Hovedsiden

Liten annonse


  LSK snublet i sesongåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:19.02)
  lillestrøm fikk en svært dårlig start på sesongen med 2-3-tap for nyopprykkede kristiansund i første runde av eliteserien mandag. lsk endte på sjetteplass i fjorårssesongen og var store favoritter i oppgjøret. tre mål imot og null poeng var alt annet enn det et fullsatt åråsen hadde håpet på i årets første kamp. nyopprykkede kbk er spådd en tøff sesong, hvor laget må kjempe for å holde seg oppe. sesongåpningen viste i stedet et kristiansund-lag som kan være mer slagkraftig enn forventet. kbk åpnet ballet da de kontret inn 1-0 i det 13. minutt. et lsk-forsvar i ubalanse og en feilplassert lsk-keeper mads hedenstad greide ikke å hindre ruben alte i å hamre inn 1-0. dan peter ulvestad stanget inn en corner fire minutter etter sidebyttet og gjorde 2-0, men hjemmelaget slo tilbake like etterpå. espen garnås traff også blink med hodet etter et frispark. håpet var imidlertid bare tent i noen få minutter. en umarkert heine bruseth fikk da stå alene i boksen og banket inn 3-1. thomas lehne olsen kriget inn 2-3 snaue ti minutter før slutt, men det var ikke nok til å redde inn noen poeng fra oppgjøret. (ntb)

  Vellykket operasjon for Riiber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:17.42)
  jarl magnus riiber har gjennomgått en vellykket operasjon. det opplyser kombinertlandslaget onsdag ettermiddag. – meniskskaden var mindre omfattende enn forventet og operasjonen har gått bra. fokuset nå fremover blir på rehabilitering og det er forventet at jarl kan være tilbake i normal trening i løpet av en åtte ukers tid, sier lege anders heen. riiber sto over rennene i granåsen forrige helg på grunn av knetrøbbel og fikk dermed ikke med seg verdenscupavslutningen. han hadde allerede vunnet verdenscupen sammenlagt.

  Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamper – nå beklager han til lagkameratene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:23.56)
  tidligere brann-spiller robert taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for finland i torsdagens em-skjebnekamp mot wales. nå forklarer han seg. taylor, som også har en fortid i tromsø, spiller til daglig sammen med superstjernen lionel messi i inter miami. kampen mot wales er semifinale i omspillet i nasjonsligaen. – jeg har stor tro på at finland i disse svært viktige kampene trenger spillere som er hundre prosent i form, slik at vi forhåpentligvis kan sikre oss en plass i em. det hadde vært egoistisk av meg å ta denne muligheten fra en annen spiller, skriver taylor på instagram. – fordi dette var en svært vanskelig avgjørelse å ta, tok det lengre tid enn forventet å komme fram til denne løsningen. jeg vet at det har satt laget i en utfordrende situasjon, så jeg vil be om unnskyldning til lagkameratene og trenerne mine, legger han til. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »