Hovedsiden

Liten annonse
  Henrik Ingebrigtsen langt bak i siste løp før EM-uttaket

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. mai 2024 KL:22.09)
  henrik ingebrigtsen løp inn tiden 13.26,92 under et stevne i brussel lørdag kveld. em-kravet ligger på 13.20,00, men ingebrigtsen er formelt kvalifisert da han har løpt innenfor kravet i kvalifiseringsperioden. forbundet vekter imidlertid resultater fra 2024 tyngre, og ingebrigtsen kjemper mot flere andre løpere om en plass på em-laget. han ble tidlig løpt fra hovedfeltet i brussel, og kom til slutt inn på en 14.-plass. franskmannen yann schrub vant løpet på tiden 13.04,20. jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under em i roma som sendes på nrk fra 7. til 12. juni. norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.

  Henrik Ingebrigtsen syv sekunder bak EM-kravet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. mai 2024 KL:22.09)
  henrik ingebrigtsen kjemper en innbitt kamp for å få en billett til em. under et stevne i brussel sprang han inn til tiden 13.26,92. em-kravet ligger på 13.20,00, dermed var han nesten syv sekunder fra den «hellige» tiden for å komme seg til roma. han har fortsatt et lite halmstrå å gripe etter. for han har klart em-kravet i 2023 med tiden 13.13,99, men forbundet vekter resultater fra 2024 tyngre. han ble tidlig løpt fra hovedfeltet i brussel, og kom til slutt inn på en 14.-plass. franskmannen yann schrub vant løpet på tiden 13.04,20. jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås er selvskrevne på 5000-meterlaget under em i roma som sendes på nrk fra 7. til 12. juni. norge har allerede fire utøvere som er kvalifisert, men det er kun to ledige plasser igjen.

  Kristoff nådde ikke opp i spurten – nummer tre på tredje etappe av Tour of Norway

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 25. mai 2024 KL:17.59)
  jordi meeus var sterkest i spurten og seiret på den tredje etappen av tour of norway lørdag. alexander kristoff tråkket inn til en pallplass. uno-x tok kontrollen i feltet med fem kilometer igjen til mål og skaffet seg en framskutt posisjon inn mot spurten. tross et godt opptrekk, nådde ikke kristoff helt opp, og det var isteden meeus som trillet først over målstreken. stjernerytter wout van aert var også med i spurten og ble nummer fire. belgieren sykler sitt første ritt siden han i mars ødela kragebeinet. han var involvert i en velt fredag, men slapp unna stygge skader. den 162 kilometer lange etappen fra sola til egersund var en etterlengtet mulighet for spurterne i årets ritt etter to kuperte etapper. belgiske thibau nys vant den første etappen torsdag, før axel laurance stakk av med seieren fredag. franskmannen lede med tolv sekunder i sammendraget før lørdagen. uno-x-rytter ådne holter var sekundet bak der igjen på tredjeplassen i sammendraget før etappen. rittet avsluttes med en 123,8 kilometer lang etappe i stavanger søndag.

  Giroud gir seg på landslaget etter EM: – Skal nyte hvert øyeblikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:07.49)
  37 år gamle olivier giroud spiller sine siste landskamper for frankrike under sommerens em i tyskland. veteranen ønsker å gi plass til yngre spillere. det forteller giroud i et intervju med den franske storavisen l`equipe. – jeg kommer selvsagt til å savne det utrolig mye, men jeg har samtidig vurdert det dit hen at min tid her er over. jeg er nødt til å gi plass slik at unge spillere kan tre fram i rekkene, sier giroud. franskmannen har spilt 57 landskamper siden debuten i 2011 og var med på å ta vm-gull i 2018. – det kommer til å bli mye følelser, og jeg har mange minner her. likevel må jeg legge det bort, slik at jeg kan nyte hvert eneste øyeblikk. følelsene kan ikke ta overhånd. det er fortsatt én turnering igjen som vi er nødt til å vinne, sier giroud, som nylig signerte for mls-klubben los angeles fc.

  Mbappé utelatt fra PSG-troppen til serieavslutningen – ingen årsak oppgitt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.51)
  kylian mbappé er ikke med i paris saint-germain-troppen som søndag besøker metz til sesongens siste kamp i ligue 1. psg er allerede blitt kronet til seriemester for 12. gang. det er rekord. stjernespissen mbappé, som i sommer forlater psg etter sju sesonger i den franske klubben, figurerer ikke på listen over 20 spillere som trener luis enrique har med seg til kampen mot metz. nyhetsbyrået ap har bedt psg om en kommentar til spissens fravær, uten å få noen. mbappé er ikke på listen over spillere som ikke er tilgjengelige på grunn av skade det er ventet at franskmannen slutter seg til real madrid i nærmeste framtid. mbappé er psgs toppscorer gjennom tidene med 256 mål, 191 av dem i ligaen. han får en siste mulighet til å spille i psg-drakten i den franske cupfinalen 25. mai. der er lyon motstander. mbappé har vunnet i alt seks ligatitler med psg. han blir den franske ligaens toppscorer for sjette gang. ousmane dembélé, vitinha, marquinhos, fabián ruiz og gianluigi donnarumma er heller ikke med til søndagens kamp mot metz. (©ntb)

  Alaphilippe brøt seierstørken – sikret Grand Tour-trippelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mai 2024 KL:17.05)
  franske julian alaphilippe tok sin første seier på nesten ett år da han vant den 12. etappen av giro d`italia torsdag. – det er en slags gjenoppstandelse. det er en av de råeste bruddtriumfene jeg har sett på mange, mange år. julian alaphilippe er tilbake, sa theis magelssen på eurosports sending. franskmannen har vært aktiv så langt i årets ritt og fikk med seg mirco maestri i brudd på etappen fra martinsicuro til fano. duoen holdt unna for en større gruppe som kom jagende bak, og med drøye elleve kilometer igjen til mål stakk alaphilippe fra bruddkameraten.

  Mbappé bekrefter: Forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:20.02)
  kylian mbappé forlater paris saint-germain etter denne sesongen. det bekrefter han selv i en video på instagram. – jeg har alltid sagt at jeg vil snakke med dere når tiden kommer. så jeg vil annonsere til dere alle at det er mitt siste år i psg. jeg kommer ikke til å forlenge og eventyret avsluttes om noen få uker. jeg spiller min siste kamp på parc des princes på søndag, sier han i videoen. rykter om at franskmannen skulle bort fra psg ved sesongslutt har florert i lang tid. mbappé gikk til psg i 2018 som 18-åring, for svimlende 180 millioner euro. der har han vært med på å ta blant annet seks ligatitler, vunnet tre cupfinaler og én mesterligafinale. han er også tidenes toppscorer i den franske klubben. på landslaget har han vært med på å ta vm-gull med frankrike i 2018, og tap i finalen for argentina i 2022.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »