Hovedsiden

Liten annonse


  Norge bygger verdens første selvkjørende byferge

  Kilde: Bil24 | Publisert: Igår. - (torsdag 1. desember 2022 KL:07.00)
  framtiden er ikke bare utslippsfri ‒ den er også førerløs. og ja, det inkluderer det våte elementet, og der er norge verdensførende. norge har i lang tid vært en ledende sjøfartsnasjon, og de siste årene har vi også vist vei når det kommer til å utvikle og prøve ut ny teknologi i transportsektoren. vi har […] innlegget norge bygger verdens første selvkjørende byferge dukket først opp på bil24.no.  Brev til Norge: - Bekymret

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:06.57)
  i et brev til anniken huitfeldt (ap) erkjenner sergej lavrov at han er bekymret for arktisk råds framtid. utenriksdepartementet avviser kontant lavrovs invitasjon til huitfeldt om å komme til russland.


  Saudi-Arabia vil støtte mulige oppkjøp av United og Liverpool

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 24. november 2022 KL:21.09)
  det kan gå mot et salg av manchester united og liverpool. saudi-arabias idrettsminister ser gjerne at klubbene havner på hendene til noen av landets investorer. det kommer fram i et intervju prins abdulaziz bin turki al-faisal har gitt til sky news. – hvis det er investorer som vil, og tallene går opp, håper jeg det skjer. noen fra den private sektoren eller selskaper fra kongeriket kan komme inn, sier han og legger til: – premier league er den beste ligaen i verden. alle følger den, og vi har vaskeekte fans av disse lagene i landet vårt. det vil kunne være bra for alle parter. tirsdag ble det kjent at glazer-familien åpner for å selge manchester united. amerikanerne har vært upopulære blant fansen siden overtakelsen i 2005. klubben har satt i gang en prosess som skal gi styret strategiske alternativer for framtiden. (ntb)


  Gladnyhet

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:09.51)
  med messi og ronaldo på hell, savner fotball-vm en arvtaker. erling braut haaland kan bli arvtakeren, og framtida ser lys ut. læremester pep guardiola vil angivelig forlenge kontrakten med manchester city.


  Rangers sparka van Bronckhorst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 21. november 2022 KL:12.18)
  den skotske storklubben glasgow rangers har sparka sin nederlandske manager giovanni van bronckhorst etter berre eitt år i sjefsstolen på ibrox. den tidlegare nederlandske landslagskapteinen leidde laget til finale i europaligaen i mai, men mislukkast å ta heim det skotske seriemeisterskapet. denne sesongen har byrival celtic tatt føringa og leier ni poeng framfor rangers. – eg vil takke gio for den harde jobben han har lagt ned over dei siste tolv månadene, og spesielt for at han tok klubben til europaligafinalen og tok heim den skotske cupen førre sesong, seier rangers-president douglas park i ei pressemelding. – uheldigvis har dei siste resultata vore under våre og gios forventningar, og vi måtte ta den vanskelege avgjerda i dag. alle i rangers ønsker gio suksess vidare i framtida. van bronckhorst spelte for klubben frå 1998 til 2001, og overtok som manager etter at steven gerrard gjekk til premier league-klubben aston villa i november i fjor.
  Jeg angrer

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (torsdag 17. november 2022 KL:21.11)
  cristiano ronaldo deler sine tanker om egen framtid, kommer med en ny innrømmelse og roser både lionel messi og arsenal.

  Sjekk denne elbilen fra Genesis

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 17. november 2022 KL:19.33)
  la oss hylle genesis, for de har nemlig kjørt en konsept-triologi med noen svært spenstige biler. denne avrundes nå med x convertible. også genesis har store elektriske planer, og de gir mer enn gjerne hint om hva de tenker om framtiden. mer eksakt har de gitt tre hint gjennom en x-triologi. disse er selvsagt elbiler, […] innlegget sjekk denne elbilen fra genesis dukket først opp på bil24.no.
  Sander Thoresen med to mål i landslagssiger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 12. november 2022 KL:19.01)
  sander thoresen og mikkel øby-olsen scora to mål kvar då noreg slo danmark med 4–0 i landslagsturneringa i ishockey. tobias johanssons første kamp som norsk landslagssjef starta med 3–6 for latvia torsdag, i ein kamp der nordmennene dominerte skotstatistikken, men effektiviteten stod ikkje helt i stil. laurdag fekk noreg ein god start mot erkerival danmark. thoresen sette i pucken i mål på eit skot frå kanten. den tidlegare frisk asker-duoen eskil wold og viktor granholm sto for forarbeidet. i midtperioden rauk danskane på ei fem minutts utvising. thoresen sette 2-0, medan mikkel øby-olsen auka til 3–0 kort etter. da hadde thoresen assist. øby-olsen sto for tredjeperiodens einaste mål. – turneringa viser at vi har tru på framtida og spelarar som har viljen til å stå på. eg ser verkeleg fram mot neste samling i desember med dette laget, sa johansson til tv 2.


  Euro NCAP skal gjøre kollisjonstestene tøffere

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 11. november 2022 KL:07.00)
  framtidens trafikksikkerhet står på spill når euro ncap kommer med sin visjon fram mot 2030. trafikksikkerhet er selvsagt svært viktig. ifølge verdens helseorganisasjon who mister årlig 1,3 millioner mennesker livet i trafikken, og mellom 20 og 50 millioner blir i tillegg alvorlig skadet. det er enorme tall. men mens de globale tallene har holdt seg […] innlegget euro ncap skal gjøre kollisjonstestene tøffere dukket først opp på bil24.no.  Seile-VM til Oslo i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 8. november 2022 KL:10.30)
  kongelig norsk seilforening (kns) har fått tildelt vm for store kjølbåter med to seilere om bord i 2024. mesterskapet ble tildelt kns under orcs (offshore racing kongress) årsmøte i helgen. mesterskapet er lagt til oslo og skal gå 10.-15. juni. i vm legges det opp til start i oslo og målgang i tønsberg. mesterskapet skal gå parallellt med færderseilasen. vm-seilasen starter derimot to dager tidligere enn den tradisjonelle "færdern" som arrangeres i 2024 for 77. gang. – etter suksessen under europamesteskapet i orc (storbåt) på hankø i sommer, er vi veldig glade for å få tildelt verdensmesterskapet for storbåt med to seilere om bord i hver båt i 2024. det er veldig gøy å arrangere store mesterskapet som dette, men vi håper også at dette blir et framtidig løp i færderseilasen, for de som ønsker en lengre seilas, sier generalsekretær i kns anders kristensen i en pressemelding. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »