Hovedsiden

Liten annonse
  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.

  Britisk avis: Ødegaard får ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:12.39)
  den britiske avisen evening standard skriver at martin ødegaard blir tilbudt en ny arsenal-kontrakt i løpet av kort tid. arsenal-kapteinen har hatt en strålende sesong med «the gunners» og scoret 15 mål og serverte syv målgivende pasninger. arsenal endte på 2. plass i premier league. det har vært noen rykter om at den franske storklubben psg skal ha vært interessert i ødegaard, men arsenal-manager mikel arteta skal ifølge sky sports ha ingen planer om å selge nordmannen. istedet kan det altså være en ny avtale på trappene. ødegaards nåværende kontrakt strekker seg til 2025 med en opsjon på ytterligere ett år.

  Rune til tredje runde på walkover

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:06.05)
  holger rune er klar for 3. runde i roland-garros. dansken skulle i likhet med casper ruud spille 2.-rundekamp torsdag, men motstanderen har meldt avbud. det ble klart sent onsdag kveld, da runes franske motstander gaël monfils på kort varsel innkalte til pressekonferanse og meddelte at han har en håndleddsskade som gjør det umulig å spille videre. monfils tok seg til 2. runde med en dramatisk femsettsseier over argentinske sebastian baez. 36-åringen vendte 0-4 til 7-5 i femte og avgjørende sett selv om han slet med krampe i begge bein. nå stoppes han i stedet av skade. kampen skulle vært spilt på hovedarenaen philippe-chatrier torsdag kveld, men i stedet får rune fri fram til lørdag. da møter han enten argentinske genaro alberto olivieri eller italienske andrea vavassori. de er begge langt nede på rankingen og måtte spille kvalifisering i paris. casper ruud møter rune i kvartfinale dersom begge spillerne tar seg så langt i turneringen. ruud spiller mot italienske giulio zeppieri torsdag i første kamp på philippe-chatrier-banen, der rune egentlig skulle spille kveldskamp. (ntb)

  Xavi røper Messi-samtaler: – Han passer perfekt inn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:08.27)
  barcelona-trener xavi innrømmer at han er i samtaler med lionel messi om en mulig retur til den katalanske storklubben, men sier at alt er opp til argentineren. – jeg sa til klubbpresidenten at messis retur er fornuftig. det er det ingen tvil om i det hele tatt, han passer perfekt inn i systemet vårt. jeg har den taktiske planen i tankene med leo, sa xavi til sport, ifølge fabrizio romano. det har i en stund vært tydelig at messi ønsker seg bort fra den franske hovedstaden og paris saint-germain. argentineren har imidlertid vært kraftig linket til den saudiarabiske klubben al-hilal.

  PSG-keeper alvorlig skadet etter fall fra hest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  den spanske målvakten sergio rico (29) ble i all hast fløyet til sykehus i sevilla etter å ha falt av en hest søndag morgen, melder flere spanske medier. ifølge både marca og mundo deportivo ramlet rico av hesteryggen og slo hodet. tilstanden hans er alvorlig, får nyhetsbyrået afp opplyst av klubblaget paris saint-germain. så sent som lørdag satt keeperen på benken da paris saint-germain sikret ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot strasbourg. rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020. han har tidligere vært i klubbene sevilla, fulham og mallorca. førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på twitter. der ber sevilla om styrke og en rask rehabilitering. (ntb)

  Spanske medier: PSG-keeper alvorlig skadet etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:13.45)
  den spanske målvakten sergio rico (29) ble hentet i ambulansehelikopter etter en fallulykke søndag, melder marca. rico ble fløyet til sykehuset virgen del rocio i sevilla. ulykken skjedde i huelva-området i det sørvestlige spania. så sent som lørdag satt keeperen på benken da paris saint-germain sikret ligue 1-tittelen i en 1-1-kamp mot strasbourg. rico har spilt en reserverolle siden han kom til den franske storklubben i september 2020. han har tidligere vært i klubbene sevilla, fulham og mallorca. førstnevnte har allerede uttrykt støtte til sin tidligere målvakt i en melding på twitter. der ber sevilla om styrke og en rask rehabilitering. (ntb)
  Sommer Grand Prix i Hinterzarten avlyst av økonomiske årsaker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.44)
  heller ikke i år blir det sommer grand prix-renn i hopp i hinterzarten. den lokale arrangøren på det tyske skistedet begrunner det med økonomiske utfordringer. – dessverre gjør disse utfordringene det umulig å gjennomføre arrangementet, heter det i en uttalelse fra arrangøren gjengitt av nettstedet skispringen.com. rennene i hinterzarten skulle i sommer gjenopptas etter fire års pause mens bakken ble bygget om. det var berammet renn både for kvinner og menn i rothaus-bakken 28. og 29. juli. det er uklart om de avlyste rennene vil bli erstattet i rennprogrammet. om det ikke skjer, vil sgp-sesongen innledes i franske courchevel 1. og 2. august. (ntb)

  Uno-X-danske imponerte i Frankrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:18.10)
  jacob hindsgaul var en drivende faktor da tre av bruddrytterne holdt unna for feltet på den første etappen i det franske etapperittet boucles de la mayenne. dansken hadde imidlertid ikke beina til å følge da movistar-rytter oier lazkano angrep en drøy mil før mål, men hindsgaul syklet inn til en tredjeplass. etter prologen i rittet på torsdag, ligger hindsgaul nå på en tredjeplass i sammendraget, 44 sekunder bak lazkano og to sekunder bak prologvinner ivo oliveira. rittet avsluttes søndag.

  Suspenderte Messi ikke i PSG-troppen
  franske olympiske komité trekker seg | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: leder for den franske olympiske komité trekker seg | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:21.00)
  lionel messi er ikke å finne verken i startelleveren eller på benken når paris saint-germain spiller mot troyes søndag kveld. kampen startet kl. 20.45 og psg leder 1-0 etter scoring av kylian mbappé. den franske klubben suspenderte den argentinske stjernen etter at han reiste til saudi-arabia uten tillatelse. det er ikke klart hvor lenge messi skal stenges ute. franske l`equipe melder at det dreier seg om to uker, mens kilder til nyhetsbyrået afp sa det handlet om «noen få dager». psg har ikke offisielt gått ut med nyheten tross flere dagers skriverier i fransk og internasjonal presse, men på en pressekonferanse fredag bekreftet klubbens trener christophe galtier suspenderingen. – jeg ble informert av styret i starten av uken om suspensjonen av messi, fortalte galtier. samme dag beklaget messi i en video publisert på instagram. – jeg ber om unnskyldning til mine lagkamerater og jeg venter på å se hva klubben vil gjøre med meg, sier han i videoen. – jeg trodde vi skulle ha en dag fri etter kampen som alltid. denne turen var planlagt og jeg kunne ikke droppe den. den var allerede utsatt fra før, sier han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »