Hovedsiden

Liten annonse
  Bøtelegger KFUM – men blir ikke kastet ut av cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.49)
  eliteserieklubben kfum oslo spilte med en suspendert spiller i cupkampen mot sogndal, men blir likevel ikke kastet ut av cupen. det var ikke før seieren mot lysekloster at regelbruddet ble avdekket. da sendte 2.-divisjonsklubben inn protest til norges fotballforbund med påstand om at sogndal skulle tilkjennes seieren mot kfum, og at lysekloster og sogndal skulle møte hverandre på nytt i 4. runde. i mai besluttet doms- og sanksjonsutvalget å avvise protesten, men nffs påtalenemnd har imidlertid behandlet saken på nytt. i innstillingen mente de at kfum burde bli kastet ut av cupen. doms- og sanksjonsutvalget kom til en annen konklusjon og har besluttet at kfum får en bot på 100.000 kroner. tidligere i juli sa kfums daglige leder til vg at de forventet å spille cupkamp i oktober. i kvartfinalen venter stabæk for hovedstadslaget. går de seirende ut derfra, møter de vinnerne av oppgjøret mellom vålerenga og fredrikstad. (ntb)  Shaw endelig friskmeldt: – De siste fire månedene har vært veldig tøffe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:19.00)
  luke shaw er spilleklar etter å ha uteblitt fra starten av fotball-em med skade. landslagssjef gareth southgates avgjørelse om å ta ut shaw som sin eneste naturlige venstreback i troppen har blitt hardt kritisert, ettersom shaw har vært utilgjengelig i store deler av mesterskapet. 28-åringen fikk imidlertid sine første minutter på fotballbanen siden februar da han ble byttet inn mot sveits i kvartfinalen. – de siste fire månedene har vært veldig tøffe. i starten var det forventet at jeg skulle komme tilbake mye tidligere, men jeg fikk en del tilbakeslag, sa shaw på mandagens pressekonferanse. – men jeg er her nå, og det var veldig hyggelig å komme tilbake på banen igjen, fortsatte han. shaw mener at han er i stand til å starte mot nederland når de skal kjempe om finalebilletter onsdag kveld. (ntb)

  Warholm-konkurrent med svakt løp i Diamond League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:16.07)
  alison dos santos viste ikke kjempeform like før ol under søndagens diamond league-stevne. han vant likevel på tiden 47.78 sekunder. – her var han ikke riktig så sprek som jeg hadde forventet, sier nrks friidrettsekspert vebjørn rodal. det var litt vind under konkurransen som kan ha påvirket tiden. løpet var dos santos svakeste løp denne sesongen. rasmus mägi presset dos santos helt inn til mål og endte på tiden 47.95 sekunder. diamond league-stevnet holde i paris drøye tre uker før ol skal avholdes i samme by. stevnet holdes charléty stadium, mens i ol vil friidretten holdes på det betraktelig større stadionet parc des princes.
  Tidenes raskeste NM-løp av Jæger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. juni 2024 KL:13.37)
  henriette jæger løp inn til nm-gull på 200 meter med tiden 22,86. – går hardt som alltid, sa nrk-kommentator jann post da jæger dundret gjennom svingen. inn på selve løpet var hun helt overlegen. og i mål viste tiden 22,86. – det er den raskeste tiden som er løpt i nm noen gang, sier post og fortsatte: – hun fortsetter å levere tider på høyt europeisk nivå, også i dette løpet. selv var jæger fornøyd. – jeg hadde ikke forventet så god tid, så jeg er veldig fornøyd, sier jæger til nrk etter målgang. hun påpekte at beina er slitne etter mange konkurranser. nå skal hun vurdere hva hun velger å løpe i ol, om det blir 200 meter eller 400 meter. den avgjørende vurderingen blir trolig tatt neste uke. jæger påpeker at avgjørelsen må skje kjapt.


  Grøvdal tok suverent NM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 27. juni 2024 KL:20.01)
  karoline bjerkeli grøvdal utklasset konkurrentene og tok et enkelt nm-gull på 5000 meter. det var forventet at hun ville ha god kontroll på seieren, men det var knyttet mer spenning til mulig mesterskapsrekord på distansen. hun løp inn til tiden 14.52,18. amalie sæten som kjempet om god tid for å komme nærmere ol-deltakelse. det så tungt ut og hun virket langt unna en god tid. det kan skyldes en kraftig vind. – det forteller mest om at det er tunge forhold, når de nest beste ikke får mer ut av de første tusen meterne, sa nrks friidrettsekspert vebjørn rodal. det er for øvrig rankingen som bestemmer ol-deltakelse.

  OL-vinner i tårer etter fall i uttaksløp: – Noe av det tøffeste i friidretten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 25. juni 2024 KL:07.17)
  athing mu (22) mislyktes i det amerikanske uttaket i eugene. dermed går ol i paris uten den regjerende mesteren på 800 meter. mu gikk i bakken etter 200 meter i mandagens løp, og hun kom seg aldri fram i feltet igjen. 22-åringen var i tårer da hun krysset målstreken på sisteplass. bare de tre beste fikk ol-plass. mu, som vant vm-gull i 2022, hadde ikke løpt noen konkurranser denne sesongen som følge av skadetrøbbel. likevel hadde hun nok forventet å ta seg til lekene i paris. (ntb)  Opprørspoliti sperret av område etter supporter-slåssing i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:16.22)
  i gelsenkirchen skal det ha vært sammenstøt mellom supportere fra serbia og england før deres åpningskamp søndag klokken 21. bilder fra den tyske byen viser store mengder knust glass utenfor en restaurant i byen, og at tysk opprørspoliti har tatt oppstilling utenfor. britiske sky sports` reporter rob harris ble vitne til bråket, og sier at dette skjedde utenfor et sted der serbiske supportere holdt til. han filmet selv noe av bråket som viser at både bord og stoler brukes som våpen. – dette viser hvor godt forberedt tysk politi har vært på dette. de var her på et øyeblikk for å roe situasjonen, sier rob haris til skysports. før kampen er det kjent at supporterne kun får servert lettøl på arenaen. ifølge the guardian forventet tysk politi rundt 500 serbiske såkalte «hooligans» til oppgjøret, og de jobbet med å hindre bråk. om noen er skadet i tumultene er foreløpig ikke kjent.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »