Hovedsiden

Liten annonse


  Haugan to hundredeler unna pallen – Kristoffersen skuffet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:22.52)
  timon haugan ble beste nordmann i slalåmrennet i california med fjerdeplass. han var to hundredeler fra tredjeplassen. selv om det ikke ble pallplass, var viaplay-kommentator kjetil andré aamodt imponert over 27-åringen. – han er i toppslag og har vært det hele sesongen. han leverer igjen – denne gangen i california, sa aamodt da haugan kjørte i mål. manuel feller, som leder slalåmcupen, tok sin fjerde slalåmseier for sesongen. han kjørte seg opp fra tredjeplass etter første omgang og seiret foran franske clément noël og tyske linus strasser. henrik kristoffersen var på 5.-plass etter første omgang, men leverte ingen topp finaleomgang og måtte nøye seg med 8.-plass. – ingen god dag på jobben for kristoffersen i paradegrenen, sa aamodt. – rufsete, slo viaplay-kollega kjetil jansrud fast. atle lie mcgrath leverte for annen dag på rad beste omgangstid i finalen. han kjørte seg opp fra 27.- til 12.-plass. (nrk / ntb)

  Fotballspiller i koma etter hodeskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:11.02)
  bordeaux-spiller alberth elis er lagt i kunstig koma etter at han pådro seg en alvorlig hodeskade under en ligakamp mot guingamp lørdag. helt i starten av kampen var elis oppe i en hodeduell med guingamp-spiller donatien gomis, som medførte at førstnevnte fikk en stygg hodesmell. dermed fikk han behandling på banen i flere minutter før han ble fraktet ut. 28-åringen fra honduras var ved bevissthet da han ble tatt med til sykehuset, men ble lagt i kunstig koma etter flere undersøkelser som viste at han hadde pådratt seg en alvorlig hodeskade. det skriver flere franske medier, deriblant l`equipe.

  Birk Ruud på pallen i europacupen i snøbrett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:15.28)
  birk ruud har ol-gull i big air på ski, men denne vinteren har han både konkurrert med ski og snøbrett. torsdag tok han sin første pallplass på snøbrett i europacupen. i slopestyle-rennet i italienske prato nevoso fikk han 85,5 poeng. franske romain allemand vant med 96 poeng. – jeg er veldig glad, skriver ruud selv på instagram.


  Gattuso fikk sparken i Marseille – franskmann tar over

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  talienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. jean-louis gasset tar over roret. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider og har presentert den nye treneren på x/twitter. – det er en stor ære for meg å bli en del av denne legendariske klubben, sier gasset, som har fortid som trener i montpellier, caen, istres, saint-étienne og bordeaux. gasset var også nylig hovedtrener for elfenbenskystens landslag, men fikk sparken underveis i afrikamesterskapet tidligere i år. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Gattuso fikk sparken i Marseille

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 20. februar 2024 KL:12.17)
  italienske gennaro gattuso (46) er ferdig som manager i den franske storklubben marseille. klubben opplyser om avskjeden på sine nettsider. gattuso tok over jobben i slutten av september, men den tidligere midtbanehelten har slitt i sjefsstolen. marseille står uten seier på de sju siste kampene. etter at han la opp som spiller, har gattuso vært i valencia, napoli og milan, pisa og palermo. som spiller vant han serie a og champions league flere ganger med milan, og i 2006 ble det vm-gull med italia. (ntb)

  Bekrefter operasjon til Uno-X-stjerne etter kragebensbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. – det blir en liten operasjon og så er han tilbake, bekrefter lagsjef i uno-x, thor hushovd, til nrk. halland johannessen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen, men nå blir oppkjøringen til vårklassikerne preget av skadeavbrekket. – nå blir han blir ivaretatt av helseteamet. hvis han er heldig, kan han sykle innendørs på rulle etter en ukes tid. så er han kanskje tilbake på startstreken om to måneder. samtidig forteller hushovd at han er «glad for at det ikke var noe mer alvorlig enn kragebensbrudd». – til tour de france kommer han til å være i kanonform, så i det lange løp kan et slikt type stopp være en fordel, sier den tidligere verdensmesteren og utdyper: – når man blir tvunget til å ta en pause med skadeavbrekk vil kroppen restituere og ta med seg overskuddet til senere i sesongen. jeg har selv opplevd å brekke kragebenet og være skadet en periode. det var tøft de første ukene jeg var tilbake, men da jeg først kom i form kom jeg i kanonform. fredag mistet halland johannessen seieren i det franske etapperittet classic var da han misforsto hvor målstreken var og jublet for tidlig. – vi er dessverre i en stang ut-periode. det er en del av toppidretten, men det er veldig kjedelig på fredag da han hadde seieren i lomma, sier hushovd. se fredagens situasjon her:

  Bekreftet kragebensbrudd til Uno-X-stjerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:20.01)
  tobias halland johannessen måtte bryte andre og siste etappe av søndagens tour des alpes-maritimes etter en velt. søndag kveld bekrefter kommunikasjonsansvarlig i uno-x, magne haugland, til nrk at halland johannessen brakk kragebenet i velten. uno-x opplyser at halland johannessen mandag skal møte en spesialist for å legge en behandlingsplan. uno-x-stjernen har hatt en meget sterk start på sesongen har vært topp ti i fire av seks ritt så langt denne sesongen. fredag mistet 24-åringen seieren i det franske etapperittet classic var da han jublet for tidlig. se situasjonen her:  Oppgjør på direkten

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:14.00)
  de norske kvinnene var sjanseløse mot franske justine braisaz-bouchet (27), som på overlegent vis vant kvinnenes fellesstart i skiskytter-vm. i tv 2s studio tok ingrid landmark tandrevold (27) et oppgjør med egen skyting.

  Måper: - Vanvittig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:14.00)
  de norske kvinnene var sjanseløse mot franske justine braisaz-bouchet (27), som på overlegent vis vant kvinnenes fellesstart i skiskytter-vm. tv 2s eksperter lot seg forbause av 27-åringen.

  Fransk stjerne melder frafall etter fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:16.26)
  cyprien sarrazin falt på fredagens utfortrening og fikk en alvorlig skade i venstre legg, opplyser det franske landslaget i en pressemelding. det betyr at helgens utfor og super-g i kvitfjell blir uten sarrazin. franskmannen har prestert svært godt denne sesongen med seier i utfor i kitzbühel og bormio. han vant også super-g i wengen. nordmannen adrian smiseth sejersted skadet seg også under fredagens utfortrening, og mister med det helgens renn i kvitfjell.

  Uno-X-stjerne jublet for tidlig - bommet på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var fredag ettermiddag. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. – jeg bare spurtet hele veien til målstreken. jeg er veldig overrasket, sier martinez til arrangøren etter seieren. dermed ble halland johannessen henvist til andreplass, mens romain bardet ble nummer tre.

  Uno-X-stjerne rotet bort seier på målstreken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.54)
  uno-x-rytteren tobias halland johannessen så ut til å åpne seierskontoen denne sesongen da han styrte mot seier i det franske endagsrittet classic var. 24-åringen var sterkest i den avsluttende stignigen, men bommet tilsynelatende hvor målstreken var og rotet bort seieren de siste meterne. drøbak-rytteren strakk hendenene i været for å feire karrierens femte proffseier, men franske lenny martinez snek seg foran og vant foran nordmannen. dermed ble halland johannessen nummer to. romain bardet ble nummer tre.

  Medier: Mbappe forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 15. februar 2024 KL:17.30)
  den franske superstjernen kylian mbappé forlater paris saint-germain når kontrakten løper ut i sommer, ifølge the athletic. det anerkjente nettstedet skriver at ledelsen i den franske hovedstadsklubben ble informert om avgjørelsen torsdag ettermiddag. 25-åringen signerte for psg sommeren 2018 og har scoret 243 mål på 290 kamper. i fjor sommer ble det rapportert at psg hadde godtatt et bud fra al-hilal på utrolige 259 millioner pund. den gangen ble det derimot ikke noen avtale. etter at mbappé ikke skal ha ønsket seg til saudi-arabia.


  Mbappé skjøt PSG mot kvartfinale i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. – vi scoret i viktige øyeblikk og er fornøyd med det første steget. det er fortsatt en jobb igjen å gjøre, men det er godt å reise til spania med et forsprang, sa mbappé til canal plus. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  PSG med komfortabel seier over Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:22.52)
  paris saint-germain tok en enkel seier over real sociedad i åttendedelsfinalen i mesterligaen. etter en målløs og jevn første omgang, skulle psg virkelig sette på turboen etter hvilen. etter litt sjansesløseri fra hjemmelaget, var det ingen ringere enn kylian mbappé som fikk hull på byllen for hovedstadsklubben. den franske verdensstjernen var iskald fra kloss hold, og sendte psg fortjent i føringen etter 57 minutter. så snaue 15 minutter senere fikk unggutten bradley barcola vise seg frem. først rundet han elegant av sociedad-backen hamari traore, for så å plassere ballen kontant til side for alex remiro. kampen endte 2-0. det ble dermed en komfortabel seier for det franske laget, som har gitt seg selv et solid utgangspunkt til returkampen som spilles i mars.

  Hegerberg hjalp Lyon til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.52)
  ada hegerberg kom inn ved pause og bidro med to mål og en assist da lyon lekte seg til semifinale i den franske cupen med 9-2 over montauban. hjemmelaget fra nest øverste divisjon sjokkåpnet og tok ledelsen før det var spilt ti minutter, men lyon vendte til 3-1-ledelse før pause. den norske landslagsstjernen leverte også assist da kadidiatou diani gjorde 8-1. diani fullførte senere sitt hattrick.

  Åpningsetappen i spansk sykkelritt avlyst etter bondedemonstrasjoner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.48)
  åpningsetappen i sykkelrittet vuelta a andalucia er avlyst etter at det spanske politiet uttrykte bekymring for sikkerheten rundt arrangementet. det melder arrangøren på x/twitter. årsaken er protester og demonstrasjoner fra bønder i området. det er den andre åpningsetappen på kort tid som må avlyses som følge av demonstrasjoner fra bøndene. det samme skjedde i det franske rittet etoile de bessèges i slutten av januar. rittet i sør-spania skulle vare til søndag, men inntil videre er det usikkerhet rundt gjennomføringen av arrangementet. arrangørene skal møtes snart og bestemme veien videre. de norske rytterne amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen skal delta i rittet. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. protestaksjonene dreier seg om eus bærekraftspraksis. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (©ntb)

  Full ordkrig mellom PSG-topp og Paris-ordfører: – Det er over nå

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.46)
  den franske fotballstorheten paris saint-germains styreleder nasser al-khelaifi og paris-ordfører anne hidalgo har røket uklar med hverandre. til grunn for det som har blitt en offentlig ordkrig, ligger striden om idrettsarenaen parc des princes, der psg spiller sine hjemmekamper. al-khelaifi og hidalgo er tidligere sett jevnlig sammen i vip-området på det nevnte stadionet, men nå er de ikke lenger på talefot, skriver nyhetsbyrået afp. kjernen i krangelen er khelaifis ønske om å kjøpe parc des princes fra byen. hidalgos administrasjon har satt ned foten for dette, blant annet gjennom en avstemning i kommunestyret 6. februar. – vi har kastet bort mange år på å ville kjøpe parc, sa en sint khelaifi under et uefa-møte nylig. – det er over nå. vi ønsker å flytte fra arenaen, fortsatte han ifølge afp. psg-toppen ga også flere uttalelser forrige måned der han ba om «respekt» fra ordførerens kontor, og la til: – det har vi ikke fått. psg skal ha gitt beskjed om at de var interessert i å kjøpe den mye større arenaen stade de france, men kom ikke med noe bud før fristen utløp i begynnelsen av januar. – vi ønsker ikke å fortsette å snakke med psg gjennom mediene, sa viseordfører i paris, emmanuel gregoire, til journalister søndag. – vi har ting å si til dem, og vi forestiller oss at de har ting å si til oss, fortsatte han. (ntb)  Klæbo vant fransk duell: – Jeg var irritert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:21.12)
  johannes høsflot klæbo sikret seieren foran franske richard jouve under klassisksprinten i canmore. erik valnes ble nummer tre. – det er veldig imponerende, det johannes gjør, sier nrks langrennsekspert fredrik aukland. for det var et samlet felt inn på oppløpet, der klæbo lå i front. men etter et langt oppløp holdt han unna for franskmannen, som pustet han i nakken. – han gjør det nok en gang, johannes høsflot klæbo. jouve var stek i semifinalen, og så sterk, så sterk på første del av dette oppløpet, men da det virkelig gjaldt de siste 50 meterne, da var det ingen som kunne tukte johannes høsflot klæbo, sier aukland. – jeg var irritert da jeg så skiene til richard på min venstre side. jeg tenkte «å nei, ikke igjen». jeg tapte samme avslutning på søndag, så jeg hadde veldig lyst til å vinne i dag, sier klæbo i seiers intervjet med fis. dermed sikre klæbo seg sin verdenscupseier nummer 76 og pallplass nummer 100. etter tirsdagens seier ligger klæbo ett poeng bak valnes i sprintverdenscupen sammenlagt. av øvrige nordmenn kom even northug på 5.-plass, håvard solås taugbøl på 15.-plass, pål golberg på 17.-plass, harald østberg amundsen like bak på 18.-plass og mattis stenshagen til slutt på 20.-plass.

  Klæbo med nok en verdenscupseier i Canmore: – Imponerende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:21.12)
  johannes høsflot klæbo sikret seieren foran franske richard jouve under klassisksprinten i canmore. erik valnes ble nummer tre. – det er veldig imponerende, det johannes gjør, sier nrks langrennsekspert fredrik aukland. for det var et samlet felt inn på oppløpet, der klæbo lå i front. men etter et langt oppløp holdt han unna for franskmannen, som pustet han i nakken. – han gjør det nok en gang, johannes høsflot klæbo. jouve var stek i semifinalen, og så sterk, så sterk på første del av dette oppløpet, men da det virkelig gjaldt de siste 50 meterne, da var det ingen som kunne tukte johannes høsflot klæbo, sier aukland. dermed sikre klæbo seg sin verdenscupseier nummer 76 og pallplass nummer 100. av øvrige nordmenn kom even northug på 5.-plass, håvard solås taugbøl på 15.-plass, pål golberg på 17.-plass, harald østberg amundsen like bak på 18.-plass og mattis stenshagen til slutt på 20.-plass.

  Driter i det

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:16.30)
  johannes høsflot klæbo viste klasse og vant herrens sprint foran richard jouve og erik valnes. even northug freste mot den franske sprinteren. kristine stavås skistad ble nummer to - bak linn svahn.

  Magnus Carlsen slo tilbake mot Alireza Firouzja – klar for semifinale i Tyskland etter omspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:18.35)
  magnus carlsen er klar for semifinale i fischersjakkturneringen freestyle chess goat challenge etter at han vant i omspill mot alireza firouzja. i semifinalen venter nodirbek abdusattorov fra usbekistan. han slo ut den regjerende verdensmesteren i langsjakk, kinesiske ding liren. carlsen tapte det første kvartfinalepartiet med svarte brikker for franske firouzja, før han slo tilbake med hvite brikker i neste parti. det fikk han mer og mer overtak både på brettet og på klokken, og etter 41 trekk var partiet over. dermed gikk kampen til omspill, hvor de først skulle ut i to partier hurtigsjakk. der fikk den regjerende verdensmesteren i hurtigsjakk en forferdelig start da firouzja storspilte og ledet stort. franskmannen klarte imidlertid ikke å materialisere fordelen, og etter en ellevill snuoperasjon var det plutselig carlsen som kunne si seg fornøyd med en 1-0-ledelse etter første parti. i det andre hurtigsjakkpartiet fikk bærumsgutten en god start med hvite brikker og kunne til slutt innkassere avansementet med seier etter trekk 34.

  Carlsen slo tilbake mot Firouzja – kvartfinaleduellen gikk til omspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:16.20)
  det norske sjakkesset magnus carlsen utlignet til 1-1 mot alireza firouzja i kvartfinalen av fischersjakkturneringen freestyle chess goat challenge i tyskland. det første kvartfinalepartiet tapte carlsen med svarte brikker for franske firouzja. han slo imidlertid tilbake med hvite brikker i neste parti, hvor han klarte å få mer og mer overtak både på brettet og på klokken. etter 41 trekk var partiet over. dermed går kampen mellom de to til omspill, hvor det først skal spilles to partier hurtigsjakk. avgjøres det ikke der heller må de ut i to partier lynsjakk, før det eventuelt avgjøres med armageddon. fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, noe som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. regjerende verdensmester i langsjakk, kinesiske ding liren spilte remis mot nodirbek abdusattorov fra usbekistan. dermed er kineseren slått ut av turneringen. abdusattorov blir eventuell motstander for carlsen i semifinalen. turneringen i tyskland varer til fredag. (ntb)  Hegerberg månedens spiller i Lyon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.11)
  lyon-spissen ada hegerberg er kåret til månedens spiller i klubben etter en målrik januar. trofeet ble hun tildelt av klubbeier michele kang etter søndagens 1-1-kamp mot paris saint-germain i den franske toppligaen. hegerberg scoret fire ganger på fire kamper i januar og fortsatte dermed en fin trend. hun står med i alt 17 scoringer på 19 kamper siden hun returnerte fra skade i oktober. søndag takket hun supporterne for støtten da hun mottok prisen som månedens spiller. lyon skal ut i dobbeltkamp mot benfica i mesterligaens kvartfinale i mars. laget leder også den franske ligaen suverent, og 1-1-kampen mot psg var lagets første poengtap i serien denne sesongen. (ntb)

  Svenske med tidsstraff etter krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:18.15)
  svenske jesper nelin krasjet med franske émilien jacquelin på søndagens vm-jaktstart da sistnevnte var på vei ut av strafferunden og nelin på vei inn. dermed ble det tidsstraff for svensken, som endte som nummer 46. jacquelin på sin side ble nummer 13 i nove mesto. – det var jævlig trist. jeg er irritert, men har beklaget til jacquelin, sier nelin til nrk. han visste ikke om det dreide seg om 30 eller 60 sekunder tidstraff. nelin krasjet med svenske benedikt doll på lørdagens sprint, og er nå klar på at han må ta seg sammen for at noe lignende ikke skal skje igjen. – jeg må skru på hodet til normalen på tirsdag, sier han.  Rabi satte ny norsk rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:12.16)
  under det 5 kilometerlange gateløpet monaco run, i nettopp monaco, viste norske abdullahi dahir rabi seg i storform. 20-åringen ledet løpet lenge, men ble spurtet forbi på slutten av franske yann schrub. det har vært litt forvirring rundt vinnertiden, men ifølge resultatlista til arrangøren løp rabi inn til en imponerende andreplass på tiden 13.24. det er ny norsk rekord for 5 kilometer gateløp. rabi slår narve gilje nordås sin gamle rekord fra urban trail de`lille på 13.26 med to sekunder. en fenomenal opptur for rabi, etter et tungt fjorår. 20-åringen slet lenge etter at han kollapset under em i terrengløp i desember 2022. – dette er et tegn på at rabi har fått kroppen i vater igjen etter trøblete år i fjor. det er svært gledelig å se han tilbake på dette nivået, sier nrks sportskommentator jann post. post mener rabi har egenskapene som skal til for å bli en meget god løper: – det gjelder bare å få god kontinuitet i treningen. nå kan han melde seg på i kampen om en em-plass til sommeren.

  Rabi satte ny norsk rekord på 5 km gateløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:12.16)
  under det 5 kilometerlange gateløpet monaco run, i nettopp monaco, viste norske abdullahi dahir rabi seg i storform. 20-åringen, ledet løpet lenge, men ble spurtet forbi på slutten av franske yann schrub. det har vært litt forvirring rundt vinnertiden, men ifølge resultatlista til arrangøren løp rabi inn til en imponerende andreplass på tiden 13.24. det er ny norsk rekord. rabi slår narve gilje nordås sin gamle rekord fra urban trail de`lille på 13.26 med to sekunder. en fenomenal opptur for rabi, etter et tungt fjorår. 20-åringen slet lenge etter at han kollapset under em i terrengløp i desember 2022.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »