på overtid økte han til 4-2. – deilig! jeg har aldri scoret fire mål på toppnivå før. jeg har ventet lenge på det, spøkte pellegrino overfor tv glimt holder fortsatt følge med viking i toppen åtte serierunder før sesongslutt.


  Marerittrekken fortsetter for Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.52)
  bob bradley har fått alt annet enn en enkel start på comebacket som stabæk-trener. lørdag kveld ble det bare 1-1 borte mot tabelljumbo aalesund i eliteserien. dermed står amerikaneren med ett tap og én uavgjort siden han tok over som stabæk-trener. stabæk fortsetter også nest nederst på eliteserietabellen, med fire poeng opp til trygg plass. det var aalesund som kom best ut fra startblokkene da erlend segberg banket vertene i ledelsen etter 16 minutter. scoringen kom etter at isak pettersson måtte gi retur på et skudd fra martin ramsland, som markus karlsbakk plukket opp og sendte videre til målscorer segberg. vertene fikk imidlertid ikke med seg ledelsen inn til pause da kaloyan kostadinov fyrte av en kanonkule i krysset fra innenfor 16-meteren, rett før dommeren skulle blåse av omgangen. – den satt, men jeg føler at vi starter litt tregt. vi jobber oss opp, og så er vi bra i de siste 30 minuttene, konkluderte målscoreren overfor tv 2 i pausen. etter hvilen fortsatte stabæk å presse på, og etter om lag et kvarter var fredrik haugen bare et par centimeter unna å fullføre snuoperasjonen da han skjøt et frispark i stolpen. dessverre for de tilreisende bortesupporterne ble også det nærmeste de kom et vinnermål. aalesund fortsetter også helt i bunn av tabellen, fem poeng bak stabæk, som har to kamper mindre spilt. (ntb)

  Vipers med ny klar seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.45)
  etter tapet i åpningsrunden har vipers kristiansand funnet seierstaktene igjen i mesterligaen håndball. lørdag ble zaglebie lubin knust 33-20 i polen. vipers har vunnet turneringen tre år på rad, men tapte klart for ikast i åpningen av høstens gruppespill. forrige helg slo laget tilbake med 37-26 over forrige sesongs finalemotstander ftc hungaria, og lørdag ble det ny utklassingsseier. katrine lunda slo an tonen med godt keeperspill, og framover tegnet anna vjakhireva og mina hesselberg seg hyppig på scoringslista. vjakhireva ble lagets toppscorer med åtte mål. med seieren klatret vipers på tabellen, men er fortsatt bak krim ljubljana og ikast som ennå ikke har avgitt poeng. (ntb)

  Superløp av Fjeld Halvorsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. september 2023 KL:19.02)
  andreas fjeld halvorsen har vist enorm form den siste tiden. lørdag fortsatte oppturen for 18-åringen, som hadde bursdag 14. september. da løp han 1500 meter på brandbu og satte personlig rekord med 3.40,33. det skriver norsk friidrett på twitter. tiden er tidenes nest beste av en norsk 18-åring. ikke overraskende er jakob ingebrigtsen historiens beste i denne aldersklassen. han løp 3.30.16 som 18-åring. fjeld halvorsens tid er også årets nest beste i europa i år i denne aldersklassen. her er det bare nederlandske niels laros med 3.31,25 som har vært sterkere. andreas fjeld halvorsen med ny pers 3:40,33 på 1500 meter på brandbu i dag. tiden er nest beste av en 18-åring igjennom alle tider i norge og også nest best av en 18-åring i europa i år. kilde: hans jørgen borgen på facebook.

  Norris etterlyser strengere straffer i Formel 1: – Det er ødeleggende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:10.39)
  mclaren-profilen lando norris mener at formel 1 burde slå hardere ned mot førere som hindrer andre underveis i kvalifiseringer. red bulls max verstappen mottok tre klager fra banemannskapet i singapore sist helg for å ha hindret andre under kvalifiseringen. han fikk også to irettesettelser, men slapp likevel unna noen sportslig straff. norris, som er god venn med verstappen, uttalte i etterkant at nederlenderen absolutt burde blitt straffet for å ha hindret alphatauris yuki tsunoda. – jeg synes at han burde blitt straffet for å hindre han. jeg vet at teamet fikk en bot på slutten av dagen, men føreren burde også blitt straffet, sa norris og fortsatte: – du må se i speilene dine hele runden, men det virker som om mange sliter med det. banemannskapet irettesatte verstappen for regelbruddet. – det burde bare vært strengere straff for å hindre folk, fordi så mange gjør det. det ødelegger runden din, det ødelegger kvalifiseringen din og det sendte yuki ut av kvalifiseringen, sa norris. verstappen mener at hver sak er forskjellig, og at de skal være opp til banemannskapet og avgjøre hva straffen blir. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »