Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard tilbake for Arsenal - opp på tabelltopp etter sen scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:20.24)
  lørdag var martin ødegaard tilbake for arsenal for første gang siden han spilte kampen mot sevilla 24. oktober. arsenal-kapteinen spilte heller ikke norges kamper i landslagssamlingen nylig, men lørdag var han igjen spilleklar og startet kampen mot brentford. lenge så det ut til å ende 0-0, men i det 89. minuttet fikk arsenal omsider hull på byllen. ødegaard fikk spilt ballen ut til bukayo saka, som slo ballen inn i 16-meteren. bak i feltet kom kai havertz og stanget ballen mellom beina til brentford-keeper mark flekken og i mål fra spiss vinkel. scoringen sørget for tre viktige poeng for arsenal, som nå topper premier league med 30 poeng etter 13 kamper. med det er de henholdsvis ett og to poeng foran manchester city og liverpool, som spilte 1-1 tidligere lørdag. – man klarer å dra ut tre poeng fra en relativt begrenset prestasjon. det er det man trenger, for det er ikke bare solskinnsdager i fotball, sier viaplays fotballekspert pål andré helland. kristoffer ajer spilte hele kampen for brentford, mens ødegaard ble byttet ut på overtid.  Hellas steilet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:07.16)
  ola solbakken (25) sliter med å score for den greske storklubben olympiakos. så gjorde trener diego martínez (42) noe som fikk fotballekspertene i hellas til å reagere.

  Eriksen tomålsscorer da Molde lekte med Häcken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:22.55)
  to uker etter at molde knuste per mathias høgmos häcken på hjemmebane, gjentok de triumfen i fjerde europaligarunde. før kvarteret var spilt hadde begge lag notert seg for store sjanser. så ble det «häcktisk» for høgmos menn. de norske gjestene var effektive da tidligere eliteseriespiller tomas totland rotet det til. molde-veteran magnus wolff eikrem plukket opp ballen og sendte den raskt opp til fredrik aasmundrud gulbransen som holdt hodet kaldt og satte kampens første mål. ni minutter senere doblet kristian eriksen ledelsen etter hjørnespark fra eikrem. ballen gikk via martin ellingsen før eriksen dunket den inn i nettet. i andre omgang jaktet hjemmelaget redusering og i det 65. minutt satt det for fjorårets allsvenskan-vinner. molde-keeper oliver petersen reddet første skuddforsøk, men srdjan hrstic scoret enkelt på returen. – litt unødvendig synes jeg at de ikke klarer å få klarert den første ballen unna, sa nrks fotballekspert carl-erik torp på nrk sport. etter reduseringen jaget häcken utligningen, men det var kristian eriksen som satte kampens fjerde mål på vakkert vis. sluttresultatet ble 3–1 til blåtrøyene. med det sikret romsdalingene seg tre viktige poeng og jakter avansement i europaligaen. molde har nå like mange poeng som qarabag i gruppe h, som tidligere i kveld tapte 0–1 for bayer leverkusen. sistnevnte ledergruppa med 12 av 12 mulige poeng.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »